Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tomu nerozumim, při předání domu mělo proběhnout zapsání stavu plynomeru, el atd a měli jste podepsat rovnou papíry pro převod.
@Peta02 to se samoze stalo…já nevím proč a co jí to došlo… Ale nelíbí se mi její jednání a nebudu platit její složenky
@Anonymní píše:
@Peta02 to se samoze stalo…já nevím proč a co jí to došlo… Ale nelíbí se mi její jednání a nebudu platit její složenky
Tak je neplať. Na vyučování má napsané, za jaké období to je a plynoměr je plynáren tak ať ho klidně odmontuje.
@Anonymní píše:
No tak ji doslo douctovani jejich odberu za obdobi do prodeje. To je jasny. To je jeji problem. Platila nejake zalohy a zrejme prestrelila, tak to musi doplatit.
Rekla bych ji, at si zavola do prazsky plynarensky, at ji to vysvetli. Viz to co jsem psala. A upozornila bych ji, ze si vse ukladam a jestli toho nenecha,, ze pujdu na policii.
Příspěvek upraven 18.12.18 v 19:22
No tak bych jí napsala, že odebírám plyn od jiné společnosti, její nedoplatek že vás nezajímá, plynoměr že nepatří vám, ale té společnosti a že pokud nezanechá vyhrožování, obrátím se na policii.
No a barák je váš půl roku a vy máte plynoměr, tedy asi svoji smlouvu měsíc, takže do té doby jste odebírali plyn na jakou smlouvu?
@Tunrida Píše, že ho má zapojený sotva měsíc, tak jsem to pochopila tak, že až od té doby ho odebírá
.
@Monchichik píše:
@Tunrida Píše, že ho má zapojený sotva měsíc, tak jsem to pochopila tak, že až od té doby ho odebírá.
No to by právě bylo lepší upřesnit.
@Tunrida Tak mě z textu ani nenapadlo, že by jeli na její smlouvu
.
Do té doby sme plyn neodebírali. Ona ukončila smlouvu s tou plynarnou a my se přihlásili teď, protoze do té doby sme neměli kotel, topili sme v kamnech
Já chci předejít tomu aby s tím plynoměrem něco udělala. Potřebujeme topit, kamna už to v mrazech nautahnou
@Anonymní píše:
Já chci předejít tomu aby s tím plynoměrem něco udělala. Potřebujeme topit, kamna už to v mrazech nautahnou
No tomu asi nepředejdeš, plynoměr je volně přístupný. Mám za to, že po domluvě s plynárnou si na něj můžeš dát svůj zámek.
Dobrý den, v polovině tohoto roku jsme koupili nový dům. s bývalou majitelkou se velmi těžko jednalo, je sprosta a zla.. no prostě byla sem ráda, když bylo vše u konce.. teď se ozvala s tím, že ji došel nedoplatek za plyn z pražské plynárenské. My plyn odebíráme od jiné společnosti a navíc ho máme zapojeny sotva měsíc… Začala na nás naléhat, že to chce od nás zaplatit… My jsme řekli rázně ne a že její složenky nejsou nás problém… Ona mi na to napsala, že nám odpojí a sebere plynoměr co máme před domem. Co byste dělali v naší situaci vy? Ona je taková krava, že je toho bohužel schopna…