Klecany Astrapark a letiště Vodochody

68961
17.12.18 12:26

Nebydlím, taky jsme to kdysi zvažovali, ale teď kdykoliv jedu kolem, jsem ráda, že jsme to neudělali, přijde mi, že je to totálně odřízlý od světa, z jedný strany široširá pole, z druhý průmyslovej areál, taková noclehárna na přespání, nikam hezky na procházku na to, že je to mimo Prahu. Ale to je jen můj povrchní dojem, třeba mě někdo tam bydlící vyvede z omylu ;) A nebo máte úplně jiný požadavky. Zrovna v sobotu jsme kolem jeli a jen na tý první fasádě visely na prodej hned dva byty. O letišti už se mluví dlouho, kudy to bude lítat nevím, ale léta jsem bydlele nedaleko Ruzyně a člověk si tak nějak zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.12.18 12:56

Jednu dobu jsem bydlela poblíž a přes Klecany jezdila autobusem, lidi z Astraparku velmi nadávali na kvalitu těch bytů. Byl tam problém i s tím autobusem, teď už tam snad něco zajíždí. Ale je to opravdu panelák uprostřed pole, kasáren a Aholdu. Jinak bydlím blízko Ruzyně a letadla nevnímám. Když tak můžu napsat SZ.

• Citovat
  • Upravit
1883
17.12.18 15:52

To je „strašný“ místo. Když někdy jedu kolem, říkám si, jak v takovémhle místě může někdo žít. Paneláky uprostřed polí. Na všechny strany nic.

Strašně mi to evokuje Labskou boudu.

Třeba to někomu vyhovuje :nevim: , ale já bych nechtěl.

A k tomu letišti: bude. A letadla budou přistávat a odlétat doslova před okny (3km). Ale Vodochody tvrdí, že tam zátěž hluková nebude. https://www.libeznice.cz/…_e_16623.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
25.12.18 23:56

Co vás k takovému rozhodování vede? Obludná příšernost v polích bez jakékoli infrastruktury, přecpaná parkovací místa, úzká ulička, kterou se ztěžka protáhne pár autobusů za den. Tam je to nějak extrémně levné? Za výhodu je možné považovat snad jen snadnou dostupnost blázince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
25.12.18 23:59
@AlphaOmega píše:Strašně mi to evokuje Labskou boudu.

Labská bouda je proti Astraparku architektonický skvost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.12.18 00:07
@JTom píše:
Co vás k takovému rozhodování vede? Obludná příšernost v polích bez jakékoli infrastruktury, přecpaná parkovací místa, úzká ulička, kterou se ztěžka protáhne pár autobusů za den. Tam je to nějak extrémně levné? Za výhodu je možné považovat snad jen snadnou dostupnost blázince.

No pribuzna ty byty tam pres jejich realitku prodavala a kupovali to lide, kteri uz tenkrat nemeli na byt v Praze. Bydli nebo v pronajmu tam jsou prevazne UKacka, do par let z toho budou squaty, okoli priserne - vybydlene buňky po vojacich, pole a sklad Aholdu…

• Citovat
  • Upravit
8
4.4.19 20:31

Já v Klecanech bydlela v poslední patro a tam když začne foukat vítr tak to máte pocit , že ulítne i střecha , rámus od silnice. Stavitel domy nedodělal , tak se platil 2 x fond oprav , aby se to za pana stavitele dodělalo , málo míst na parkování , velká hrůza. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí