Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No budeš mu muset vysvětlit že až se dítě narodí že se stejně už nebudeš moc tak jako dřív
![]()
Ahoj, no nepotěším tě ale podle mě to jen hormony nejsou. Pokud jsi na rizikovým, tak by měl partner projevovat více pochopení a být s tebou. Neříkám, že si nemůže občas někam vyrazit, ale my jsme poslední měsíce těhotenství spolu cuceli večer na telku a na moje břicho, jak malej kopal. Manželovi to přišlo zajímavější než fotbal. A chtěl být se mnou, i když jsem byla chodící hormon. Promluv s ním a držím palce.
@ka2ka to jsem mu už říkala, podle něj můžeme dát dítě kdykoliv k rodičům a někam jít, mě se to ale moc nezamlouvá ![]()
@alilauter Ahoj, no moc si mě nepotěšila, ale radši uslyším pravdu než nějaké kecy jak to bude dobré
on je ráno v práci, přijde ve 3 pak je chvilku se mnou a někdy se sbalí a odejde za kamarádem, někdy má kolem 5 trénink, někdy o víkend zápas, ale když jsme spolu tak mi bříško hladí, někdy mi na břicho dá pusu, myslím že dítětem to asi nebude ![]()
@Anonymní píše:
@alilauter Ahoj, no moc si mě nepotěšila, ale radši uslyším pravdu než nějaké kecy jak to bude dobréon je ráno v práci, přijde ve 3 pak je chvilku se mnou a někdy se sbalí a odejde za kamarádem, někdy má kolem 5 trénink, někdy o víkend zápas, ale když jsme spolu tak mi bříško hladí, někdy mi na břicho dá pusu, myslím že dítětem to asi nebude
Zase nechci být tragéd. Můj. muž není průměrný vzorek, protože jsme počali mrňouse, když už s tím nikdo nepočítal. Takže on je z něho poprdenej víc než já
promluvila bych s ním, že je to pro tebe těžký a potřebuješ aspoň občas, aby s tebou byl. A taky zkus víc zapojit kamarádky, aby za tebou zasly. Budeš pak v lepší náladě a navíc si s holkama stejně líp pokecás.
@alilauter tak to chápu
my taky mimi nečekali, ale myslím, že oba už na to tak nějak věk máme, příteli je 27 a mě 23. S kamarádkami je to těžší, ty spíš ještě chodí po klubech a užívají si, ale občas se přijdou podívat, jen bych spíš stála o přítomnost přítele ![]()
@alilauter píše:
Ahoj, no nepotěším tě ale podle mě to jen hormony nejsou. Pokud jsi na rizikovým, tak by měl partner projevovat více pochopení a být s tebou. Neříkám, že si nemůže občas někam vyrazit, ale my jsme poslední měsíce těhotenství spolu cuceli večer na telku a na moje břicho, jak malej kopal. Manželovi to přišlo zajímavější než fotbal. A chtěl být se mnou, i když jsem byla chodící hormon. Promluv s ním a držím palce.
sory, ale komu chceš nakecat, že tvůj muž vydržel v kuse koukat na tvoje těhotný břicho dva poločasy, přestávku, nastavení a ještě si pouštěl opakovačky nejlepších akcí ![]()
@Anonymní píše:
@alilauter tak to chápumy taky mimi nečekali, ale myslím, že oba už na to tak nějak věk máme, příteli je 27 a mě 23. S kamarádkami je to těžší, ty spíš ještě chodí po klubech a užívají si, ale občas se přijdou podívat, jen bych spíš stála o přítomnost přítele
Jste mladí, mužský před 30kou bývají málokdy vyzrálí. Prostě ho nebaví sedět doma a nudit se
mě to taky nebaví, zvlášť když je venku hezky. Nehrot to a počkej až bude dítě na světě a budete moct chodit kočárkovat apod. Když člověk nechce sám, tak ho stejně nedonutíš.
@Anonymní píše:
@ka2ka to jsem mu už říkala, podle něj můžeme dát dítě kdykoliv k rodičům a někam jít, mě se to ale moc nezamlouvá
A proč se ti to nezamlouvá? Dítětem život rodičů nekončí. Máme pravidelně hlídání, dítě má s prarodiči báječný vztah, my s manželem máme pořád stejne společne koníčky a i čas sami pro sebe, i po narození děti jsou rodiče stále partneři
@Aradhell nelíbí se mi, že by měla být malá každý víkend u rodičů, přece jen dítě máme my a ne oni, takže jim ho nebudu cpát jen proto aby se přítel mohl někde opít s kamarády. Rodiče taky mají nějaké zájmy a koníčky, které jim určitě nechci tolik narušovat.
@Any111 Mě to doma taky nebaví, jenže nemám moc na výběr pokud chci dítě donosit
určitě po něm nechci aby byl se mnou doma každý den, ale když je se mnou pořádně jen jeden den v týdnu, zdá se mi to málo
ale třeba máš pravdu, třeba až se mu narodí dcera, tak si uvědomí co je pro něj přednější ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka to jsem mu už říkala, podle něj můžeme dát dítě kdykoliv k rodičům a někam jít, mě se to ale moc nezamlouvá
Ono je to jeho první dítě, že? Uvidí, že takové to dávání rodičům není žádná sranda ani samozřejmost. Připadá mi, že je nezralý a tak trochu sobec a že se nebude chtít nechat omezovat nikým, ani dítětem
A to není otázka věku, ale povahy.
Předem se omlouvám pokud to někomu bude připadat přehnané, ale jsem v 7.měsíci těhotenství a poslední dobou mi přijde, že se mi přítel prostě vyhýbá, nebo už se mnou není rád doma. Mám rizikové, takže nikam moc chodit nemůžu a mám nařízený klidový režim, chápu že ho třeba nebaví se mnou jen tak ležet a třeba koukat na nějaký film, ale věcně jsem doma sama, přijde mi, že se přijde domů jen najíst a vyspat. Chodí na přesčasy, upřednostňuje kamarády a i když jsem s ním o tom mluvila, je to pořád stejné. Když jsem mu řekla, že mě nebaví jen ležet a nic nedělat (jsem celkem aktivní člověk, pořád musím něco dělat..) prý to nějak ty dva měsíce musím zvládnout.. Předtím bylo všechno v pořádku, jen teď je to takové a já se bojím, že už se to nezmění a brzy si někoho najde
co podle vás mám dělat? Mám s ním zkusit chodit někam ven se bavit, nebo si s ním znova promluvit?
Nebo jsem jen přecitlivělá a beru si to všechno moc k srdci?