Vyjel na mě…

Anonymní
26.4.24 15:38

Vyjel na mě…

Ahoj, potrebuji se tu svěřit a dostat radu❤️‍🩹 partner mě před 4roky podvedl (častěji jsme se hadali) bylo to těžké, ale odpustila jsem mu to, jenže nakonec mě srovnával s tou holkou co s ni byl, že ona jí měla užší než já že ho to se mnou nebaví.. a druhy den říkal že to nemyslel vážně.. no bohužel též jsem mu to odpustila i když vim ze říkal pravdu. a sla dal.. a cely roky byl klid… a tedka momentálně jsem s nim těhotná, a sla mi myšlenka do hlavy že vlastně vagínu budu mít po porodu větší… A on se mnou nebude spokojený a bude mě podvadet.. že je to 26lety kluk a bude chtít sex furt

Tak jsem se rozhodla že mu to řeknu.. a on hned na mě vyjel že ať se chovam jak dospěla že se mu tímhle chováním hnusim.. a přitom jsem se ho jen zeptala co budem dělat až moje vagina bude po porodu větší.. že vim ze predtim to myslel vážně… a on že prý moje vagina bude stejná… a že mě nepodvede ze hlavně ať se chovam dobře… a já že sex je součást vztahu, a vztah bez sexu proste nefunguje i kdyby ten vztah byl sebelepší… a ze proste mě to trápí… a on hned proste na mě vyjel že jsem prý úplně hloupá… at se radši starám o důležitější věci…

Jaký na to mate názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
26.4.24 15:45

Ano, má pravdu - starej se o důležitější věci. Šírka vaginy fakt není pro zdravý vztah důležitá.
Ale divím se ti, že jsi otěhotněla i poté, co se provalila nevěra..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.24 15:48

@MartinL45 Tak když říkal že ho nebaví sex kvůli mé šířce, tak asi co…

• Citovat
  • Upravit
MartinL45
26.4.24 15:49
@Anonymní píše: Více
Šířka fakt není to, kvůli čemu tě podvedl. A byla jsi hloupá, že jsi znovu otěhotněla. Tomu člověku na tobě nezáleží.
Nicméně, pokud tak touží po úzkosti, co mu navrhnout análek?
  • Citovat
  • Upravit
27689
26.4.24 15:51

no upřímně už dávno bych ho poslala do oběhu jak se tu trefně píše a jemu bych vysvětlila že by to chtělo většího kašpárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.4.24 15:55

Že jsi si udělala dítě s nevyzrálým chlapem. Podvedl tě, tys mu to odpustila, OK nechápu, ale dobře. Pak ale ty řeči, srovnávání s holkou se kterou tě podvedl, no to už by letěl. A jestli teď za ním přijdeš a chceš s ním o něčem mluvit - o čemkoliv, o intimních věcech je ve vztahu normální mluvit a je to potřeba, a on na tebe vyjede, že jsi hloupá atd…, tak to akorát potvrzuje jeho nevyzrálost, a i to, že si tě moc neváží. Mohla mu ta otázka přijít klidně hloupá a zbytečná, ale ta jeho reakce je úplně mimo, ještě když jsi těhotná a třeba tě trápí věci nad kterýma bys normálně mávla rukou. Takového, aby ses bála na něco zeptat, abys hnedka nebyla za deb.ilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
26.4.24 16:08

A kdo za to může, že to máš v hlavě? On. Podvede tě, a ještě tě nesmyslně porovnává. Měla si ho už tenkrát poslat do háje, ne si s ním pořídit dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3387
26.4.24 16:28

Na to co si napisala mozes nahliadat z dvoch stran:

1. To ze ti nevadi jeho chovanie a odpustas mu neveru aj „blbe kecy“ je tvoja vec (snad sa ti tato laskavost vrati na detoch), ale podla mna si ho uz davno mala poslat co najdalej

2. Ked ti teda uz nevadi to v bode 1 tak naozaj nechapem preco takto zbytocne provokujes, provokovala si on po tebe vyjel, standardtny postup :-) Vratil by som sa k uvahe o bode cislo 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.4.24 16:48
@IcePlanet7 píše: Více

Nemyslím si, že zakladatelka provokovala, toho brouka do hlavy jí dal on. Reakce, že se mu hnusí a že je hloupá je dost mimo. To spíš on by se mi hnusil při srovnání s holkou se kterou jí podvedl. V těhotenství trápí holky různý věci, hormony dělají svoje, tělo se mění a sebevědomí taky zrovna neroste. To, že to zakladatelku vůbec napadlo a trápí jí to, za to může on, tak by se k tomu taky měl postavit jako chlap, který tuhle její nejistotu způsobil, v klidu jí uklidnit a ujistit jí, že je všechno v pořádku a ne mít reakce malýho fracka a opět jí shazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.24 16:51

Nechápu, proč sis s ním dělala dítě. Vždyť už od té nevěry je naprosto jasné, že tě má na háku… Asi si tě jen potřeboval pojistit, tak jsi teď těhotná :nevim: o lásce se mluvit absolutně nedá, takhle se milující partner nechová.

Názor mám ten, že teď budeš pokorně několik let trpět, než ti dojde trpělivost a pošleš toho kašpara někam. Jen bohužel to zase nejvíce odnese malé dítě. A ono jen stačilo se trochu zamyslet nad tím, s kým si to dítě udělám, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.24 16:52
@Maky895989 píše: Více

Přesně tak, má ji být v těhotenství oporou. Ale tak jeho povaha se ukázala už ve chvíli, kdy si ještě po nevěře dovolil!! porovnávat zakladatelku s tou druhou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3387
26.4.24 16:57

@Maky895989 Ano, ale to by ocakavalo ze je ‚normalny‘ a uz to ze to zacal neverou a este mal taketo blbe kecy vypoveda ze jeho vnimanie co je ‚normalne‘ je inde ako tvoje alebo moje.

To co by si ocakavala ty je sice charakterne a spravne, ale ak by on bol niecoho takeho schopny tak by jej ani predtym nehovoril ze ju ma sirsiu ako milenka. Takze tvoja uvaha je sice krasne prianie, ale sanca na zrealizovanie je podla mna velmi blizka nule.

Provokovala som pouzil trochu s nadsazkou/sarkazmom vzhladom k jeho ‚jednoduksiemu‘ uvazovaniu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.4.24 17:52
@IcePlanet7 píše: Více

Jako jo, její partner je deb.il, takže je asi na místě počítat s jeho deb. ilními reakcemi a odpověďmi. Zase chápu zakladatelku, že jí ta jeho reakce vadí, i když po tom všem, co už předvedl je holka blázen, že si s ním zůstala a ještě si s ním udělala dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
26.4.24 18:21

No mě teda něco takového říct, tak má okamžitě kopačky. Ať si jde za tou svojí úzkou…
Budiž, jsi těhotná, co se stalo, nedá se už odestát. Ale upřímně si myslím, že tvůj přítel je pěkný pitomec a z jeho strany to není zrovna moc velká láska. Tak jako tak se dřív nebo později rozejdete. Což není vlastně špatně. Po světě chodí spousta lepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí