Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky,
mám na Vás prosbu. Prosím poraďte jak nasadit vyjetý jezdec ze zipu. Chtěla jsem mikinu dopnout až ke krku, ale jezdec mi nahoře vyjel a zůstal v ruce. Bohužel mikča už se mi zezhora tak na 15 cm rozevřela, takže nevím jak teď nasadit. Nemáte některá radu?
díky moc!!
Rozepnout ji celou a jezdec nasadit jen na tu jednu půlku a pak znova zapnout ![]()
Seš si jistá? Jsem totiž v té mikče v práci a pod ní jsem si nic nevzala ![]()
Takže jestli rozpepnu, tak už nezapnu ![]()
Na zapnutý zip podle mě jezdec nasadit nejde.
Vždyť když máš rozepnutý zip, tak tím jezdcem můžeš jezdit po té „jeho“ půlce jak chceš, ne? Nasadíš vrchem, stáhneš ho dolů, znova zapneš.
Už jsi to sice zvládla, ale doporučuji si doma nahoře obšít (párkrát objet nití) ten zip, aby se ti to znovu nestávalo. Měla by tam být mini zarážka, ale asi ji tam nemáš. Poradila mi to paní v galanterii, když mi na bundu dávala nový zip a protože jí to nešlo, tak tu zarážku musela oddělat ![]()
Pro jistotu doporučuju nahoře ten zip jakoby zapošít - stačí jeden, dva milimetry, aby to náhodou nevyjelo znova - na té jezdící straně, zip se tedy zapne skoro až nahoru a nebude to vidět. Asi tam bude nějaké třeba minimální poškození, tímto se tomu zabrání. Stalo se mi to kolikrát, dokonce jednou i u bundy a značkového batohu.
Ano, zapošiju. díky moc za rady. Mně se to stalo u mikiny za 1500 Kč, takže také značková. Hrůza kam to dneska spěje ta kvalita.
Mohu se zeptat proč mi nejde nasadit na druhou stranu ten jezdec? Už jsem odstrihla 10 Cm z každé strany. Mám 3 zipy a nasadim na jednu stranu 2 a ten jeden nejde vůbec
@Stevia píše:
@Mispulinka28 zkus to z druhé strany