Pračka s horním plněním

6.10.14 14:17

Já mám Whirpool AWE 7516 - ale nevím, jestli to není „starý“ model. Kupovala jsem před šesti roky. Bez jediné poruchy, výkonná. Ale nevím, jestli není jen na 5 kg… Peru furt, tak neřším max kapacitu, co se vleze, operu. (dvoje lůžkoviny dospělé vč. prostěradel a malé postýlky je maximum co utáhne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
6.10.14 14:19

@Attila8 http://www. elektromedia. cz/whirlpool-wtls-659121 já měla tuhle, jen teda o model starší, než jsme se stěhovali do nového a maximální spokojenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.10.14 15:06
@Attila8 píše:
Ahoj holky, tak jdu zase otravovat, sháním pračku s horním plněním do 10 000 kč cca na 6 kg, odložený start, možnost rychlého praní. Napište která jste s jakou spokojená. já vždy měla předem plněnou ale kvůli místu musím bohužel koupit vrchem plněnou. díky

wirpool 'AWE 2320. v nájmu jsem měla starší verzi, teď jsem koupila tuto, jsem max spokojená. V nájmu za 4 roky bez jediné závady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.10.14 19:21

Já chtěla jen horem plněnou, i moje máma jí vždy měla, jinou neznám. My máme Brandt a jsem spokojená, neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.10.14 19:33

@Attila8 Mamka má Ariston a ta byla myslím dražší a taky dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.10.14 19:55

Mám Whirpool, přesný typ ani nepíšu, už není na prodejnách. Máme jí 7 let, pere na 4 lidi a poruchu neměla doteď žádnou. Máme vrchem plněnou, dvířka nahoře po doprání zůstávají, při ždímání neskáče vůbec a zvuk teda neposoudím, minulá pračka (Ardo) byla hlučností nastejno a jinou jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
6.10.14 22:08

@Attila8 já ji kupovala v roce 2005 a čuměla jsem, že dvířka nahoře zůstávala. Voda mi na prádlo nikdy nešla :nevim:. Zanussi jsem měla od 2005 lednici a funguje doteď, koupili jsme si Zanussi i vestavnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný