Nalepovací tapeta-malování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27007
5.10.14 09:18

Nalepovací tapeta-malování

Holky jdu se poradit…pustili jsme se konečně do malování, ale jaksi jsem zapomněla na jednu věc…v obýváku máme nalepenou tapetu, má spoustu malinkých kousíšků, je to jako by ornament. Myslíte že když to sundám, půjde to znovu nalepit? Nebo se to musí vzít štětečkem pěkně kolem? Z toho mě upřímně berou osypky. Úplně jsem na tohle zapomněla a ted když je půlka hotová dumám co s tím:)Zas mám strach to vzít jen štětečkem tapeta je bílá a na jasně červené zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21511
5.10.14 09:48

Podle me to znova nalepit nepujde… meli jsme takto dětské samolepicí tapety a pri malovani letěly do kose…

edit: preklepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.10.14 10:25

Nepůjde a je docela možné, že si vezme i kus omítky…Na to bych se vybodla, sundala, zapravila a koupila jinou..Změna je život!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
5.10.14 10:27

To už nenalepis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
5.10.14 11:01
@pannda píše:
Nepůjde a je docela možné, že si vezme i kus omítky…Na to bych se vybodla, sundala, zapravila a koupila jinou..Změna je život!!!

nebyla zrovna levná ;) ono sundat bez omítky to jde, kočička pár částí již sundala, ale jestli to bude znovu pak držet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
5.10.14 11:06

@Crystal87 fakt to drzet nebude ;) pripadne to vyzkousej na nejakem mensim kousku, kde to nebude tak videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
5.10.14 11:21
@nozu píše:
@Crystal87 fakt to drzet nebude ;) pripadne to vyzkousej na nejakem mensim kousku, kde to nebude tak videt.

vidíš, tak jednoduchý a mě to nenapadalo :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
5.10.14 11:42

Rada jsem pomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...