Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jdu se poradit…pustili jsme se konečně do malování, ale jaksi jsem zapomněla na jednu věc…v obýváku máme nalepenou tapetu, má spoustu malinkých kousíšků, je to jako by ornament. Myslíte že když to sundám, půjde to znovu nalepit? Nebo se to musí vzít štětečkem pěkně kolem? Z toho mě upřímně berou osypky. Úplně jsem na tohle zapomněla a ted když je půlka hotová dumám co s tím:)Zas mám strach to vzít jen štětečkem tapeta je bílá a na jasně červené zdi.
Podle me to znova nalepit nepujde… meli jsme takto dětské samolepicí tapety a pri malovani letěly do kose…
edit: preklepy
Nepůjde a je docela možné, že si vezme i kus omítky…Na to bych se vybodla, sundala, zapravila a koupila jinou..Změna je život!!!
@pannda píše:
Nepůjde a je docela možné, že si vezme i kus omítky…Na to bych se vybodla, sundala, zapravila a koupila jinou..Změna je život!!!
nebyla zrovna levná
ono sundat bez omítky to jde, kočička pár částí již sundala, ale jestli to bude znovu pak držet ![]()
@Crystal87 fakt to drzet nebude
pripadne to vyzkousej na nejakem mensim kousku, kde to nebude tak videt.
@nozu píše:
@Crystal87 fakt to drzet nebudepripadne to vyzkousej na nejakem mensim kousku, kde to nebude tak videt.
vidíš, tak jednoduchý a mě to nenapadalo
![]()