Vykašlala jsem krev

27
17.10.23 06:16

Vykašlala jsem krev

Zdravím holky, je to týden, co jsem byla na vyřezávání zubů moudrosti. Včera mi vytáhl lékař stehy a dnes ráno, když jsem kašlala jsem vykašlala poměrně velké množství krve. Nevíte, čím by to mohlo být? Rentgen plic a srdce mi dělali dva týdny zpět a byl v pořádku. Může to být krev co v noci vytekla z těch stehů? Byla jsem dnes opravdu v šoku. Popřípadě, kašlala některá z vás někdy krev? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
17.10.23 07:49

Jaka krev, jasna, cerna? Prakticky jiste ze zubu, zejmena pokud nemas plicni obtize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.10.23 08:01
@Pudloslava píše:
Jaka krev, jasna, cerna? Prakticky jiste ze zubu, zejmena pokud nemas plicni obtize. [/á a nyní nj
Nejdřív tmavě červená a poté přešla do jasné červené. Teď to je už sem tam nitka. Plicní obtíže asi vyloženě ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
17.10.23 08:28

Také bych řekla, že ze zubu, když je rtg plic v pořádku.. :think: Jinak samozřejmě kašlání krve může značit nádor na plíci, ale to by bylo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
17.10.23 08:41

Řekla bych že tím kašláním se uvolnila sraženina z té rány po zubu a začalo to krvácet…mě třeba dásně krvácí hodně a zubařka s tím vždycky dost bojuje 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2267
17.10.23 10:18

Asi je to ze zubu, ale trošku bych znejistěla. Proč ti dělali ten rentgen plic? Ne vždy je ten kdo posuzuje rentgen dost erudovaný. Třeba MR umí spolehlivě popsat jen tak 7 lidí v republice. (To říkají svorně naši nejlepší neurologové.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
17.10.23 10:20
@Mpo99 píše:
Zdravím holky, je to týden, co jsem byla na vyřezávání zubů moudrosti. Včera mi vytáhl lékař stehy a dnes ráno, když jsem kašlala jsem vykašlala poměrně velké množství krve. Nevíte, čím by to mohlo být? Rentgen plic a srdce mi dělali dva týdny zpět a byl v pořádku. Může to být krev co v noci vytekla z těch stehů? Byla jsem dnes opravdu v šoku. Popřípadě, kašlala některá z vás někdy krev? Děkuji za odpovědi

a přijde ti, že někde v té ráně po zubu vidíš krev nebo čerstvou sraženinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí