Výklad karet zdarma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výklad karet, zdarma?
Ahoj, prosím Vás, vykládá někdo karty zdarma? Jsem na mateřské (proto není moc peněz nazbyt) a s přítelem to máme dost na prd…
Jsem z toho už dost vyčerpaná a hlavně na palici…
Na výklad už se chystam dlouho, ale ty prašule…
Pomůžete někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nickylinka vestirna.com
Zadara ale nemůžeš čekat zázraky (ono ani za peníze, že
), tak aby ti to ten vztah zbytečně nepohřbilo úplně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebylo by si lepší pokecat s někým dost blízkým? Než nějaké karty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak určitě bylo, ale za prvé teď kazdej řeší Vánoce a za druhy nemám moc nikoho blízkého komu se můžu až takhle sverovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka já myslím, že i tady se Ti lidi pokusí pomoct, říct svůj názor a probrat to všechno.. Taky to můžeš dát anonymně… Hlavně přeju pevné nervy a vždycky se najde někdo kdo poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga a mohla bych se po vánocích kdyžtak ozvat…já jsem teda stará čarodějnice, ale víš jak kovářova kobyla chodí bosa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga Ja bych taky měla zajem
samozrejmě i za placeny vyklad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zabývám se tarotem a asstrologií, tak jestli chceš, ozvi se na skype nick. Vipetka a můžeš od 25. to už tu budu mít klid a budu sama doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč brát za takové věci peníze, když je to dar? Pokud to teda není podvodník, že ano.. Je jeden pán, jméno má na V, když si vzpomenu dám vědět, je opravdu přesný, jediné co po vás bude chtít bude vaše a jeho datum narození a váš e-mail, kde vám to pošle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poustevnice Mohla bych taky na jednu otázku se zeptat? nemám, ale skype, můžu tady? poslat zprávu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga píše:
@Nickylinka Já ti klidně vyložím, ale výsledek nezaručímA hlavně by to nebylo hned, teď před Vánoci je vše hektické. Jestli chceš tak se ozvi do SZ.
mohu také napsat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, omlouvám se, že jsem se neozvala, ale nedostala jsem se k internetu. @Poustevnice bohužel nemám skype, šlo by to přes zprávy tady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit