Výklad snů prosím (strach)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Smrt ve snu znamena novy prirustek do rodiny, coz je pravda, kdyz jsi v patem mesici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruska131 jo ja v 5 sestřenice v 36tt heh
Ale zdalo se mi ze i svagrova bude těhotná uvidime…
- Citovat
- Upravit
Problém je že stejný sen může mít v různých případech naprosto rozdílný význam, záleží na mnoha okolnostech. Doporučuji Snář od Artemidora z Efezu kde je to výborně rozvedené. Čerpal prý z něj ke své psychoanalýze i dr. Sigmund Freud.
https://uloz.to/!41fcrDV7N/snar-rar
Ke stažení je potřeba celou url zkopírovat, tady to nevím proč odkaz nevezme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabriela1234
No podle me proste jsem se nejak nesmirila se smrti otce a je to 7 let. Nebo ho mam skoro v kazdem snu
Nedavno se mi zdalo ze klepu na dvere ale mam ho jen v tom byte kde sme snim zili a otevr pohubly a ja mu rikam jakto ze zije a on ze se jen schovaval jako ze je mrtvy.
Proste minumalne 3 dny v tydnu ho mam ve snu neldy pat tyden dva ne nebo si nepamatuji a pak zase za sebou porad…
Noo strasi me posledni dobou proste smrt ale mozna i tim ze se bojim at je mimi v poradku nebo ja nevim
- Citovat
- Upravit
Holky vite co dnes mi bracha poslal tehu testjeho slecny dva dny pred ms slaba csrka ale viditelna krasneee
Jsem v soku hah ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky kdo rozumí snum prosim
ale kazdy sen o nem je v tom byte.
jako realne
cp to jw za sny:(
Poslední dobou mam divne sny sem tehule v 5 mesici. Otec zemrel pred 7 lety a vzdy jak se mi o nem zda tak jen v tom byte kde sme vyrůstali s bratrem a matkou a otcem. Rozvedli se on za paret zemrel
Ted jsem se probudila se slzama v ocich zdalo se mi ze sem si psala s bratrem a on mi poslal video jak mel autonehodu hruza vse jsem videla jak se pretaci v aute atd…pak naps ze to ma do vodeoklipu jen nahravku on..Jinak rapuje a nahrava hudbu nekolik let uz.
Pak ve snu psal ze jeho baba ceka mimi 20.3 ze to oznámí hned sem letela do obýváku v tom snu za tatou ze bracha ceka.mimi a on ze vi ze mu to bratr psal do chatu a jeste ze mel nehodu sem brecela ale ze to mel do klipu ale hrozne. Jsem se ted probudila hruza
A pred trema dny se mi zdalo ze mi umrela babina a ze sem ji videla jak lezi mrtva