Výklad zdarma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
775
21.2.18 08:05

Výklad zdarma

Je tu nějaká kartářka která by mi udělala výklad zdarma? :andel: :srdce: Předem děkuji a jen vážně prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
306
21.2.18 08:08

Taky bych to ted dost ocenila. Kdyby někdo tak pls od SZ děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.2.18 08:09

:zed: urcite tomu věŕ delas si akorat iluze :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.2.18 08:09

Zoufalky ktere si mysli ze uvidi pravdu v kartach akorat chteji slyset pohadky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.2.18 08:25
@novatopp píše:
Zoufalky ktere si mysli ze uvidi pravdu v kartach akorat chteji slyset pohadky :mavam:

A ještě zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.2.18 08:27
@novatopp píše: :zed: urcite tomu věŕ delas si akorat iluze :D :D :D

Tak zkusit se má vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
21.2.18 08:32

U nás v Karlíně je jeden starý cikán, který dělá výklad z prsou. Možná by to zadarmo z fotky zvládnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.2.18 08:38

Tak samozřejmě dobrá kartářka má i vyložit mojí minulost a od té se bude odvíjet důvěryhodnost výkladu ;) Jinak děkuji všem rádoby vtipným příspěvkům. posouvát mi téma nahoru tím pádem je dobře viditelné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
21.2.18 08:48
@Premek_Orac píše:
U nás v Karlíně je jeden starý cikán, který dělá výklad z prsou. Možná by to zadarmo z fotky zvládnul.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
21.2.18 08:55

@Jitulinka.1 Minulost lépe než kartářka vyloží osobní bankéř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.2.18 10:11

:roll: No nad nekterymi komentari sem se i zasmala :)..avsak to, ze tomu neverite neznamena ze to neexistuje a nefunguje :andel:

zakladatelko pisni mi do sz..

jinak zdarma ani kure nehrabe..je to logicke vse se vsim souvisi a je dulezite zachovat rovnovahu..tj..vzdy je neco za neco..a nemusi jit jen o penize..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.3.18 13:10

Ahoj, naprosto s Tebou souhlasím, taky bych uvítala nějaký kontakt na kartářku, už delší dobu potřebuji nasměrovat na tu správnou cestu, zkoušela jsem sama ale většinou jsem se akorát trápila. Napište na sz.ANDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.3.18 22:36

@Jitulinka.1 vykládá se na současnou situaci resp. z ní se vychází a vykládá se na budoucnost..na možné cesty..né na minulost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.3.18 05:04

@brumdinka Ale nejdříve kartářka řekne minulost ;) nebo alespoň já jsem vždy takovej výklad měla ;) Nejdřív minulost a potom výklad do budoucna :palec:… Jinak jsem si teď nechala před pár dny vyložit zdarma od kartářky Svatavy(dělá i videa na YouTube) Nevím ale zdá ještě tu poradnu zdarma ma otevřenou, psala že to má limitovaný. Každopádně tady na emiminu je opravdu zbytečný psát o výklad zdarma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.3.18 11:45

@Jitulinka.1 to opravdu není pravidlem a už vůbec to nic nevypovídá o kvalitě kartářky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat