Výklad zdarma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výklad zdarma
Je tu nějaká kartářka která by mi udělala výklad zdarma?
Předem děkuji a jen vážně prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky bych to ted dost ocenila. Kdyby někdo tak pls od SZ děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoufalky ktere si mysli ze uvidi pravdu v kartach akorat chteji slyset pohadky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novatopp píše:
Zoufalky ktere si mysli ze uvidi pravdu v kartach akorat chteji slyset pohadky
A ještě zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novatopp píše:urcite tomu věŕ delas si akorat iluze
![]()
![]()
Tak zkusit se má vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v Karlíně je jeden starý cikán, který dělá výklad z prsou. Možná by to zadarmo z fotky zvládnul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samozřejmě dobrá kartářka má i vyložit mojí minulost a od té se bude odvíjet důvěryhodnost výkladu
Jinak děkuji všem rádoby vtipným příspěvkům. posouvát mi téma nahoru tím pádem je dobře viditelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
U nás v Karlíně je jeden starý cikán, který dělá výklad z prsou. Možná by to zadarmo z fotky zvládnul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 Minulost lépe než kartářka vyloží osobní bankéř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nad nekterymi komentari sem se i zasmala
..avsak to, ze tomu neverite neznamena ze to neexistuje a nefunguje ![]()
zakladatelko pisni mi do sz..
jinak zdarma ani kure nehrabe..je to logicke vse se vsim souvisi a je dulezite zachovat rovnovahu..tj..vzdy je neco za neco..a nemusi jit jen o penize..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naprosto s Tebou souhlasím, taky bych uvítala nějaký kontakt na kartářku, už delší dobu potřebuji nasměrovat na tu správnou cestu, zkoušela jsem sama ale většinou jsem se akorát trápila. Napište na sz.ANDY
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 vykládá se na současnou situaci resp. z ní se vychází a vykládá se na budoucnost..na možné cesty..né na minulost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka Ale nejdříve kartářka řekne minulost
nebo alespoň já jsem vždy takovej výklad měla
Nejdřív minulost a potom výklad do budoucna
… Jinak jsem si teď nechala před pár dny vyložit zdarma od kartářky Svatavy(dělá i videa na YouTube) Nevím ale zdá ještě tu poradnu zdarma ma otevřenou, psala že to má limitovaný. Každopádně tady na emiminu je opravdu zbytečný psát o výklad zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 to opravdu není pravidlem a už vůbec to nic nevypovídá o kvalitě kartářky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit