Vyklizení sklepa :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
329
1.8.14 13:45

vyklizení sklepa :-)

Můj sklep aktuálně obsahuje dvě velká stará litinová topení (každé nejmíň 120 kg), velkou rozbitou televizi a asi milion všemožného odpadu - zbytky po rekonstrukci apod. A moje otázka je co s tím?
Potřebuji doporučit nějakou firmu, která za rozumné peníze přijede, vše sebere a odveze… Sama to nejsem schopná vynosit, takže nechat si přistavět kontejner k baráku je zbytečné. Znáte nějakou takovou firmu na Kladensku? Google jsem použila :-) ale nešlo to za ceny pod 2000 Kč, což se mi zdá moc. Dala bych max. do tisícovky. Sklep má cca 3×1,5m takže to není zase práce na celý den.
Popř. mě ještě napadlo, že bych tento požadavek zveřejnila jako brigádu pro studenty - máte někdo zkušenost? Kolik by byla adekvátní odměna, za to že přijedou a vše odvezou do nedalekého sběrného dvora s tím, že topení mohou dát do sběrny kovů a třeba to ještě nějakou kačku hodí?
Nebo máte ještě jiný nápad, jak se efektivně zbavit odpadu? Alespoň té televize a radiátorů, zbytek už bych nějak sama zvládla.

Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2037
1.8.14 13:51

Dej inzerat na nevyhazujto.cz … uvidis… nebo me napadlo - v kladne je hodne spoluobcanu, co jsou rychli :mrgreen: jinak i na tom nevyhazujto byly inzeraty, ze zdarma vse odvezou - koukni tam a jinak ja bych klidne dala do tesca nebo nebo jinyho obchodaku inzerat nebo do RISKU (formou sms), jako brigadu pro studenty nebo pro kohokoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
1.8.14 13:52

@Lavergne

nemáte v okolí nějaké bezďáky? oni by tě toho odpadu rádi zbavili a nic by tě to nestálo :mrgreen: vlastní zkušenost, vyklízela jsem takto před rokem. Odchytila jsem u popelnic týpka, řekla mu, že si může dovalit ještě jednoho kámoše a ať mi přijdou na druhý den pomoct s tím, že co najdou, je jejich. Dokonce mi tam i pozametali. Stálo mě to flašku vody a 2× kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
1.8.14 13:58
@neumisa píše:
@Lavergnenemáte v okolí nějaké bezďáky? oni by tě toho odpadu rádi zbavili a nic by tě to nestálo :mrgreen: vlastní zkušenost, vyklízela jsem takto před rokem. Odchytila jsem u popelnic týpka, řekla mu, že si může dovalit ještě jednoho kámoše a ať mi přijdou na druhý den pomoct s tím, že co najdou, je jejich. Dokonce mi tam i pozametali. Stálo mě to flašku vody a 2× kafe.

Přesně tak, žádnou placenou brigádu. Ale oslovit týpky, co se tím živí. Pokud je tam i nějaký těžko odvozitelný binec, tak bych objednala malý kontejner od města. U nás stojí kolem 100.

Příspěvek upraven 01.08.14 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.8.14 13:59

V Kladně si stoupni před Kovošrot a odchytni prvního cigoše s kárkou. Odveze si topení a televizi teda asi hodí do škarpy :nevim: ale to už bude jeho boj. TV by mohl teda odevzdat v Oaze vzadu - jak tam bylo elektro, tak dělali svoz elektroodpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.8.14 13:59

@neumisa vody nebo vodky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.8.14 14:00

@neumisa Jo to je v plánu, ale na poslední místě popravdě :-) Máme tady poměrně dost opálených občanů, kteří by to určitě odvezli, ale přiznám se, že jsem srab a bála bych se, aby v tom sklepě neměli nějaký „blbý nápad“ Přece jen mám 50 kg a vypadám sotva na 20…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
1.8.14 14:02
@Gina108 píše:
@neumisa vody nebo vodky? :mrgreen:

vody, u nás se alkohol před setměním nevytahuje z lednice, pak se moc rychle odpařuje :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
1.8.14 14:03

@Lavergne

já si taky vybrala nějakého slušněji vypadajícího týpka, úplnou hrůzu bych neoslovila. A láčkovce bych si do sklepa taky nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.8.14 14:03

Já bych to taky viděla na párek bezdomovců, případně podobných lidiček. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.8.14 14:06

@neumisa co je láčkovec? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.8.14 14:07

No jo nezbývá než to zkusit nebo se toho v životě nezbavím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
1.8.14 14:08
@Gina108 píše:
@neumisa co je láčkovec? :think: :lol:

láčkovec je trvale opálený občan :mrgreen: kamarád jednou pod vlivem přišel s teorií rychlosti rozmnožování - prý se občané množí stejně rychle jako ty potvory v jeho bazénu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.8.14 14:11
@neumisa píše:
láčkovec je trvale opálený občan :mrgreen: kamarád jednou pod vlivem přišel s teorií rychlosti rozmnožování - prý se občané množí stejně rychle jako ty potvory v jeho bazénu. :mrgreen:
:mrgreen: vida, tak jsem zas chytřejší. Já jednou byla na exkurzi ve velké ČOV a jak tam měli ty odkalovací nádrže, tak v jedné byly baktérie co požíraly ten sajrajt. Jedna paní se zeptala, jestli ty bakterie tam musí nějak doplňovat a chlápek, co nás provázel prej: „Ne, ty se množej jak cikáni.“ Tudíž v našem kraji je to naopak, tady dostávají prvoci přezdívky po opálených spoluobčanech :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.8.14 14:53

240kg železa to je ve sběrně více než 1000,–Kč. To a občerstvení bych nabídla dvojici brigošů jako odměnu za vyklizení a odvoz odpadu. Jo a ty radiátory bych jim dala až vše ostatní bude pryč (ve sběrném dvoře, v kontejnerech na separovaný odpad příp. na komunál). Ve dvou když to dají za dvě hodiny tak jim i při odvozu autem zbyde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný