Vyklizení sklepa :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
1.8.14 14:53

240kg železa to je ve sběrně více než 1000,–Kč. To a občerstvení bych nabídla dvojici brigošů jako odměnu za vyklizení a odvoz odpadu. Jo a ty radiátory bych jim dala až vše ostatní bude pryč (ve sběrném dvoře, v kontejnerech na separovaný odpad příp. na komunál). Ve dvou když to dají za dvě hodiny tak jim i při odvozu autem zbyde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.8.14 14:58

@BaraF Ty radiátory jsou z litiny, tak nevím, zda to vyjde na tolik peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.8.14 17:24

@Measmille Pasuji tě na nejlepší tip :-D Dle tvé rady jsem navštívila nevyhazujto.cz a v pondělí by si měl pán věci odvézt.

Každopádně děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
1.8.14 18:32

@Lavergne .. tak slava :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.8.14 18:35
@neumisa píše:
láčkovec je trvale opálený občan :mrgreen: kamarád jednou pod vlivem přišel s teorií rychlosti rozmnožování - prý se občané množí stejně rychle jako ty potvory v jeho bazénu. :mrgreen:
@Gina108 píše: :mrgreen: vida, tak jsem zas chytřejší. Já jednou byla na exkurzi ve velké ČOV a jak tam měli ty odkalovací nádrže, tak v jedné byly baktérie co požíraly ten sajrajt. Jedna paní se zeptala, jestli ty bakterie tam musí nějak doplňovat a chlápek, co nás provázel prej: „Ne, ty se množej jak cikáni.“ Tudíž v našem kraji je to naopak, tady dostávají prvoci přezdívky po opálených spoluobčanech :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.1.15 18:30

Chci se zeptat, v čem skladujete věci ve sklepě? my v banánovkách a taky se ukazuje, že to není ideální. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
25.1.15 18:32
@tasa píše:
Chci se zeptat, v čem skladujete věci ve sklepě? my v banánovkách a taky se ukazuje, že to není ideální. díky

V plastových bednách stěhovacích a v pytlích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
25.1.15 19:36
@Lavergne píše:
@BaraF Ty radiátory jsou z litiny, tak nevím, zda to vyjde na tolik peněz.

240kg*4,30=1032,–Korun krytých papírem z tiskárny cenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný