Vykradené auto letiště Ostrava

1078
6.7.17 10:08

Vykradené auto letiště Ostrava

Stalo se někomu z Vás, že by po návratu z dovolené měl poškozené nebo vykradené auto, které před tím zaparkoval na parkovišti letiště určené pro dlouhodobé stání? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
6.7.17 10:11

@ivulka ne nestalo, parkuji na letišti Brno, a v autě nenechávám nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.7.17 11:23

To je dotaz. Co tim sledujes? Nahlasit PCR, pojišťovně a příště vědět, ze v autě nesmis nic nechávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
6.7.17 11:30
@Alkata píše:
To je dotaz. Co tim sledujes? Nahlasit PCR, pojišťovně a příště vědět, ze v autě nesmis nic nechávat.

Nesleduji tím nic. Zase útok? Copak se tady nesmí nikdo na nic zeptat? Copak se musí pořád něco vysvětlovat a odůvodňovat. Ale pro chytrolíny a rejpavce: v srpnu letíme na dovolenou a máme možnost parkování zdarma na parkovišti letiště. Vždy jsme parkovali na jiném u „soukromníka“. A tak mě jen zajímalo, jestli se někomu stalo, že mu vykradli auto. Nemám zájem přiletět v noci a najít vykradené auto.
Byl to jen nevinný dotaz, ale jsou tací, kteří musí mít vždy ke všemu připomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.7.17 11:40

@ivulka ty útoky jsou tady už zcela běžné. Mám zkušenost jen z Prahy a vše v pořádku. Základ je nic nenechat v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.17 11:43

S Ostravou zkušenost nemám, pouze s Prahou a nestalo se nikdy nic. Samozřejmě, jak píší holky, nic v autě nenechat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
6.7.17 11:48

Nic tam nenechám, to je jasné. Nenechám nikdy, ale jen jsem chtěla vědět, jestli se najde někdo, kdo měl špatnou zkušenost.
Já se ptám už jen opravdu minimálně, ty útoky mi vadí. A to už nepíši ani názor na některá témata, jelikož by mě opět většina ukamenovala. A to není jen tady, ale snad na všude. Ale útočí jen ti, co se za svůj názor stydí a ve skutečném životě skloní hlavu a snaží se být neviditelní. A nebo jednoduše: jsou to tupci.
Všem děkuji za konstruktivní názor a slušnou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.7.17 12:00
@ivulka píše:
Nic tam nenechám, to je jasné. Nenechám nikdy, ale jen jsem chtěla vědět, jestli se najde někdo, kdo měl špatnou zkušenost.
Já se ptám už jen opravdu minimálně, ty útoky mi vadí. A to už nepíši ani názor na některá témata, jelikož by mě opět většina ukamenovala. A to není jen tady, ale snad na všude.Ale útočí jen ti, co se za svůj názor stydí a ve skutečném životě skloní hlavu a snaží se být neviditelní. A nebo jednoduše: jsou to tupci.

Ty píšeš o útocích a sama házíš všechny, co s tebou nesouhlasí, do jednoho pytle s nálepkou Tupec. Kdybys to hned v úvodním příspěvku napsala celé, odpovědi by byly jiné. :think:

• Citovat
  • Upravit
1078
6.7.17 12:05
@Kobliha51 píše:
Ty píšeš o útocích a sama házíš všechny, co s tebou nesouhlasí, do jednoho pytle s nálepkou Tupec. Kdybys to hned v úvodním příspěvku napsala celé, odpovědi by byly jiné. :think:

Copak jsem psala: „vykradli nám auto na parkovišti na letišti“? Ne, dotaz zněl jinak. To nebyl nesouhlas, to byl útok. Kdyby to byl nesouhlas, bylo by to napsáno jinak. Naučte se číst, slečno či paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.17 12:08
@Kobliha51 píše:
Ty píšeš o útocích a sama házíš všechny, co s tebou nesouhlasí, do jednoho pytle s nálepkou Tupec. Kdybys to hned v úvodním příspěvku napsala celé, odpovědi by byly jiné. :think:

Podle mého názoru je dotaz napsaný naprosto jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
6.7.17 12:46

@ivulka Parkovali jsme v Mosnove a po navratu bylo auto v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.7.17 13:08
@ivulka píše:
Já se ptám už jen opravdu minimálně, ty útoky mi vadí. A to už nepíši ani názor na některá témata, jelikož by mě opět většina ukamenovala. A to není jen tady, ale snad na všude. Ale útočí jen ti, co se za svůj názor stydí a ve skutečném životě skloní hlavu a snaží se být neviditelní. A nebo jednoduše: jsou to tupci.

O útocích píšeš v množném čísle. Tady byl podle tvého mínění jeden. To znamená, že ty útoky patří i k jiným diskusím. Ten „útočný“ příspěvek ti napsala jedna osoba. Ale ty píšeš o tom, že ti tupci jsou všude. Na to jsem ti napsala já svůj příspěvek. Dokonce víš, že kloní hlavu a snaží se být neviditelní tupci. Opět to není jen k této diskusi.
Název tvého příspěvku je o vykradeném autě. Tak se nediv, že ti někdo napíše, co máš v případě vykradení auta dělat. V úvodním příspěvku není nic o tom, že jsi ještě nikam neodjela.

• Citovat
  • Upravit
1078
6.7.17 13:14
A
@Kobliha51 píše:
O útocích píšeš v množném čísle. Tady byl podle tvého mínění jeden. To znamená, že ty útoky patří i k jiným diskusím. Ten „útočný“ příspěvek ti napsala jedna osoba. Ale ty píšeš o tom, že ti tupci jsou všude. Na to jsem ti napsala já svůj příspěvek. Dokonce víš, že kloní hlavu a snaží se být neviditelní tupci. Opět to není jen k této diskusi.
Název tvého příspěvku je o vykradeném autě. Tak se nediv, že ti někdo napíše, co máš v případě vykradení auta dělat. V úvodním příspěvku není nic o tom, že jsi ještě nikam neodjela.

A proč bych měla vše zdůvodňovat?

Útok tady byl jen jeden. Ale reakce byla směřována posléze obecně na to, jak to tady a i na jiných webech v diskuzích vypadá.

A když to shrnu, tak to měla být diskuze, jestli někomu vykradli auto na parkovišti u letiště, ne co dělat, když jej vykradou. A dál už na podobné reakce, které nejsou k tématu reagovat nebudu.
Děkuji všem, kteří se vyjádřili k tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
6.7.17 14:29

Neklofejte se slípky před obědem…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat