Doporučte prosím ubytování s polopenzí v Jeseníkách

914
3.7.17 11:47

Doporučte prosím ubytování s polopenzí v Jeseníkách

Ahojda, hledáme ubytování pro rodinu s maličkým dítětem s polopenzí v Jeseníkách - s dobrou dostupností. Máte, prosím, tip z vlastní zkušenosti? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
3.7.17 11:50

Penzion Jiřinka, sice dražší ale super…přímo v Dolní Moravě u všech atrakcí, bazen, hernicka, venkovní hřiště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
3.7.17 11:55

http://www.hotelparkcz.cz
Meli jsme pres slevovy portal a pecka. Krasne ubytovani a dokonce mi i chutnalo :potlesk:
(Dve noci pro dva s polopenzi za 2000)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.7.17 12:28

@Barborika Zdravím, já mohu doporučit ubytování „U Julka“, je to pod Pradědem, cenově uplně super :palec: Byla jsem tam na dovče minulý rok s kolegyní a nemohly jsme si to tam vynachválit, personál též super a jídlo vynikající, měly jsme polopenzi a vždy jsme si mohly vybrat k véče, co jsme jen chtěly z celého meníčka,…pokojíčky hezké, útulné,… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.7.17 12:33

Za sebe můžu doporučit Penzion pod Smrkem v Horní Lipové. Skvělé zázemí, konec vesnice, pak už jsou jenom lesy a skvělé procházky vhodné i pro kočárek. Na druhou stranu výborná dopravní dostupnost (kousíček je vlaková zastávka - vlak směr na Jeseník nebo Ramzovou/Ostružnou), točna linkového autobusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí