Výkyvy v krmení

621
11.2.15 17:28

Výkyvy v krmení

Ahojky, tak si jdu pro radu, nějak už nevím co dělat a zda to moc neřeším, ale první dítě je holt první :-) je od dvou týdnů plně na UM, hodně blinkal, opravdu i celou dávku, ale časem se to srovnalo a už to udělá spíš výjimečně. Od asi dvou měsíců pil kolem 180-200ml a úplně v pohodě - 4× denně, víc to nešlo, pak už to blinkal a navíc hodně spí spí. Ve třech měsících najednou úplně přestal pít, nacpala sem do něj max. 450ml za den. Po asi dvou týdnech se zas srovnal a dával 4× 200ml.ted opět odmítá, a vypije max 120ml na dávku, snažím se 5× denně, ale někdy víc prostě nechce. Od 19h do cca 7h spinká. Tak pořád nevím a stresuju se, že půjde málo :-( měla to některá podobně? Opravdu si řekne když by měl hlad? Moc se omlouvám za délku :-) y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
11.2.15 17:36

Takze ma ted 4 mesice? mozna jsem to prehlidla

mi to mnozstvi prijde v pohode v souctu, spis me zarazi, za ve 2 mesicich pil akorat 4× denne. moje deti sice pily daleko mensi davku, ale 6-7 denne. Mi i ta jeho doba vzhuru prijde spis na 5 piti, neslo by ho presmerovat na piti po 3hod?
Ale moc si s tim hlavu nelamej, kdyz je v pohode. Za chvili zacne prikrmy a zase se to srovna jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.2.15 17:53

@xLucikx měl by vypít cca 150ml na 1kg váhy za den..takže příklad, pokud váží 5kg x 150ml = 750ml/24h, rozděl celodenní dávku na víc krmení..v noci ho nebuď..záleží jestli přibývá na váze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.2.15 17:55

Ano, příští týden mu budou 4 měsíce. Vždycky když sem ho na jídlo budila abych to měla ty 3h tak mi to vyblinkal :-( normálně pribiral tak to dr. neřešila…mně je divný, že prostě nemá hlad.. Každý často řeší, jak děti chtějí často papat a ja se s ním peru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.2.15 17:59

@xLucikx Ahoj já to mám uplně stejně jak ty. Taky jednu dobu pije hodně a pak zase málo. Jsou mu 3 měsíce a za den mi taky jednou vypije 500ml a druhý den třeba 850ml. Je to zvláštní, ale asi ty miminka jedí jak potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.2.15 17:59

@xLucikx ono UM víc zasytí, neboj, kdyby měl hlad tak si řekne..spíš dodržuj +- tu denní dávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.2.15 18:17

No snažím se, ale on fakt bojuje, mlátí hlavou, rukama, nohama.. No snad to bude zas jen přechodné ;-) jedině ještě jiné um…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.2.15 18:18

@Adis89 asi je to fakt individuální a snad by si řekli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová