Vyléčení pískání v uších - tinnitus

25
9.4.23 16:57

Vyléčení pískání v uších-tinnitus

Dobrý den, je tu někdo, komu se podařilo zbavit se piskani v uchu? Já se s tím potýkám již 7 týdnu po viroze a 3× pichanem uchu během týdne. Ztrácím naději, jelikož už jsem všechno možný absolvovala :( děkuji za přečtení tohoto příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
9.4.23 17:27

Ahoj, je to běh na dlouhou trať. Nemůžu říci, že bych se úplně vyléčila, ale oproti první „atace“ to je absolutní nic, co teď „slyším“. Řeknu spíš, co to zhorsuje-stres, napětí (hlavně šíje),nemoci. Ale to je vlastně vše v jednom. Prostě nepohodlí, špatný psychicky a fyzicky stav. Pokud jsem fit, tak ani tinnitus nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.4.23 17:34

Ja ho mam dva roky, on si clovek nakonec zvykne. Jsou dny kdy neslysim nic, zhorsuje se mi to stresem a bolesti hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
9.4.23 17:38

Myslím, že nejde vyléčit. táta ho má už pár desetiletí. Prý si zvykl.

Příspěvek upraven 09.04.23 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.4.23 17:38

@K82 s jak jste k tomu přišla? Já jsem teď totálně v čudu. Nic mě nebaví je mi všechno jedno, brecim a každý den se těším až usnu. Chci zpatky život před timto nesnesitelným piskanim. Jsou chvíle kdy mě napadají i černé myšlenky, ale jen chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
9.4.23 17:43
@Kam79 píše:
@K82 s jak jste k tomu přišla? Já jsem teď totálně v čudu. Nic mě nebaví je mi všechno jedno, brecim a každý den se těším až usnu. Chci zpatky život před timto nesnesitelným piskanim. Jsou chvíle kdy mě napadají i černé myšlenky, ale jen chvilky

Po velmi bolestném rozchodu, smrti babičky, životní změně.. prostě stres. U Vas to tipuji na lehkou depresi. Najděte si nějakého terapeuta. Nevyleci, primárně, tinnitus, ale pomůže Vam odstranit ty věci, co to zhoršují. Plus masáže, meditace, cvičení. Svěřit se, ulevit si, vyplakat se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.4.23 17:48

@Lucie1793 a vy to máte také po zanetu? Já si to nedokážu představit. Snažím se, ale stále na to myslím. Vadí mi zvuky co drive ne. Absolvovala jste nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.4.23 17:56

@Kam79 me to zacalo v tehotenstvi, byla jsem s tim na orl, kde mi rekly, ze je to od krcni patere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
9.4.23 17:59
@Kam79 píše:
Dobrý den, je tu někdo, komu se podařilo zbavit se piskani v uchu? Já se s tím potýkám již 7 týdnu po viroze a 3× pichanem uchu během týdne. Ztrácím naději, jelikož už jsem všechno možný absolvovala :( děkuji za přečtení tohoto příspěvku.

Dceři také začalo po viróze pískat v uchu. Nakonec se na orl ukázalo, že to bylo od krční páteře. Chodila na rehabilitaci a teď už je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.4.23 18:17

@Dadda8 ja mam masáže od kvetna, všude mají plno :(. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.4.23 18:20

@Dadda8 jak ji to dlouho trvalo než na to přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
9.4.23 18:40

Mám ho devět let, naštěstí mě nechává spát a úplně extrémně mě to neruší. Jen to někdy před spaním víc otravuje.
Prošla jsem si lecčíms včetně CT mozku a rehabilitací, ale nepomohlo mi nic. Zvykla jsem si.
Já jsem to dostala po strašlivé viróze, bylo mi blbě jako psovi a jako nikdy předtím ani potom.

Exmanžel na to bral AD. Mně jen píská, jemu zvonilo a nevím, co všechno ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 19:01

Mám to rok a půl po borelioze. Začátky byly kruté, psychický jsem se z toho složila. Ale byl to jeden z mnoha problémů. Byla jsem na tom hodně špatně.
Nakonec jsem si zvykla. Tinitus lze „vyléčit“ jen do 3 měsíců. Pak už ne, ale i to do 3 měsíců má štěstí jen někdo.
Jsou dny kdy to neslysim vůbec a jsou dny kdy je to peklo. Většinou když mě bolí hlava, anebo mám nemoc a chycené dutiny.
Tinitis vylcit nelze, jen si na něho zvyknout, on časem ho mozek otupí. Existuje nějaká možnost trt terapie, já to nezkoušela. Spíše počítej s tím, že se s tím budeš muset naučit žít. Já mám další proboemy, které už mi zůstanou a obetzuji mě teda víc než tinitus teď.

• Citovat
  • Upravit
25
9.4.23 19:04

@K2 8611 mě teda ruší mám vetsi část dne vysoký tón. zavidim Vám. Hezké velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
9.4.23 19:09

On si spíš člověk zvykne, než že by se vyléčil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie