Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Tak, je to tady, koupili jsme starý ohromný dum za všechny peníze, co jsme měli. Teď k věci, další finance na par let na rekonstrukci nebudou a tak jdu pro nápady. Nemůžu najít podobné téma. Snad budete mít nějaké tipy, nebo poradite web? Chtěla bych dům nějak vylepšit ( né rekonstrukce ) zatím jsem natrela futra, dveře, okna a konzole, potapetovala jsem dětem papírové krabice na hračky, nalepila na WC na starou podlahu lino. Natrela jsem stará topení. Usila polštářky a závěsy do barvy. Natrela stůl, židle a usila do barvy podsedaky. Už mě dochází nápady, jak levně dům vylepšit. Je opravdu starý
chtěla bych to mít doma hezčí. Všem děkuji za Vaše nápady, ráda se inspirují. Případné fotky potěší.
Všude na netu jsou jen rady na rekonstrukce, ale já potrebuji vylepšit staré…
@isp za me kolikrat staci vymalovat. To ze je dum stary neznamena, ze je osklivy, mozna by mi pomohla fotka.
@isp čistě bíle vymalovat, vše jednoduché, bez zbytečné haldy nábytku, koupit drobné doplňky, květiny v hezkých květináčích. Lepší, než zaplácnout novým starý, to nikdy nefunguje.