Výlety/akce pro děti - Ústí nad Labem a okolí

8043
29.6.11 08:17

Výlety/akce pro děti - Ústí n.L. a okolí

Ahojte, budem teď od soboty do středy v ústí, nemáte někdo tip na výlety nebo nějaké akce pro děti? (dětem je 1,5 a 2,5, mladší je v kočáře).

Taková ta klasika je u nás Zoo, vláčky v zubrnicích, větruše, letos mě napadá ještě tak nějaká projížďka lodí po Labi :nevim:

Dojezd do cca 50 km není problém.

Pokud vás někoho něco zajímavého napadne, budu vám vděčná :kytka:

Příspěvek upraven 29.06.11 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
29.6.11 10:23

Ahoj ještě mě napadá hrad Střekov, Tiské skály, Každou sobotu tu jsou farmářské trhy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.6.11 10:35

Koně pod Střekovem? Jestli to starší by nebavilo jezdit. Nebo jenom na kukanou. Bazén v Děčíně je super, i ta ZOO tam. Nebo na Terasu na hřiště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.6.11 10:46
Já_a_Kačí píše:
Koně pod Střekovem? Jestli to starší by nebavilo jezdit. Nebo jenom na kukanou. Bazén v Děčíně je super, i ta ZOO tam. Nebo na Terasu na hřiště :-)

jojo, Hriště na Severní terase je super. Je velký a děti se tam fakt vyřádí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.6.11 12:33

ahoj, díky moc :huban:

Koně pro nás nejsou moc atrakcí, ségra má vlastního… Střekov máme kousek a chodíme tam vcelku pravidelně, ten jsem zapomněla zmínit, hřiště na Terase je kde přesně? A ty Tiský stěny, myslíte že se nějaká trasa dá absolvovat s golfkama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.6.11 12:54

Jo, tak to máte super, vlastního koně :-) Hřiště tady je přímo v tom centrálnim parku, nejbližší zastávka Stavbařů, pak přímo kolmo k tý hlavní ulici a za minutku jsi tam. Je veliký, oplocený, když je teplo, tak se tam děti cachtaj v tý laguně (ale mě to připadá hrozně špinavý, blé) nebo v potůčku za plotem. Nic jinýho mě taky moc nenapadá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
29.6.11 13:52

Mě ještě napadá Pastýřská stěna v Děčíně , je tam hezká malá ZOO a super prolejzačky , ale ty jsou , pokud se pamatuju asi pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.6.11 18:17

Ještě jsem našla toto: http://www.certi-muzeum.com/html/akce.html Byli jsme minulý týden a fajn akce :-) Jenom nevim, jestli na to nemáš malý dětičky. Ale naše ročanda to dala v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.6.11 20:16

Moc děkuju.

Ty čerty se obávám že by nedalo ani jedno z dítek :think: Mates je sralbotka a Nikča nesnáší cizí lidi :oops:

Ale nápady klidně pište dál, věřím že se můžou hodit i někomu dalšímu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
20.11.13 23:20

Zdravím, slíbila jsem holkám na patek kino, no až teď jsem koukla, že v patek jako na potvoru nic pro děti nedávají. prosím o tip na nějaký výlet či akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.8.15 19:51

Obnovuji diskusi…
Chci jet s dcerou (7 let) na výlet do Ústí nad Labem (nikdy jsem tam nebyla). Budeme tam dva dny, chtěla bych se zeptat místních, co stojí za vidění (určitě chceme do zoo) a pak bych asi zařadila nějakou turistiku, kterou by zvládno sedmileté dítě… Lze do zoo dojít pěšky z centra (od nádraží)?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.8.15 19:58

@origo Pěšky z nádraží lze, ale půjdete kolem hlavního tahu a to není moc příjemné. Hned naproti nádraží je Mírové náměstí a odtud jede do Zoo autobus každou chvilku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.8.15 20:00

@ZItu A víš, prosím, jaké číslo autobusu a kolik stojí jízdenka (dospělý, dítě)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.8.15 20:01

@origo Jinak za vidění stojí hrad Střekov, lanovkou na Větruši (moc pěkný výhled na celé Ústí), zdymadla. A kousek od Ústí (dojezd místním autobusem cca 20minut) je Tisá (krásné pískovcové skály, na lehkou turistiku jako dělané. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.8.15 20:04

@origo 51, 55, 56, 57 - zastávka se jmenuje Vojanova zoo, pro dospělého je to za 18,–, dětská je tuším za 10,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí