Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, budem teď od soboty do středy v ústí, nemáte někdo tip na výlety nebo nějaké akce pro děti? (dětem je 1,5 a 2,5, mladší je v kočáře).
Taková ta klasika je u nás Zoo, vláčky v zubrnicích, větruše, letos mě napadá ještě tak nějaká projížďka lodí po Labi ![]()
Dojezd do cca 50 km není problém.
Pokud vás někoho něco zajímavého napadne, budu vám vděčná ![]()
Příspěvek upraven 29.06.11 v 12:31
Ahoj ještě mě napadá hrad Střekov, Tiské skály, Každou sobotu tu jsou farmářské trhy. ![]()
Koně pod Střekovem? Jestli to starší by nebavilo jezdit. Nebo jenom na kukanou. Bazén v Děčíně je super, i ta ZOO tam. Nebo na Terasu na hřiště ![]()
Já_a_Kačí píše:
Koně pod Střekovem? Jestli to starší by nebavilo jezdit. Nebo jenom na kukanou. Bazén v Děčíně je super, i ta ZOO tam. Nebo na Terasu na hřiště
jojo, Hriště na Severní terase je super. Je velký a děti se tam fakt vyřádí. ![]()
ahoj, díky moc ![]()
Koně pro nás nejsou moc atrakcí, ségra má vlastního… Střekov máme kousek a chodíme tam vcelku pravidelně, ten jsem zapomněla zmínit, hřiště na Terase je kde přesně? A ty Tiský stěny, myslíte že se nějaká trasa dá absolvovat s golfkama? ![]()
Jo, tak to máte super, vlastního koně
Hřiště tady je přímo v tom centrálnim parku, nejbližší zastávka Stavbařů, pak přímo kolmo k tý hlavní ulici a za minutku jsi tam. Je veliký, oplocený, když je teplo, tak se tam děti cachtaj v tý laguně (ale mě to připadá hrozně špinavý, blé) nebo v potůčku za plotem. Nic jinýho mě taky moc nenapadá ![]()
Mě ještě napadá Pastýřská stěna v Děčíně , je tam hezká malá ZOO a super prolejzačky , ale ty jsou , pokud se pamatuju asi pro větší děti.
Ještě jsem našla toto: http://www.certi-muzeum.com/html/akce.html Byli jsme minulý týden a fajn akce
Jenom nevim, jestli na to nemáš malý dětičky. Ale naše ročanda to dala v pohodě.
Moc děkuju.
Ty čerty se obávám že by nedalo ani jedno z dítek
Mates je sralbotka a Nikča nesnáší cizí lidi ![]()
Ale nápady klidně pište dál, věřím že se můžou hodit i někomu dalšímu ![]()
Zdravím, slíbila jsem holkám na patek kino, no až teď jsem koukla, že v patek jako na potvoru nic pro děti nedávají. prosím o tip na nějaký výlet či akci
Obnovuji diskusi…
Chci jet s dcerou (7 let) na výlet do Ústí nad Labem (nikdy jsem tam nebyla). Budeme tam dva dny, chtěla bych se zeptat místních, co stojí za vidění (určitě chceme do zoo) a pak bych asi zařadila nějakou turistiku, kterou by zvládno sedmileté dítě… Lze do zoo dojít pěšky z centra (od nádraží)?
Díky
@origo Pěšky z nádraží lze, ale půjdete kolem hlavního tahu a to není moc příjemné. Hned naproti nádraží je Mírové náměstí a odtud jede do Zoo autobus každou chvilku. ![]()
@ZItu A víš, prosím, jaké číslo autobusu a kolik stojí jízdenka (dospělý, dítě)?
@origo Jinak za vidění stojí hrad Střekov, lanovkou na Větruši (moc pěkný výhled na celé Ústí), zdymadla. A kousek od Ústí (dojezd místním autobusem cca 20minut) je Tisá (krásné pískovcové skály, na lehkou turistiku jako dělané. ![]()
@origo 51, 55, 56, 57 - zastávka se jmenuje Vojanova zoo, pro dospělého je to za 18,–, dětská je tuším za 10,–