Sárvár Maďarsko - tipy a zkušenosti

2667
27.6.11 20:55

Maďarsko

Ahoj, chystáme se příští týden na prodloužený víken do Sarvaru, máte někdo nějaké zkušenosti s ubytováním, jídlem, koupáním, cestou a jinýma věcma? Za každou maličkost děkuju
Ještě bych ráda věděla do jakých bazénů a koupališť můžu, když jsem těhotná  – termály asi nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11725
27.6.11 21:20

Ahoj Leni,
my jedeme teď v sobotu do Sarvaru :mrgreen: Hotel Park Inn. Ségra tam jedou už asi po páté, tak to mají vyzkoušené :lol: Pro děti je super, je tu nová dětská část.Z jídla je hodně velký výběr i pro děti. Koupání- do normálních bazénů určitě, jen ne do těch teplých.
My jsme loni byli v Budapešti v Ramadě a bylo to parádní hlavně pro děti. V jídelně dětský švédský pult, výživy, šťávy. U vnitřních bazénů přebalovací pulty, cestovní postýlky.
Jen nevím zda se vám povede takto na poslední chvíli sehnat ubytování :nevim: My už to měli koupené v únoru a měli poslední 2 volné pokoje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 10:12

Ahoj holky, nevíte, které bazény jsou vhodné pro těhotné v Sárváru? Měly by tam být i klasické bazény. Proto tam jedeme. Jsem v 7.měs. těhot. a jedeme tam vlastně kvůli teplu a synovi. Moře je daleko a abychom někam vyjeli na pár dní, než se to narodí - právě kvůli synovi. Takový kompromis. Jsem zvyklá plavčit se synem na kurzu plavání v bazénu 30-32C každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
21.6.12 11:13

Co si pamatuji, tak většina zážitkových bazenů (bublinky, gejzíry, proudy, vlny…) je okolo těch 30st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 11:50

Je tam plno normálních bazénů, uvnitř i venku, venek je krásně upravený. Bývá tam tedy dost narváno. Jinak doporučuju si měnit penízky až tam, vždycky nám to vyšlo levněji. Mám přítele který ze Sárváru přímo pochází. Pokud budeš mít nějaký dotaz písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 12:04
@dituleska píše:
Je tam plno normálních bazénů, uvnitř i venku, venek je krásně upravený. Bývá tam tedy dost narváno. Jinak doporučuju si měnit penízky až tam, vždycky nám to vyšlo levněji. Mám přítele který ze Sárváru přímo pochází. Pokud budeš mít nějaký dotaz písni

Díky moc. Škoda, ty peníze jsme už vyměnili. Ono taky je zase nešikovné jet bez forintů přes část Maďarska - prostě na wc a kdyby bylo třeba, máme malé dítě. Myslím si to totéž, byli jsme tam před 2lety, ale lékař na mě koukal jak na magora, že tam chci jet těhotná. A to jsem naprosto v pořádku. Prý termály ne v těhotenství. Přitom plavání se doporučuje v těhotenství a se synem jsem neustále v bazénu pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 12:14

@Osmanka termály se nedoporučují jen ty teplé-a v Sárváru je hodně i těch studených bazénů. Neboj :hug: no přez část Madarska? Můžu se zeptat od kud jedete? MY jezdíme z jižních čech a v Maďarsku je to jen 70km od hranic. Ale záleží od kud jedete. Jinak co můžu říct za sebe byli jsme tam loni /jezdíme tam často-ted mluvím o bazénech/ a venku pro děti nádhera, byla tam taková pirátsk lod, brouzdálko-to samé ale i uvnitř. Jinak co se týče ubytování, až budete příště plánovat, koukněte se do centra na hotýlky, není to luxus jako v těch lázních ale levnější to je asi čtvrtinu. Jinak se klidně dojedtě kouknout i na Balaton, je to 80 km od Sárváru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 13:42

Díky za typ, my z prahy-západ. Jedeme do apartmánu, synovi se tam moc líbilo před 2lety - to měl rok a nic chytřejšího mě v těhu nenapadlo, jak někam vyjet na dovču, ne moc daleko, ale do tepla a co tady na horách - tůrovat nebudu už a ležet doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 14:22

@Osmanka a kudy jedete??my jezdíme přez Víden a Sopron a vychází to na 370km z Písku, takže od Vás asi 450km. Jinak taky můžu dopoučit navštívit Sárvár na podzim kdy je tam obrovský trh který se stěhuje po celém madarsku /já si tam koupila zimn kozačky za 350kč a po celé ploše uvnitř mají kožíšek :palec: Přítel říká že se můžete navštívit Sumeg - píše se to s u se dvěma tečkama ale nevim jak to napsat, je to po cestě na Balaton a je to velký hrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 14:26

http://www.google.com/search?…

tohle je asi 50 km od Sárváru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 14:32

http://www.google.com/search?…
a tohle je na balatonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 16:11
@dituleska píše:
@Osmanka a kudy jedete??my jezdíme přez Víden a Sopron a vychází to na 370km z Písku, takže od Vás asi 450km. Jinak taky můžu dopoučit navštívit Sárvár na podzim kdy je tam obrovský trh který se stěhuje po celém madarsku /já si tam koupila zimn kozačky za 350kč a po celé ploše uvnitř mají kožíšek :palec: Přítel říká že se můžete navštívit Sumeg - píše se to s u se dvěma tečkama ale nevim jak to napsat, je to po cestě na Balaton a je to velký hrad

My na Znojmo po D 1, Vídeň a pak asi taky na Sopron - to ještě nevím. Jé ty jsi z Písku? Manžel taky :-). Jezdíme tam ke tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.6.12 21:27

Z Milevska ale ted jsem v Písku :D už se taky těšim do madarska, ale musím nejdřív porodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 22:22

Tak to my zase se snažíme to stihnout před porodem - kdyžtak to bude Maďarka :-). Kdy čekáte přírůstek? My v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.6.12 23:29

Jinak máš moc pěkné fotky, díky za typ. Ale nevím, zda budeme nějak moc výletovat - syna nevím, jak to bude bavit někde v horku poletovat a já se budu valit :-). Proto jedeme k bazénům, že se tam někde plácnu odpoledne, dopoledne budu na apartmánu s velkou zahradou a manžel bude se starat o syna víc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí