Sárvár Maďarsko - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
22.6.12 09:14

@Osmanka my čekáme už ted v červenci.10.mám termín :mrgreen: naposled jsme tam byli v únoru, a pak už ne. Jednou jsem potratila a nechceme nic riskovat, takže ted až po 6-tinedělí. Navíc není dovolená jako dovolená, kdybych tam jela jako ty-tak ybch si to užila, ale my jedeme za jeho rodinou, a jak jsou madaři ukřičení, tak se zase vrátím unavenější než když tam jedu. Ještě jsem si vzpomněla, také je to nádherný v Gyoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.6.12 09:22

Já jsem prvně taky potratila v 9.tt, pak se narodil syn a teď čekáme dceru, jsem ve 29tt. Spíš mám někdy pocit, že bych potratila doma, když jsem se synem sama doma, musím uklízet, vařit, nakupovat, vše obtelefonovat, běhám s ním na kroužky, plavat a být venku - mi prchne na kole a já za ním letím v horku s břichem, aby ho něco nepřejelo a manžel přijde v 7hod. večer z práce. Tak doufám, že spíš tam budu mít víc klidu. Pořád jsem za volantem - třeba včera jsem jela pro manžela do práce přes Prahu - hodinu tam a půl hodiny zpět v horku. Byla zácpa. Takže na bazén i na jízdu v autě jsme zvyklí.

Díky za typy, ale jak říkám, my spíš asi budeme na cestě apartmán-bazény a zpět. No uvidíme. Normálně spíš výletujeme, ale teď spíš budu asi ráda, že se někam plácnu a že budu mít klid. Prima je, že nemá být nějak moc horko - cca 26-28C, což je pro mě akorát. když není 35C :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.12 09:29

@Osmanka v Gyoru když se podíváš na net jsou také bazény :kytka: tak at se vám dovolená povede!!! jo a pokud můžu ještě poradit-připravte se na cenu benzinu a nafty, v únoru to bylo kolem 42kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.6.12 09:37

Tak to bude kolem 40, u nás taky klesla. Díky. No chtěla jsem natankovat u nás plnou a manžel tvrdí, že nejkvalitnější je v Rakousku. Prý spočítal, že jsme najeli na nádrž minulý rok o 100km víc, kterou jsme natankovali v Rakousku. Nevíš, nemáš zkušenost?

A co čekáš a jak se bude prcek jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.6.12 09:39
@Osmanka píše:
Tak to bude kolem 40, u nás taky klesla. Díky. No chtěla jsem natankovat u nás plnou a manžel tvrdí, že nejkvalitnější je v Rakousku. Prý spočítal, že jsme najeli na nádrž minulý rok o 100km víc, kterou jsme natankovali v Rakousku. Nevíš, nemáš zkušenost?A co čekáš a jak se bude prcek jmenovat?

430 forintů v průměru

• Citovat
  • Upravit
4243
22.6.12 10:09
@sophinka píše:
430 forintů v průměru

A v Rakousku nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.6.12 10:28
@Osmanka píše:
A v Rakousku nevíš?

[/cit něco málo přes 1,3 euro

• Citovat
  • Upravit
4243
22.6.12 10:34

Tak to je jako u nás. Tchýně říkala, že Maďarsko silně zdražilo. Prý sice kurz máme výhodnější než před 2lety, ale že zdražili výrazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.12 10:39

Jj, my tam pokaždé vezeme olej a cukr po 100kg :mrgreen: v Rakousku tě to vyjde asi nastejno jako tady ale když jsme byli v únoru tak to tam vyšlo levněji než tady, tak to zkuste, rozhodně to nebude dražší, a benzin mají kvalitnější to je fakt. Jinak v Madarsku si za benzin radši připlatte, ten levný je na prd :palec: Jinak já čekám holčičku abude se jmenovat Viktoria Timea Marácz. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.6.12 10:48

Cukr je platidlo v Maďarsku???

my taky holčičku, asi Irenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.12 10:50

@Osmanka neee ale stojí tam nehorázný peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.6.12 11:04

Manželovi se taky moc líbi Viktorie. Mě se to jméno líbí, ale vadí mi, že prostě Vitkor je jeho kamarád a proto to jméno chce. A ten kamarád se mi vzhledově nelíbí a manžela párkrát strhl k totálnímu se ožrání, že o sobě nevěděl, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.12 11:11

@Osmanka :mrgreen: jj, to u nás to bylo jméno na krerém jsme se shodli, já moc chtěla Timeu tak tobude mít jako druhé jméno
BTW.: toho mýmo babička ze Sárváru se jmenuje Iren :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.6.12 11:20

A vy žijete v ČR? A dcerka bude tedy češka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.12 11:21

@Osmanka jj žijeme v ČR, ten můj teda česky moc nemluví:D a dcera bude češka ale chtěli bychom nějak udělat i to madarské občanství nbo co se dá udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí