Výměna bytu - je to reálné uskutečnit najednou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14691
26.5.14 12:25

Výměna bytu Praha

Ahoj, sbírám zkušenosti a přemýšlíme o výměně bytu. máte někdo zkušenosti s výměnou bytu - teď máme Prahu - Zbraslav a rádi by jsme na Berounsko nebo Kladensko, Kralupsko + doplatek. Je vůbec reálné to uskutečnit nějak najednou? Jediné mé zkušenosti s výměnou jsou z filmu Kulový blesk :D a to asi nepostačí. díky moc za rady a poznatky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krakatice88
26.5.14 12:30

Zkušenost nemám, ale jako nápad se mi to líbí. Ale asi je dost problém najít člověka, který má byt, jaký chcete a zároveň vy máte byt, jaký chce on. Hodně štěstí při hledání :) Ještě mě tak napadá, proč byt neprodáte a nekoupíte jiný, nevyjde to nastejno?

• Citovat
  • Upravit
14691
26.5.14 12:46

No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.5.14 12:55
@julie74 píše:
No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava. :D

Je ale také uplně běžné, že zatímco svůj byt nabízíš k prodeji a najdeš si jinde jiný, tak rezervaci složíš na směnku a zaplatíš až z prodeje nemovitosti :) Kdybys chtěla víc info, písni do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
26.5.14 12:59
@sitsche píše:
Je ale také uplně běžné, že zatímco svůj byt nabízíš k prodeji a najdeš si jinde jiný, tak rezervaci složíš na směnku a zaplatíš až z prodeje nemovitosti :) Kdybys chtěla víc info, písni do sz.

já se ozvu. právě, bylo mi jasné, že nejsme první koho to napadlo :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
26.5.14 13:00
@julie74 píše:
No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava. :D

Tak to jsem ani nevěděla, že to tak realitky dělají 8o Pro mě novinka! A nemáte ani možnost se na chvilku uchýlit k rodině nebo někam jinam na přechodnou dobu?

• Citovat
  • Upravit
14691
26.5.14 13:29
@Krakatice88 píše:
Tak to jsem ani nevěděla, že to tak realitky dělají 8o Pro mě novinka! A nemáte ani možnost se na chvilku uchýlit k rodině nebo někam jinam na přechodnou dobu?

no máme, ale bylo by to pekelně složité - přesunout se na druhou stranu republiky „na chvilku“ a pak zase zpět. To musí být už nějak vymakané, přece. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
26.5.14 13:33

My jeden byt prodavali a zaroven druhy kupovali, kazdy pres jinou realitku a pohoda, zvladlo se to, dokonce ten kam jsme se stehovali jsme jeste pred prestehovanim zrekonstruovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
26.5.14 13:35
@Jolynka píše:
My jeden byt prodavali a zaroven druhy kupovali, kazdy pres jinou realitku a pohoda, zvladlo se to, dokonce ten kam jsme se stehovali jsme jeste pred prestehovanim zrekonstruovali :-)

ty bláho, no to jste dobrý 8o to asi budu ještě otravovat s dotazy večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí