Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, sbírám zkušenosti a přemýšlíme o výměně bytu. máte někdo zkušenosti s výměnou bytu - teď máme Prahu - Zbraslav a rádi by jsme na Berounsko nebo Kladensko, Kralupsko + doplatek. Je vůbec reálné to uskutečnit nějak najednou? Jediné mé zkušenosti s výměnou jsou z filmu Kulový blesk
a to asi nepostačí. díky moc za rady a poznatky ![]()
Zkušenost nemám, ale jako nápad se mi to líbí. Ale asi je dost problém najít člověka, který má byt, jaký chcete a zároveň vy máte byt, jaký chce on. Hodně štěstí při hledání
Ještě mě tak napadá, proč byt neprodáte a nekoupíte jiný, nevyjde to nastejno?
No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava. ![]()
@julie74 píše:
No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava.
Je ale také uplně běžné, že zatímco svůj byt nabízíš k prodeji a najdeš si jinde jiný, tak rezervaci složíš na směnku a zaplatíš až z prodeje nemovitosti
Kdybys chtěla víc info, písni do sz.
@sitsche píše:
Je ale také uplně běžné, že zatímco svůj byt nabízíš k prodeji a najdeš si jinde jiný, tak rezervaci složíš na směnku a zaplatíš až z prodeje nemovitostiKdybys chtěla víc info, písni do sz.
já se ozvu. právě, bylo mi jasné, že nejsme první koho to napadlo
díky
@julie74 píše:
No, právě si to taky neumím představit, realitky to ale prý dělají často. My nemáme na to, aby jsme si další byt koupili a přitom ve stávajícím ještě bydleli. Kruci, úplně se mi tu zavařuje hlava.
Tak to jsem ani nevěděla, že to tak realitky dělají
Pro mě novinka! A nemáte ani možnost se na chvilku uchýlit k rodině nebo někam jinam na přechodnou dobu?
@Krakatice88 píše:
Tak to jsem ani nevěděla, že to tak realitky dělajíPro mě novinka! A nemáte ani možnost se na chvilku uchýlit k rodině nebo někam jinam na přechodnou dobu?
no máme, ale bylo by to pekelně složité - přesunout se na druhou stranu republiky „na chvilku“ a pak zase zpět. To musí být už nějak vymakané, přece. ![]()
My jeden byt prodavali a zaroven druhy kupovali, kazdy pres jinou realitku a pohoda, zvladlo se to, dokonce ten kam jsme se stehovali jsme jeste pred prestehovanim zrekonstruovali ![]()
@Jolynka píše:
My jeden byt prodavali a zaroven druhy kupovali, kazdy pres jinou realitku a pohoda, zvladlo se to, dokonce ten kam jsme se stehovali jsme jeste pred prestehovanim zrekonstruovali
ty bláho, no to jste dobrý
to asi budu ještě otravovat s dotazy večer ![]()