Výměna e-knih !

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
24.2.21 22:37

KNihy

Ahoj všichni :-)
Po dlouhém pátrání na internetu a Facebooku jsem skončila tady a to s jediným cílem! Založit skupinku, kde se sejdou vášnivé čtenářky, které stejně jako já stahují e-knihy různě po internetu a věčně nějaké hledají. Je spousta knížek, které bych si chtěla přečíst, ale nikde je nemohu najít. Bylo by skvělý, kdybychom si tu mohly e-knihy vyměnit :-) Například já jich mám kolem 120 (převážně takové to holčičí čtení - romány, erotické romány).
Tak prosím pište, co sháníte a zkusíme vyměňovat :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
24.2.21 22:38

Dlouho hledám

Já například dlouho hledám knihu Ochránce od Jodi Ellen Malpas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
24.2.21 23:17
@LuciZet píše:
Ahoj všichni :-)
Po dlouhém pátrání na internetu a Facebooku jsem skončila tady a to s jediným cílem! Založit skupinku, kde se sejdou vášnivé čtenářky, které stejně jako já stahují e-knihy různě po internetu a věčně nějaké hledají. Je spousta knížek, které bych si chtěla přečíst, ale nikde je nemohu najít. Bylo by skvělý, kdybychom si tu mohly e-knihy vyměnit :-) Například já jich mám kolem 120 (převážně takové to holčičí čtení - romány, erotické romány).
Tak prosím pište, co sháníte a zkusíme vyměňovat :-) :srdce:

Vážně si chceš na veřejném internetovém foru vyměňovat kradené knihy? To jsi docela hrdinka. Být tebou, dotaz nechám smazat. Půjčuj si e-knihy v knihovně nebo si je kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.2.21 23:35

Vzdyt se to nesmi :roll:.
Muzu doporucit on-line knihy tady https://dnnt.mzk.cz/

Je treba mit zaplaceny poplatek v nejake knihovne, maji to propojene. A ctes si on-line a legalne.
Vyber velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.24 18:51

Zdravím,
je tu někdo, kdo by byl ochoten si navzájem nasdílet e-knihy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26845
6.1.24 19:01
@gitulee píše:
Zdravím,
je tu někdo, kdo by byl ochoten si navzájem nasdílet e-knihy?

Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.24 19:09

@cecetka Ahoj, myslím to tak, že mohu někomu poskytnout pár eknih a budu ráda pokud se najde někdo, kdo má stažené eknihy a byl by ochoten je poskytnout mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
6.1.24 19:20

@gitulee já mám teda radši papírové, ale e knihy si můžeš půjčovat normálně z knihovny, u nás to jde i on-line, stačí se v te knihovně zaregistrovat a eknihy se pak daji půjčovat přes aplikaci. Nejspíš budou mít větší vyber, než někdo s kým se tu domluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.24 19:24

@Kriss Tina Vím, ale bohužel většinou za měsíc knihu nepřečtu (pokud nemám dovolenou) a navíc do mé čtečky Kindle se mi knihy z knihovny nechtěly otevřít. Stahovala jsem hojně na uložto, tak jestli třeba nevíte o podobné stránce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.1.24 19:26
@gitulee píše:
@Kriss Tina Vím, ale bohužel většinou za měsíc knihu nepřečtu (pokud nemám dovolenou) a navíc do mé čtečky Kindle se mi knihy z knihovny nechtěly otevřít. Stahovala jsem hojně na uložto, tak jestli třeba nevíte o podobné stránce?

Půjčovné si můžeš prodloužit na tři měsíce, když není na ně rezervace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
6.1.24 19:29

@gitulee aha to je špatné, tak hodně zdaru :) možná by si mohla dat příspěvek spis do nějaké knihomolske stránky na fb.
@AnnieTRoj Nemuzes, u e knih se to prodloužit nedá, max je 31 dni, pak se kniha zablokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.24 19:30

@AnnieTRoj A doporučíte ještě knihovnu ve které mají výběr eknih? Koukám nyní do katalogů dvou knihoven, které mám v dostupné vzdálenosti a ani v jedné není výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.24 19:32

@Kriss Tina Čtu ráda, ale bohužel se ke knize dostanu jen zřídka. Myslím že to ale doháním na dovolených :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
6.1.24 19:49
@Kriss Tina píše:
@gitulee aha to je špatné, tak hodně zdaru :) možná by si mohla dat příspěvek spis do nějaké knihomolske stránky na fb.
@AnnieTRoj Nemuzes, u e knih se to prodloužit nedá, max je 31 dni, pak se kniha zablokuje.

ale můžeš si ji pak půjčit znovu. Většina knihoven má limit max 3 knihy měsíčně, takže v pohodě. Ale knihovnické výpůjčky nejdou realizovat na kindlech. Na to musíš mít čtečku s androidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
6.1.24 19:50
@gitulee píše:
@AnnieTRoj A doporučíte ještě knihovnu ve které mají výběr eknih? Koukám nyní do katalogů dvou knihoven, které mám v dostupné vzdálenosti a ani v jedné není výběr…

podívej se na Liberec. dá se zaregistrovat i na dálku, mají docela brzy i novinky a půjčují i audioknihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí