Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni ![]()
Po dlouhém pátrání na internetu a Facebooku jsem skončila tady a to s jediným cílem! Založit skupinku, kde se sejdou vášnivé čtenářky, které stejně jako já stahují e-knihy různě po internetu a věčně nějaké hledají. Je spousta knížek, které bych si chtěla přečíst, ale nikde je nemohu najít. Bylo by skvělý, kdybychom si tu mohly e-knihy vyměnit
Například já jich mám kolem 120 (převážně takové to holčičí čtení - romány, erotické romány).
Tak prosím pište, co sháníte a zkusíme vyměňovat
![]()
Já například dlouho hledám knihu Ochránce od Jodi Ellen Malpas ![]()
@LuciZet píše:
Ahoj všichni
Po dlouhém pátrání na internetu a Facebooku jsem skončila tady a to s jediným cílem! Založit skupinku, kde se sejdou vášnivé čtenářky, které stejně jako já stahují e-knihy různě po internetu a věčně nějaké hledají. Je spousta knížek, které bych si chtěla přečíst, ale nikde je nemohu najít. Bylo by skvělý, kdybychom si tu mohly e-knihy vyměnitNapříklad já jich mám kolem 120 (převážně takové to holčičí čtení - romány, erotické romány).
Tak prosím pište, co sháníte a zkusíme vyměňovat![]()
Vážně si chceš na veřejném internetovém foru vyměňovat kradené knihy? To jsi docela hrdinka. Být tebou, dotaz nechám smazat. Půjčuj si e-knihy v knihovně nebo si je kup.
Vzdyt se to nesmi
.
Muzu doporucit on-line knihy tady https://dnnt.mzk.cz/
Je treba mit zaplaceny poplatek v nejake knihovne, maji to propojene. A ctes si on-line a legalne.
Vyber velky.
Zdravím,
je tu někdo, kdo by byl ochoten si navzájem nasdílet e-knihy?
@gitulee píše:
Zdravím,
je tu někdo, kdo by byl ochoten si navzájem nasdílet e-knihy?
Jak to myslíš?
@cecetka Ahoj, myslím to tak, že mohu někomu poskytnout pár eknih a budu ráda pokud se najde někdo, kdo má stažené eknihy a byl by ochoten je poskytnout mě.
@gitulee já mám teda radši papírové, ale e knihy si můžeš půjčovat normálně z knihovny, u nás to jde i on-line, stačí se v te knihovně zaregistrovat a eknihy se pak daji půjčovat přes aplikaci. Nejspíš budou mít větší vyber, než někdo s kým se tu domluvis.
@Kriss Tina Vím, ale bohužel většinou za měsíc knihu nepřečtu (pokud nemám dovolenou) a navíc do mé čtečky Kindle se mi knihy z knihovny nechtěly otevřít. Stahovala jsem hojně na uložto, tak jestli třeba nevíte o podobné stránce?
@gitulee píše:
@Kriss Tina Vím, ale bohužel většinou za měsíc knihu nepřečtu (pokud nemám dovolenou) a navíc do mé čtečky Kindle se mi knihy z knihovny nechtěly otevřít. Stahovala jsem hojně na uložto, tak jestli třeba nevíte o podobné stránce?
Půjčovné si můžeš prodloužit na tři měsíce, když není na ně rezervace.
@gitulee aha to je špatné, tak hodně zdaru
možná by si mohla dat příspěvek spis do nějaké knihomolske stránky na fb.
@AnnieTRoj Nemuzes, u e knih se to prodloužit nedá, max je 31 dni, pak se kniha zablokuje.
@AnnieTRoj A doporučíte ještě knihovnu ve které mají výběr eknih? Koukám nyní do katalogů dvou knihoven, které mám v dostupné vzdálenosti a ani v jedné není výběr…
@Kriss Tina Čtu ráda, ale bohužel se ke knize dostanu jen zřídka. Myslím že to ale doháním na dovolených ![]()
@Kriss Tina píše:
@gitulee aha to je špatné, tak hodně zdarumožná by si mohla dat příspěvek spis do nějaké knihomolske stránky na fb.
@AnnieTRoj Nemuzes, u e knih se to prodloužit nedá, max je 31 dni, pak se kniha zablokuje.
ale můžeš si ji pak půjčit znovu. Většina knihoven má limit max 3 knihy měsíčně, takže v pohodě. Ale knihovnické výpůjčky nejdou realizovat na kindlech. Na to musíš mít čtečku s androidem
@gitulee píše:
@AnnieTRoj A doporučíte ještě knihovnu ve které mají výběr eknih? Koukám nyní do katalogů dvou knihoven, které mám v dostupné vzdálenosti a ani v jedné není výběr…
podívej se na Liberec. dá se zaregistrovat i na dálku, mají docela brzy i novinky a půjčují i audioknihy