Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
2.5.12 12:29

tak mám zkouknuto…mě tenhle díl strašně bavil jsem se fakt nasmála i slza mi ukápla jak ta starší holka plakala, že na ní mamka nemá čas…ale jinak ti psi :) to jsou fakt pacholci…jak to dávali najevo, že jsou nešťastný bez paničky…prej Tarzan :))) a ta hudba z růžovýho pantera…až na pár úchylných chvilek toho hnusáka a výstup Bódi, že nebude jíst u stolu to bylo fajn…Boďa jak se učil lyžovat byl dobrej..a ona jak mu rozkazovala zatoč doprava doleva a on se snažil :)) zrovna tak úchyl jak makal pod dohledem :)) fakt dobrej díl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.5.12 12:33

teď čumím na výměnu slovenskou jak je tam muslimská rodina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.5.12 16:33

tak zkoukávám zdárně ty slovenský díly a to je teda nářez …jeden díl lepší než druhej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.5.12 18:54

@beodenka Přesně včera večer sme doma uložili děti a já říkám, hele pustíme si tu výměnu ne? Můj říká vždyť jsme to už viděli. Já si nemohla vzpomenout o čem to bylo. A můj začal předvádět BÓĎU :mrgreen: okamžitě jsem si vybavila celej díl. :mrgreen: Boďa byl hustej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.5.12 20:12
Jo kouká to bude tím, že nás baví stejný věci :mrgreen: :mrgreen:
@CokeLady píše:
ABSOLUTNĚ si nedokážu představit, že by se můj chlap díval na výměnu… a ještě opakovaně? 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.5.12 20:41

na ulici nekoukáme nikdo, výměna mě bere a hodně tak koukáme, když si to dopředu stáhneme. Farmář mě moc nenadchnul. Já kdybych mohla tak bych šla hned do výměny, no spíš bych si chtěla vyzkoušet jinou životní situaci. Např. 2tis na 10 dní, pět dětí, topit starat se a tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.5.12 20:52

já bych domů taky nikoho nepustila, můj chlap by do toho nikdy nešel. Jáí bych si to chtěla vyzkoušt. Ovšem vím, že se mi to asi nesplní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
3.5.12 08:59

já bych nepustila nikoho ke svému dítěti…už jsem to tu psala…jinak se klidně vyměním :)

jinak můj manžel kouká se mnou na všechno ale vždy to sleduje jen tak okrajově. ví o čem je řeč a má přehled i v ordinaci a ulici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.12 19:12
@CokeLady píše:
To asi jo :kytka: já jsem naopak zvyklá, že on má „chlapský“ zájmy a považoala bych ho trochu za „ženskou“, kdyby sledoval Farmáře nebo Výměnu :oops:

Třeba chlap, který se dívá na Ordinaci nebo Ulici je podle mě kompletně divnej :mrgreen:

Ale nechci se nikoho dotknout, jen mě to zarazilo, že tohle zajímá i mužskýho.

Tak mám divného chlapa, ale co by dělal asi jiného :think: :mrgreen: já také neodcházím, když tam má hokej. Ne, že by se těšil na další díl, ale pokud si to pustím a je doma, dívá se také :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
3.5.12 19:17

@kozisek jak píšu o příspěvek nad tebou u nás to samé …chlapy to zajímá v práci to probíraj a čumí na to většina …jen doma to nepřiznávaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.12 19:18
@draga píše:
@kozisek jak píšu o příspěvek nad tebou u nás to samé …chlapy to zajímá v práci to probíraj a čumí na to většina …jen doma to nepřiznávaj :)

Mě už se stalo, že v Ordinaci poučoval mě, protože já kolikrát musím odejít :mrgreen: Mě by vadilo, kdyby se se mnou nedíval vůbec. Takhle si přeci jenom zdrbneme druhé :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
3.5.12 19:19

@kozisek jj u nás taky tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.5.12 20:14

Kouká někdo online? :palec: