Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jindřiš píše:
nová výměna je už na voyu, ale žádný vzrůšo to není
Ne?? A podle upoutávek bych řekla, že ano.
Voyo je zlodějna.Píšou týden zadarmo a po týdnu ti bez upozrnení odečtou 189kč
![]()
@kometa32 píše:
Ne?? A podle upoutávek bych řekla, že ano.
to byl jen 1 výbuch, kdy tomu chlapovi ujely nervy a jinak to byl vcelku klídek
@monika32 píše:
Já to na uloz to nemůžu najít
Jdu se podívat,jestli to tam je..Ale normálně jsem ty předchozí díly stahovala.. ![]()
Holky,tak teď jsem se dívala na Ulozto.cz a normálně je to asi promazané
Je tam jenom 5.díl a jakási americká výměna a to je všechno…
Přitom včera večer,to tam ještě bylo…
![]()
@Nainuva píše:
Haha, ta je dobrá. Mě je blbě, uvařím a zalezu si… A co jako děti?
Já tedy, když mi je blbě, tak si taky zalezu. Samozřejmě pokud vim, že se dětem nic nestane. Musím mít taky nějakej pud sebezáchovy, už jsem si přecházením nemocí a přetažením způsobila dost velkej zdr. problém, takže myslím i na sebe a ne jenom na děti.
Já to jen částečně poslouchala, to si zalezla ta Sylvav té rodině, kde byl ten chlapeček a dvouletá holčička?
Rýma a bolehlav jasně, i když migréna je pěkný svinstvo
A samozřejmě na návštěvě, kde nevím přesně, jak to chodí, bych si to netroufla. Doma ale jo, na podzim jsem po předchozích náznacích zdr. problémů přestala chodit a nemohla hýbat rukama, takže si sebe začínám taky trochu vážit. Matka není povinna se zničit.
Včera díl byl mazec… Ta brýlata pani mi přišla vyloženě líná
..
Já to doma nedělám, tady to dělat nebudu
Tak tam neměla chodit, o tom to je zkusit si jiný program v rodině.. A to si myslím, že tam měla hodně leháro, že děti byly docela soběstačné i když jich bylo moc…
Já si myslím, že to asi i dost sestříhali, i když mít okna jen z jedné strany mi přijde takové nanic
Ale řvát tam na mě někdo, jako ta druhá z homopáru, tak bych reagovala stejně. Měla plnit manuál o tom žádná a ta nemoc nenemoc asi taky byla spíš natruc mi přijde, ale třeba pod tím počítačem byla špína tak za měsíc určitě, to ani s topením v kamnech za pět dní nenastřádali.
Pro ty, které neviděly, je to ke shlédnutí na streamu
http://www.stream.cz/…nzelek-6-dil
Si myslim, že to Ti parchanti mažou…