Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50165
24.4.12 20:55
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TV :cert: takze docela mazec :jazyk:
JInak s tou druhou rodinou se navstevuji a pohoda :pankac:

Bych je poslala do pr…, o děti se nestaraj, ale rýžovat na nich to jo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
24.4.12 20:59
@Gina108 píše:
No ty fole, jestli si roznášením lekáků vydělá na tyhle nextíkový orgie, to jdu roznášet taky :dance: Tak skladník v Praze může mít tak 25- 30 tis, když je hodně dobrej a má pod sebou lidi, víc nedostane. I když to by tam hnedka hlásil, že je manažer skladu :mrgreen: to tolik ani mít nebude :nevim:

Tolik mít nebude, řekla bych, že 20 tisíc max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.4.12 21:26

@kozisek jůůů,díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.4.12 21:43
@MUFICE píše:
Jo. minulý týden jsem to sem taky psala :mrgreen:

Ta má teda dost.. 8o 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
6836
25.4.12 08:52
@nicolinda píše:
„partnerka se jmenuje Andrea - je jí 32 let a je NEZAMĚSTNANÁ“ takže chlapice na ní fakt cizopasí - dle mééého 8o

Coože 32 let?Řekla bych jí o deset víc 8o 8o Jinak děs,sama líná jako veš..A ještě nemaká :cert: A řvát na tu Jitku takhle nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.4.12 10:23
@Tereza1986 píše:
Coože 32 let?Řekla bych jí o deset víc 8o 8o Jinak děs,sama líná jako veš..A ještě nemaká :cert: A řvát na tu Jitku takhle nemusela.

To máš pravdu. Zase na druhou stranu mi přišlo, že ta Jitka vypadala na 5 dětí docela dobře, akorát musela začít děsně brzy, když jí bylo 36 a nejstarší dceři 20. To musela fakt bejt zbouchnutá od patnácti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 11:29
@MUFICE píše:
Jo. minulý týden jsem to sem taky psala :mrgreen:

já vím, žes to sem dávala ale to jsem se jí nekoukala do alba až včera mě to udivilo …jsem trochu opožděná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 15:25

koukám na tu výměnu…jako moc nechápu tu ženskou co je na výměně u lesby…ona neumí udělat palačinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
25.4.12 17:18
@draga píše:
koukám na tu výměnu…jako moc nechápu tu ženskou co je na výměně u lesby…ona neumí udělat palačinky?

Jo, to jsem taky nechápala, to umí i děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.4.12 17:22
@CokeLady píše:
Tak každej něco neumí, akorát že u ní mi to přijde jako neschopnost celková, je to šmudla, co neuklízí, nevaří, má bolístky a je blbá.
:potlesk: :potlesk: výstižně napsáno :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 17:30
@CokeLady píše:
Tak každej něco neumí, akorát že u ní mi to přijde jako neschopnost celková, je to šmudla, co neuklízí, nevaří, má bolístky a je blbá.

já chápu, že ne každý umí všechno já taky neumím spoustu věcí ale palačinky, když máš doma děti??? to už není neschopnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
25.4.12 17:33
@draga píše:
já chápu, že ne každý umí všechno já taky neumím spoustu věcí ale palačinky, když máš doma děti??? to už není neschopnost :)

Palačinky mi přijdou fakt jednoduchý, je to jak vařit brambory :D Když uměla guláš apod., tak tohle je to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 17:37

jo a ještě u toho mezi 8 očima mi nejhůř vyšla právě Jitka, přišla mi velice nervově labilní, nechápu proč tam tak ječela, podle mě měla lesba (ta vyměněná Sylva?) pravdu doma měla absolutní neřád s dětma i s chlapem, a dál bych čekala, že když bydlí v baráku bude zvyklá na studený odchov a ona jim protopila roční zásoby :)))…ta chlapice je drsná …holt to je chlap no

a co nechápu už vůbec, že někdo opustí roční miminko byť za prachy, já bych nesnesla aby nějaká cizí baba se starala o moje dítě/děti i když jen 10 dní…něco jiného je babička, příbuzní, známí…ale když nevíš kdo ti dojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 18:27

@CokeLady a taky si mylsím, že je pak mazec co ty děcka ve školách…to musí být děs já bych tam nešla ani za zlatý prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.4.12 18:45

tak mi 50tis za tohle zas tak vysoká částka nepříjde..já bych tam nešla ani za milion :mrgreen: a od malých dětí už vůbec ne :nevim: při představě že mi tu domů přijede taková lenivá Jitka a vysávat a vytírat bude 1 za celou dobu, nebo Míla s muňkama, to by mě asi trefilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí