Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TVtakze docela mazec
JInak s tou druhou rodinou se navstevuji a pohoda
Bych je poslala do pr…, o děti se nestaraj, ale rýžovat na nich to jo
![]()
@Gina108 píše:
No ty fole, jestli si roznášením lekáků vydělá na tyhle nextíkový orgie, to jdu roznášet takyTak skladník v Praze může mít tak 25- 30 tis, když je hodně dobrej a má pod sebou lidi, víc nedostane. I když to by tam hnedka hlásil, že je manažer skladu
to tolik ani mít nebude
Tolik mít nebude, řekla bych, že 20 tisíc max.
@MUFICE píše:
Jo. minulý týden jsem to sem taky psala
Ta má teda dost..
![]()
@nicolinda píše:
„partnerka se jmenuje Andrea - je jí 32 let a je NEZAMĚSTNANÁ“ takže chlapice na ní fakt cizopasí - dle mééého
Coože 32 let?Řekla bych jí o deset víc
Jinak děs,sama líná jako veš..A ještě nemaká
A řvát na tu Jitku takhle nemusela.
@Tereza1986 píše:
Coože 32 let?Řekla bych jí o deset víc![]()
Jinak děs,sama líná jako veš..A ještě nemaká
A řvát na tu Jitku takhle nemusela.
To máš pravdu. Zase na druhou stranu mi přišlo, že ta Jitka vypadala na 5 dětí docela dobře, akorát musela začít děsně brzy, když jí bylo 36 a nejstarší dceři 20. To musela fakt bejt zbouchnutá od patnácti. ![]()
@MUFICE píše:
Jo. minulý týden jsem to sem taky psala
já vím, žes to sem dávala ale to jsem se jí nekoukala do alba až včera mě to udivilo …jsem trochu opožděná ![]()
koukám na tu výměnu…jako moc nechápu tu ženskou co je na výměně u lesby…ona neumí udělat palačinky?
@draga píše:
koukám na tu výměnu…jako moc nechápu tu ženskou co je na výměně u lesby…ona neumí udělat palačinky?
Jo, to jsem taky nechápala, to umí i děti ![]()
@CokeLady píše:
Tak každej něco neumí, akorát že u ní mi to přijde jako neschopnost celková, je to šmudla, co neuklízí, nevaří, má bolístky a je blbá.
@CokeLady píše:
Tak každej něco neumí, akorát že u ní mi to přijde jako neschopnost celková, je to šmudla, co neuklízí, nevaří, má bolístky a je blbá.
já chápu, že ne každý umí všechno já taky neumím spoustu věcí ale palačinky, když máš doma děti??? to už není neschopnost ![]()
@draga píše:
já chápu, že ne každý umí všechno já taky neumím spoustu věcí ale palačinky, když máš doma děti??? to už není neschopnost
Palačinky mi přijdou fakt jednoduchý, je to jak vařit brambory
Když uměla guláš apod., tak tohle je to nejmenší.
jo a ještě u toho mezi 8 očima mi nejhůř vyšla právě Jitka, přišla mi velice nervově labilní, nechápu proč tam tak ječela, podle mě měla lesba (ta vyměněná Sylva?) pravdu doma měla absolutní neřád s dětma i s chlapem, a dál bych čekala, že když bydlí v baráku bude zvyklá na studený odchov a ona jim protopila roční zásoby
…ta chlapice je drsná …holt to je chlap no
a co nechápu už vůbec, že někdo opustí roční miminko byť za prachy, já bych nesnesla aby nějaká cizí baba se starala o moje dítě/děti i když jen 10 dní…něco jiného je babička, příbuzní, známí…ale když nevíš kdo ti dojede…
@CokeLady a taky si mylsím, že je pak mazec co ty děcka ve školách…to musí být děs já bych tam nešla ani za zlatý prase…
tak mi 50tis za tohle zas tak vysoká částka nepříjde..já bych tam nešla ani za milion
a od malých dětí už vůbec ne
při představě že mi tu domů přijede taková lenivá Jitka a vysávat a vytírat bude 1 za celou dobu, nebo Míla s muňkama, to by mě asi trefilo ![]()