Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
22.4.12 23:20
souhlas
@sophinka píše:
včera jsem se koukla na další díl. obě strany líný jak vši 8o :mrgreen: obě strany bydleli dost bídně. obě strany mi byli nesympatické
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mocca
23.4.12 01:35
@kozisek píše:
jako minulý týden :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
17013
23.4.12 08:43

Já teda nevím, ale ta od těch 2 malých dětí byla fakt líná jak prase, jako se dvěma tak malýma dětma luxovat a vytírat jednou týdně? To mi hlava nebere, já teda uklízím podlahu denně… A mě by fakt vadilo, že mi pusinkuje cizí ženská dítě na pusu, dává dítěti jíst ze své vidličky :poblion: a krmí roční dítě přesolenou kaší…Na druhou stranu ta co dělá v rodině chlapa by na mě řvala jen jednou… víckrát bych „ji“ to fakt nedovolila… A brečet, že mají málo peněz? Tak má jít ta partnerka do práce, nejmladšímu dítěti bylo 6,5, tak pokud jsme na tom finančně špatně, jdu do práce a neválím se doma. No některé rodiny jsou fakt děs :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.12 08:48

Ahoj ,moniko32 přesně tohle jsem říkala i já .proč si stěžuje ,že nemají peníze ?Mohla by jít pracovat .nechápu,mladá baba a sedí doma .Já jsem ted po skončení rp taky na up a jsem z toho celá nesvá .Snažím se jak můžu něco sehnat .Ale jí to evidentně nějak nevadí .No a ta její partnerka mě přišla taková hodně zamlklá a zvláštní .Kdoví čím si prošla.O te druhé mamině nevím co si myslet.kdoví jak to tam bylo ,kdyby na mě někdo pořád tak útočil a řvat a k tomu ještě ženská ,tak nevím co bych dělala.vždyt je to taky ženská tak proč by nemohla dělat domácí práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.4.12 08:49
@monika32 píše:
Já teda nevím, ale ta od těch 2 malých dětí byla fakt líná jak prase, jako se dvěma tak malýma dětma luxovat a vytírat jednou týdně? To mi hlava nebere, já teda uklízím podlahu denně… A mě by fakt vadilo, že mi pusinkuje cizí ženská dítě na pusu, dává dítěti jíst ze své vidličky :poblion: a krmí roční dítě přesolenou kaší…Na druhou stranu ta co dělá v rodině chlapa by na mě řvala jen jednou… víckrát bych „ji“ to fakt nedovolila… A brečet, že mají málo peněz? Tak má jít ta partnerka do práce, nejmladšímu dítěti bylo 6,5, tak pokud jsme na tom finančně špatně, jdu do práce a neválím se doma. No některé rodiny jsou fakt děs :nevim:

Jo, taky se mi to zdá málo. Já musím zametat denně a vytírat obden, jinak je tu špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.12 08:54

Já kdybych se tu denně dvakrát neproletěla s vysavačem tak nevím .Máme králíčka a děti když ho vytahují z klece ,tak jsou všude piliny a seno .Takže nevím ,asi bych to tu bylo jak ve stodole.A je fakt ,že když se topí v kamnech je o moc víc prachu.Ale myslím si ,že ona se prostě šprajcla a bylo to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.4.12 09:14
@sthan píše:
Já kdybych se tu denně dvakrát neproletěla s vysavačem tak nevím .Máme králíčka a děti když ho vytahují z klece ,tak jsou všude piliny a seno .Takže nevím ,asi bych to tu bylo jak ve stodole.A je fakt ,že když se topí v kamnech je o moc víc prachu.Ale myslím si ,že ona se prostě šprajcla a bylo to .

No šprajcla… Jako kdy? Když po ní ten babochlap po 5 dnech kdy neuklidila vyjela? :mrgreen: Jako soráč, ale mě kdyby tu měl někdo během 5 dnů vyluxovat jen jednou, nevytřít vůbec a ještě dětem neuvařit v sobotu oběd tak bych asi taky nedávala. Ale nějak slušně, jako řvát na někoho cizího a nadávat mu no nevím no… Jinak s tím topením v téhle rodině, každej má jinej standart, já bych tam taky jako být nechtěla, my máme kotel a ústřední topení všude a v zimě jede kotel nonstop. Naloží se večer okolo 22-23h a i ráno je topení stále vlažné… Takže jenom se nasype další uhlí a za chvilku je topení horké. Já bych umřela vstávat ráno do zimy a muset zatápět. Brr mě běhá mráz po zádech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže v tomto tu lenošku chápu, zbytek je děs a hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
23.4.12 18:15

6. dil jsem ted dokoukla, bylo to takovy nijaky, pomaly.
Ta z lesbickeho paru, co sla pryc, byla zvlastni, zamlkla, vubec se nesmala, taky bych si tipla nejakou osklivou zivotni zkusenost. Ta druha z paru- jestli jsem to dobre pochopila, tak nepracuje a stara se o muzske prace, to je vsechno? No dekuju pekne. Ta Jitka taky divna, neuvari, neuklidi. Na druhou stranu je pravda, ze ta manzelka z vymeny v liberecky vsivarne taky neuklizela a to jsme tak nepropiraly :mrgreen:
A ze deti jedly presolenou kasi- kdyz se tatinek „jaksetakrika, kdyztotakreknu“ tak snazil, tak projednou se snad nic nestalo :roll:
A ty domacnosti byly takovy obycejny, ale vcelku v pohode- kdyz jedna rodina zila z platu delnice a druha rodina z platu zamecnika, tak se to dalo cekat.
Zarazilo me, ze ta Jitka ma dve deti u otce.. to nejsem s to moc pochopit… nevim, co se tam stalo, ale je to zvlastni, kdyz ma doma jeste dalsi tri deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
23.4.12 20:08
@CokeLady píše:
To nešlo poslouchat, přijde mi, že kdo se takhle vyjadřuje, tak je falešnej, nestojí si za tím co řekne a hlavně s někým takovým komunikovat musí být na mašli :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Nebo neni zvyklej na proslov delsi nez tri slova, tak to ma jako takovou obezlicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.4.12 20:30
@beodenka píše:
Nebo neni zvyklej na proslov delsi nez tri slova, tak to ma jako takovou obezlicku :)

myslím,že to používá když je nervozní a chce vypadat za inteligenta :mrgreen: :pankac: každopádně nesnáším ,když má někdo v oblibě jedno slovo nebo světné spojení. a tahle výměna mě fakt celkem znechutila.

• Citovat
  • Upravit
1155
23.4.12 21:31

Podľa mňa to nie je moc jednoduché pre tie ženské,keď sú v cudzej domácnosti..čo a ako upratať,variť v cudzích hrncoch a tak :roll: Mne by sa do toho tiež asi moc nechcelo..nuž,ale keď sa na to už dali..ale zase,nie je ich povinnosť robiť to,čo je v manuáli..veď je to reality show,nie sú zaplatené za to,že tam makajú ale za to,že si to tam odkrútia.Inak,na mňa,keby tá babochlap tak vrešťala,by som jej dala :pocitac: na just by som nič neurobila :jazyk: Mohla si to aj sama porobiť,nič by sa jej nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
23.4.12 21:36

@Deborah No asi tak, musi se vsechno hledat.. Taky si myslim, ze to udelala spis najust, stejne jako pani z liberecky vymeny, kdyz na ni rval ten hysterickej chlap.
Jinak ja jsem z dnesni vymeny taky celkem zklamana, zacina to byt takovy senzacechtivy za kazdou cenu- jak slovenska Zamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.4.12 22:00

Tak jsem konečně viděla celý 6.díl výměny. Ta brejlatá manželka byla fakt líná, skoro nevařila a ještě se jich ptala, jak má udělat palačinky :mrgreen: Vytřít 1× za 10 dní mi taky přijde dost málo v takto početné rodině s dětmi. A nejvíc mě dostalo, že umyla okna jenom jenom v bytě a z venku je nechala špinavá, to jsem snad ještě neslyšela :mrgreen: :nevim: No, ta lesba na ní nemusela furt ječet a mohla jí s něčím pomoci. Nebylo tam vidět, co ona tam vůbec dělala :roll: Část domácích povinností mohla klidně rozdělit mezi děti.

Ta druhá lesbička mi přišla taková zakřiknutá a v té domácnosti taky skoro nic nedělala. Ta malá holčička byla pěkně rozmazlená. A ten chlápek mi přišel asi nejvíc v pohodě. Skoro neremcal a udělal, co se po něm chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.4.12 22:03

A s tím topením to teda přehnala, když jí seřvala, že kvůli ní nebudou moci týden topit. Kdyby byla co k čemu, tak by tam topila sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
23.4.12 22:40
@beodenka píše:
Ta druha z paru- jestli jsem to dobre pochopila, tak nepracuje a stara se o muzske prace, to je vsechno?

Tak přesně tohle se mi honilo hlavou celej ten díl, to mi přišlo neskutečný, tak bud to tak schválně sestříhali, aby nebylo vidět co jinýho tam ona dělá - jenže to by se tím asi tak neoháněla, že domácnost - prach, vytírání, luxování, vaření.. není její parketa… že to všechno dělá ta druhá 8o 8o no to jako nechápu, ta pracuje - vydělává a tahle se jen „ohání skyrkou a pilou“ trochu málo, nee… ale vyznělo to tak i ze slov tý smutný lesbičky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí