Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3754
24.4.12 15:27
@monika32 píše:
Chodí do práce, vždyť tam řvala, že vydělá 15.000 měsíčně a víc nemaj. :nevim:

No, jenže těch 15000,– vydělá ta druhá - pusť si to znova - ta Sylva - ta je dělnice plus se i stará o domácnost a ta chlapice si válí šunky a nedělá nic, umí bejt akorát sprostá a nedělá ani ženské práce, jen se údajně ohání sekerkou a pilou a to se mi zdá trochu málo.. :zed:
(ještě si teda myslím, že těch 15 tis je celková částka - Sylvy plat + příspěvky na děti a alimenty… takže ona vydělá podle mě míň než čistou patnáctku..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
24.4.12 15:30
@Lucinka_Kla píše:
To ano, ale mně spíš principielně vadilo, že ta chlapice nic nedělá, válí si šunky, nepracuje a ani jí nehelfne. To bylo fakt trapné. :|

naprostej souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
24.4.12 15:33

Chlapice :mrgreen:
Potřebovala by chodit makat do práce,jen tam pobíhala,nadávala,řvala a rozdělovala práci!!
Na druhou stranu ta druhá umyla okna jen zevnitř,tak to jsem ještě nikdy neviděla,to někdo taky tak děláte,že je umejete zevnitř a je hotovo :?: 8o

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.4.12 15:56
@Miriamm píše:
Chlapice :mrgreen:
Potřebovala by chodit makat do práce,jen tam pobíhala,nadávala,řvala a rozdělovala práci!!Na druhou stranu ta druhá umyla okna jen zevnitř,tak to jsem ještě nikdy neviděla,to někdo taky tak děláte,že je umejete zevnitř a je hotovo :?: 8o
úplnej chlap ,co ? :mrgreen: většinu z toho dělají taky
  • Citovat
  • Upravit
35545
24.4.12 15:58

Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… :mrgreen:

Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
24.4.12 16:06
@CokeLady píše:
Já taky nechápu, co je to za mytí… je jasný, že v předvánočním úklidu nebude venku sluníčko asi 20 stupnů, ale pokud nemrzne až praští, tak je během pár minut zvenku umyto a oni měli přízemí, takže si to mohla vzít normál zvenku aniž by musela větrat do celýho domu.Normální ženská si myslím, že by se oháněla a pracovala, aby jí to utíkalo, ale do tohoto pořadu normální lidi nevyberou, protože drtivá většina národa chce senzaci.
Někdo tu psal ale, že jí chápe, že by to taky zvenku nemyl. :nevim:

taky jsem nikdy neviděla mýt okna jen zevnitř :roll: 8o ale já myslím, že doma je myje normálně a tady to už byl prostě takovej naschvál a popravdě - týhle uječený chlapici bych je já neumyla ani zevnitř, ve mě budila naprostej odpor, nesnáším takovéhle uřvané lidi, co buzerujou a sami jsou líný jak vši, na té svojí partnerce prostě cizopasila, to mi nikdo nevymluví, vy..caná jak mraky- pardon, mě už to ani nejde napsat slušně a naprosto souhlasím se SOPHINKOU - taky jsem to chtěla psát - už včera, že jej jak chlap - akorát teda „normální línej chlap“ aspon chodí do práce a doma pak nedělá nic tahle lenoška nechodila ani tam, jen buzerovala a nemakala… hnus ženská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.4.12 16:11
@kozisek píše:
Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… :mrgreen:Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.

nezaznělo,ale bylo to poměrně jasný protože tam byli 2× myslím osmiletý a pak ještě myslím 11ti letý

• Citovat
  • Upravit
3234
24.4.12 16:32
@kozisek píše:
Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… :mrgreen:Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.

v pořadu to zmíněné nebylo,ale mi to bylo celkem jasné hned na začátku, jednak podobou, ten blonďáček mi k nim vůbec nepasoval, a pak měli dned po sobě 2 děti 13leté a 2děti osmileté, celkem velká náhoda aby se jim 2 těhotenství po sobě povedla dvojčata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.4.12 16:34
@CokeLady píše:
nezaznělo a ani to dle věku nebylo poznat, byli tam holka+kluk 13 let, ale to mohli být dvojčata :nevim: mně to nějak jasný nepřišlo.

byli tak rozdílní ,že dvojčata bych netipla ani omylem . hlavně ti osmiletí

• Citovat
  • Upravit
6836
24.4.12 16:51

Holky já to na Ulozto prostě nevidím :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:09
@sophinka píše:
nezaznělo,ale bylo to poměrně jasný protože tam byli 2× myslím osmiletý a pak ještě myslím 11ti letý

Já to kopírovala z diskuse, to vím, že to tam nezaznělo :think: ale vrtalo mi to hlavou, jestli to jsou dvojčata a proč tak divné jméno.
Prolézám diskusi na panáčkovi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:13

http://www.ahaonline.cz/…rdelari.html

Hele, vše kopíruji :mrgreen: jsem drbna, musím si to přiznat :pocitac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.12 17:16
@Michaela23 píše:
v pořadu to zmíněné nebylo,ale mi to bylo celkem jasné hned na začátku, jednak podobou, ten blonďáček mi k nim vůbec nepasoval, a pak měli dned po sobě 2 děti 13leté a 2děti osmileté, celkem velká náhoda aby se jim 2 těhotenství po sobě povedla dvojčata ;)

taky jsem si říkala, kde přišla k tak blonďatýmu klukovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.12 17:21

holky koukaly jste nextové šílenkini na mmb do alba na fotky? ona asi fakt normální není ona má nextový bundy snad 20× a o teplákách ani nemluvím

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:27
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TV :cert: takze docela mazec :jazyk:
JInak s tou druhou rodinou se navstevuji a pohoda :pankac:

8o 8o 8o no to je xindl, starat se o děti ne, ale prachy jo :poblion:

S jakou druhou rodinou, s „nextovkou“ :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby