Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monika32 píše:
Chodí do práce, vždyť tam řvala, že vydělá 15.000 měsíčně a víc nemaj.
No, jenže těch 15000,– vydělá ta druhá - pusť si to znova - ta Sylva - ta je dělnice plus se i stará o domácnost a ta chlapice si válí šunky a nedělá nic, umí bejt akorát sprostá a nedělá ani ženské práce, jen se údajně ohání sekerkou a pilou a to se mi zdá trochu málo.. ![]()
(ještě si teda myslím, že těch 15 tis je celková částka - Sylvy plat + příspěvky na děti a alimenty… takže ona vydělá podle mě míň než čistou patnáctku..)
@Lucinka_Kla píše:
To ano, ale mně spíš principielně vadilo, že ta chlapice nic nedělá, válí si šunky, nepracuje a ani jí nehelfne. To bylo fakt trapné.
naprostej souhlas
Chlapice ![]()
Potřebovala by chodit makat do práce,jen tam pobíhala,nadávala,řvala a rozdělovala práci!!
Na druhou stranu ta druhá umyla okna jen zevnitř,tak to jsem ještě nikdy neviděla,to někdo taky tak děláte,že je umejete zevnitř a je hotovo
![]()
@Miriamm píše:úplnej chlap ,co ?
Chlapice
Potřebovala by chodit makat do práce,jen tam pobíhala,nadávala,řvala a rozdělovala práci!!Na druhou stranu ta druhá umyla okna jen zevnitř,tak to jsem ještě nikdy neviděla,to někdo taky tak děláte,že je umejete zevnitř a je hotovo![]()
Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… ![]()
Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.
@CokeLady píše:
Já taky nechápu, co je to za mytí… je jasný, že v předvánočním úklidu nebude venku sluníčko asi 20 stupnů, ale pokud nemrzne až praští, tak je během pár minut zvenku umyto a oni měli přízemí, takže si to mohla vzít normál zvenku aniž by musela větrat do celýho domu.Normální ženská si myslím, že by se oháněla a pracovala, aby jí to utíkalo, ale do tohoto pořadu normální lidi nevyberou, protože drtivá většina národa chce senzaci.
Někdo tu psal ale, že jí chápe, že by to taky zvenku nemyl.
taky jsem nikdy neviděla mýt okna jen zevnitř
ale já myslím, že doma je myje normálně a tady to už byl prostě takovej naschvál a popravdě - týhle uječený chlapici bych je já neumyla ani zevnitř, ve mě budila naprostej odpor, nesnáším takovéhle uřvané lidi, co buzerujou a sami jsou líný jak vši, na té svojí partnerce prostě cizopasila, to mi nikdo nevymluví, vy..caná jak mraky- pardon, mě už to ani nejde napsat slušně a naprosto souhlasím se SOPHINKOU - taky jsem to chtěla psát - už včera, že jej jak chlap - akorát teda „normální línej chlap“ aspon chodí do práce a doma pak nedělá nic tahle lenoška nechodila ani tam, jen buzerovala a nemakala… hnus ženská…
@kozisek píše:
Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.
nezaznělo,ale bylo to poměrně jasný protože tam byli 2× myslím osmiletý a pak ještě myslím 11ti letý
@kozisek píše:
Hele holky, tady je ta maminka „uklízecí a oblečkový“ maniak http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…Maminka Lenka je pěstounka – některé děti tedy mají v náhradní rodinné péči. Nevím, zda to v pořadu zaznělo.
v pořadu to zmíněné nebylo,ale mi to bylo celkem jasné hned na začátku, jednak podobou, ten blonďáček mi k nim vůbec nepasoval, a pak měli dned po sobě 2 děti 13leté a 2děti osmileté, celkem velká náhoda aby se jim 2 těhotenství po sobě povedla dvojčata ![]()
@CokeLady píše:
nezaznělo a ani to dle věku nebylo poznat, byli tam holka+kluk 13 let, ale to mohli být dvojčatamně to nějak jasný nepřišlo.
byli tak rozdílní ,že dvojčata bych netipla ani omylem . hlavně ti osmiletí
@sophinka píše:
nezaznělo,ale bylo to poměrně jasný protože tam byli 2× myslím osmiletý a pak ještě myslím 11ti letý
Já to kopírovala z diskuse, to vím, že to tam nezaznělo
ale vrtalo mi to hlavou, jestli to jsou dvojčata a proč tak divné jméno.
Prolézám diskusi na panáčkovi ![]()
http://www.ahaonline.cz/…rdelari.html
Hele, vše kopíruji
jsem drbna, musím si to přiznat
![]()
@Michaela23 píše:
v pořadu to zmíněné nebylo,ale mi to bylo celkem jasné hned na začátku, jednak podobou, ten blonďáček mi k nim vůbec nepasoval, a pak měli dned po sobě 2 děti 13leté a 2děti osmileté, celkem velká náhoda aby se jim 2 těhotenství po sobě povedla dvojčata
taky jsem si říkala, kde přišla k tak blonďatýmu klukovi…
holky koukaly jste nextové šílenkini na mmb do alba na fotky? ona asi fakt normální není ona má nextový bundy snad 20× a o teplákách ani nemluvím
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TVtakze docela mazec
JInak s tou druhou rodinou se navstevuji a pohoda
no to je xindl, starat se o děti ne, ale prachy jo ![]()
S jakou druhou rodinou, s „nextovkou“
![]()