Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
21.4.12 11:21
@MUFICE píše:
A taky nechápu, proč jsou tady lidi na ten Next tak ulítlí :mrgreen: Vždyť to není nějaká extra značka. V Anglii je to normální konfekce :mrgreen: Za značku považuju třeba Dior, DG, CK apod.

Tím spíš mi to přijde ujeté jak všichni řeší, že chlap dře aby děti chodili ve „značkovém“ :mrgreen: . Vždyť chodí v nextu, ve kterém chodí dalších milion děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.4.12 11:23
@MUFICE píše:
No, třeba mu to vadí, ale drží hubu a krok :zed: :roll:

No to mi nemůžeme vědět jestli mu to vadí a drží hubu a krok.. a kdyby tak když se neumí ozvat je to jeho problém - líná huba holé neštěstí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
21.4.12 11:24

Včerejší výměna se mi líbila.Hlavně ta rodinka ze statku,přišli mi takoví srdeční a nezkažení komercí nebo jak to nazvat..Jasně že je to jejich životním stylem a výchovou,prostě se mi líbili.Rodinka z paneláku trošku extrém,ale nezdálo se,že by tam někdo trpěl nebo tak.Asi jim to tak vyhovuje no.Ale celkově normální nekonfliktní rodiny.I když tady se Nova asi musela dost snažit,aby to sestříhala tak,aby to bylo trošku zajímavé,ujeté a nevím co ještě,aby to diváky bavilo a mohli se pohoršovat:-)Kdo vlastně má zájem se dívat na normální rodinu v TV,diváci mají raději exoty,ať je o čem kecat(viz minulé zavšivené socky)Já jen,že pro mě byl včerejší díl příjemný na pohled:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 11:24
@byron píše:
Ježiš tak jí ho holky tak nezávidte :mrgreen: .

Žasnu, že vás to tak dráždí a že tu holku a její rodinu tak rozebíráte :lol: . Byla porstě trošku praštěná, no a?

Ta starší byla taky praštěná :nevim:

Od toho tady je diskuze no ni? :mrgreen: Bezzubá se tu taky sjela festovně :potlesk: To není závist, spíš nám to hlavy neberou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 11:26
@Veryska81 píše:
Od toho tady je diskuze no ni? :mrgreen: Bezzubá se tu taky sjela festovně :potlesk: To není závist, spíš nám to hlavy neberou :mrgreen:

ale však jo, ale mně zas tak horzná nepřišla.
Ta starší tam měla zase bordel nepříjemnej, takhle bych žít nechtěla- rodina super, ale takovej bordel? Mně to taky připadá divný :lol:

• Citovat
  • Upravit
50160
21.4.12 11:32
@Kallkapa píše:
Tím spíš mi to přijde ujeté jak všichni řeší, že chlap dře aby děti chodili ve „značkovém“ :mrgreen: . Vždyť chodí v nextu, ve kterém chodí dalších milion děti :lol:

To spíš ona zdůrazňovala, že chce mít vše značkové :mrgreen:

Btw Loni jsem se byla podívat v jednom sekáči, kam se vozí hadry z UK a koupila jsem tam plnou tašku hadrů asi za 3 stovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 11:33

Když to srovnáš s jinýma, tak tahle výměna byla fakt v klidu a už jsem psala, že jak to doopravdy je, ví jen ta rodina ;) ukázky na další výměnu byly zajímavější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.4.12 11:49
@byron píše:
Ježiš tak jí ho holky tak nezávidte :mrgreen: .

Žasnu, že vás to tak dráždí a že tu holku a její rodinu tak rozebíráte :lol: . Byla porstě trošku praštěná, no a?

Ta starší byla taky praštěná :nevim:

to přece není závist :lol: ale co máš u takové výměny zdiskutovat ,když se nic nedělo ? :lol: každej kdo jde do výměny je svým způsobem praštěný,jinak by ho nevybrali. Za mě raději budu mít provozní pořádek a rodinu v pohodě ,než to co jsem viděla u té rodiny v Praze. Jsem vděčná,že když se vracím domů,děti mě vítají a mají radost . Nedovedu si představit,že by mě přivítali jako ty dvě malé (tedy nijak)

• Citovat
  • Upravit
13142
21.4.12 11:53

Na závěr mě překvapilo, že té malé nechala kytku v ruce a dovolila ať s tím šermuje jak s mečem. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.4.12 12:00
@kometa32 píše:
Na závěr mě překvapilo, že té malé nechala kytku v ruce a dovolila ať s tím šermuje jak s mečem. 8o

A ještě k tomu po gauči - co když ho umazala pylem? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.4.12 12:06

Ja myslim, ze to tam taky bylo hodne nadnesene, kdyby porad nemlela o znackovych vecech a uklidu, tak se ani nebylo na co koukat. A hlavne Next neni zadna znacka, aby se melo porad omylat, ze chodi ve „znackovem“! Za znacky se da uvazovat tak od Replay, Armani a vys jako Dior, Vuitton atd. Ja jsem tedy na hadry taky ulitla!, bylo obdobi, ze vsichni tri chodili stejne, kazdy to obdivoval. Ale nikomu jsem necpala, jakou ze to maji znacku! Za me trapne. A ten chlap, no moula, ja potrebuji doma vetsi vzruso. Ale zase na vesnici a zviratka a doma bugr, to taky ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 12:08

No tak já myslím, že to muselo být stresující por všechny a ty malé děti takto reagovaly na mámu- měly radost, že přijela a daly to najevo zlobením..To je přece normální. když hlídám děti kamarádce, tak mámu uvítají tak, že začnou zlobit. Stejně tak moje děti začnou zlobit, když pro ně přijdu k našim…

Jinak co s tou kytkou: Tak chtěla být radši s dětma, než aby šla hned dávat kytku do vázy. :nevim: .

Fakt bych nekritizovala když moc není co.

• Citovat
  • Upravit
74217
21.4.12 12:16

Ahoj mamky už jste viděly ten nový díl na příští týden? Dá se už někde stáhnout ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.4.12 16:05

Jak jsem psala znám je. Na hřiště chodí jen babička a Veronika (ta starší) je dost agresivní na ostatní děti a babička to nijak neřeší proto mi utkvěla v hlavě podobou. Jinak holky opravdu chodí komplet stejně oblíkaný kolikrát jsem si říkala oni po době nedědí? Maminku a tatínka neznám a tak nemůžu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.4.12 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat