Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no právě že to mi přišlo, neměla se s čím chlubit dle mého, ona byla taky normoš oblečená a nic extra, a co s tím furt dělala
Je mi líto těch cácorek ani zapatlat se nemůžou
tu by u nás kleplo ![]()
já bych hlavně takového chlapa (tátu těch dvou holčiček) ani nechtěla. Přišel mi děsně smutnej a takovej ten typ „mouchy snězte si mne“.
@Sněhurka a nelinka no právě, takhle chodí oblíkané každé druhé dítě. Já mám taky ráda pěkné oblečení na holkách, ale jsou to prasátka a kdybych měla řešit každý flek, tak už jsem dávno někde u chocholouška
Prostě oblečení je spotřební zboží a přeci se kvůli tomu nezblázním. Vsadím se, že ty oblečky z výprodeje putovaly z baráku. ![]()
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobeckáJako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!!
To teda je. Spíš by si mohla najít brigádu, aby si to mohla dopřávat.
ty štítky ve skříni
bláznivá paní taky mám ráda pořádek ale takhle to přehánět…
Holky, já nevím jak jinde, ale přijde mi zcela normální, že mladší dítě zdědí hadříky po starším dítěti, když nejsou nijak zničené a navíc, když jsou dle maminky jen značkové. Proč je proboha obléká stejně??
Já taky malému koupím „lepší“ hadříky (hlavně kvůli těm materiálům, ne aby jsme byli IN) a to buď když jsou v akci, nebo ze sekáče, na aukru - od maminek, které dovážejí z venku a dost věcí vypadá jako nenošené, ale rozhodně se tím nikde nechlubím spíše naopak svým kamarádkám poradím, kde koukat
A na doma nebo na zahradě, na chatě mi prcek lítá v retro hadříkách po tatínkovi a neřeším to ![]()
@bára2221 píše:
ty štítky ve skřínibláznivá paní taky mám ráda pořádek ale takhle to přehánět…
ty štítky ,doufám,měla kvůli výměně,ne? ![]()
Jinak mi manžel vždy tvrdil, že to s úklidem přeháním, ale jakmile viděl dnešní díl, tak mě pochválil, že nejsem takový maniak a prý mít v lednici štítky vepředu - to by mě asi hnal ![]()
@sophinka píše:
ty štítky ,doufám,měla kvůli výměně,ne?
Taky si myslím, že to bylo jen kvůli výměně ![]()
@Veryska81 píše:
Jinak mi manžel vždy tvrdil, že to s úklidem přeháním, ale jakmile viděl dnešní díl, tak mě pochválil, že nejsem takový maniak a prý mít v lednici štítky vepředu - to by mě asi hnal
za takové věci mě nmanžel peskovat nemusí
šetřím jeho nervy a uklízím šetrně ![]()
On si spíš ze mě vždy utahoval
to víš, že je rád, že kdykoliv přijde domů, tak je to na oko prostě ok, že i když přijde nečekaná návštěva, tak se nemáme za co stydět. A při větším úklidu mi i pomůže
Samozřejmě to nepřeháním, všude se i tak válí hračky od malého, to bych musela co minutu po prckovi vše schovávat
jde spíš o to, že koupelna, záchod čistý, není nikde tuna prachu nebo nepřekypuje hora nádobí v kuchyni
prostě klasika
Spíš mě napadlo, proč šla ta mladá maminka do výměny, když se tolik bála o značkové hadříky, aby holky byly správně oblečeny apod.??? Nemohla tušit, kdo u nich bude těch 10 dní ![]()
@Veryska81 píše:
On si spíš ze mě vždy utahovalto víš, že je rád, že kdykoliv přijde domů, tak je to na oko prostě ok, že i když přijde nečekaná návštěva, tak se nemáme za co stydět. A při větším úklidu mi i pomůže
Samozřejmě to nepřeháním, všude se i tak válí hračky od malého, to bych musela co minutu po prckovi vše schovávat
jde spíš o to, že koupelna, záchod čistý, není nikde tuna prachu nebo nepřekypuje hora nádobí v kuchyni
prostě klasika
jasně ani mi se nebrodíme v prachové cloně
ale zdi máme tu a tam pomalované
a na lince je pořád odložený nějaký ten hrnek ![]()
@Veryska81 No jo, představte si, že by tam přijela ta bezzubá baba z předchozího dílu.