Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.4.12 22:19

no právě že to mi přišlo, neměla se s čím chlubit dle mého, ona byla taky normoš oblečená a nic extra, a co s tím furt dělala :roll: Je mi líto těch cácorek ani zapatlat se nemůžou :? tu by u nás kleplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 22:20

já bych hlavně takového chlapa (tátu těch dvou holčiček) ani nechtěla. Přišel mi děsně smutnej a takovej ten typ „mouchy snězte si mne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 22:23

@Sněhurka a nelinka no právě, takhle chodí oblíkané každé druhé dítě. Já mám taky ráda pěkné oblečení na holkách, ale jsou to prasátka a kdybych měla řešit každý flek, tak už jsem dávno někde u chocholouška :mrgreen: Prostě oblečení je spotřební zboží a přeci se kvůli tomu nezblázním. Vsadím se, že ty oblečky z výprodeje putovaly z baráku. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 22:25
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobecká :nevim: Jako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!! :?

To teda je. Spíš by si mohla najít brigádu, aby si to mohla dopřávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.4.12 22:26

ty štítky ve skříni :zed: bláznivá paní taky mám ráda pořádek ale takhle to přehánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
20.4.12 22:26

Holky, já nevím jak jinde, ale přijde mi zcela normální, že mladší dítě zdědí hadříky po starším dítěti, když nejsou nijak zničené a navíc, když jsou dle maminky jen značkové. Proč je proboha obléká stejně?? :roll: Já taky malému koupím „lepší“ hadříky (hlavně kvůli těm materiálům, ne aby jsme byli IN) a to buď když jsou v akci, nebo ze sekáče, na aukru - od maminek, které dovážejí z venku a dost věcí vypadá jako nenošené, ale rozhodně se tím nikde nechlubím spíše naopak svým kamarádkám poradím, kde koukat :D A na doma nebo na zahradě, na chatě mi prcek lítá v retro hadříkách po tatínkovi a neřeším to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 22:27
@bára2221 píše:
ty štítky ve skříni :zed: bláznivá paní taky mám ráda pořádek ale takhle to přehánět…

ty štítky ,doufám,měla kvůli výměně,ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
20189
20.4.12 22:28

Jinak mi manžel vždy tvrdil, že to s úklidem přeháním, ale jakmile viděl dnešní díl, tak mě pochválil, že nejsem takový maniak a prý mít v lednici štítky vepředu - to by mě asi hnal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
20.4.12 22:28
@sophinka píše:
ty štítky ,doufám,měla kvůli výměně,ne? :lol:

Taky si myslím, že to bylo jen kvůli výměně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 22:29
@Veryska81 píše:
Jinak mi manžel vždy tvrdil, že to s úklidem přeháním, ale jakmile viděl dnešní díl, tak mě pochválil, že nejsem takový maniak a prý mít v lednici štítky vepředu - to by mě asi hnal :mrgreen:

za takové věci mě nmanžel peskovat nemusí :lol: šetřím jeho nervy a uklízím šetrně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
355
20.4.12 22:31

@sophinka no snad jo,ale stejně :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
20.4.12 22:35

On si spíš ze mě vždy utahoval :lol: to víš, že je rád, že kdykoliv přijde domů, tak je to na oko prostě ok, že i když přijde nečekaná návštěva, tak se nemáme za co stydět. A při větším úklidu mi i pomůže ;) Samozřejmě to nepřeháním, všude se i tak válí hračky od malého, to bych musela co minutu po prckovi vše schovávat :mrgreen: jde spíš o to, že koupelna, záchod čistý, není nikde tuna prachu nebo nepřekypuje hora nádobí v kuchyni :lol: prostě klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
20.4.12 22:36

Spíš mě napadlo, proč šla ta mladá maminka do výměny, když se tolik bála o značkové hadříky, aby holky byly správně oblečeny apod.??? Nemohla tušit, kdo u nich bude těch 10 dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 22:38
@Veryska81 píše:
On si spíš ze mě vždy utahoval :lol: to víš, že je rád, že kdykoliv přijde domů, tak je to na oko prostě ok, že i když přijde nečekaná návštěva, tak se nemáme za co stydět. A při větším úklidu mi i pomůže ;) Samozřejmě to nepřeháním, všude se i tak válí hračky od malého, to bych musela co minutu po prckovi vše schovávat :mrgreen: jde spíš o to, že koupelna, záchod čistý, není nikde tuna prachu nebo nepřekypuje hora nádobí v kuchyni :lol: prostě klasika

jasně ani mi se nebrodíme v prachové cloně :lol: ale zdi máme tu a tam pomalované :lol: a na lince je pořád odložený nějaký ten hrnek :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14809
20.4.12 22:39

@Veryska81 No jo, představte si, že by tam přijela ta bezzubá baba z předchozího dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí