Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
20.4.12 21:55

a copak nás bude čekat příští pátek ? :mrgreen: ?

• Citovat
  • Upravit
20189
20.4.12 21:55

Zrovna jsem to taky chtěla napsat, že mě trochu zarazilo přivítání mladé maminky, jak už od manžela tak holčiček, aspoň té starší…a pak jak je hned napomínala. Tam je fakt jen sterilita. Aby bobek 3,5 letý měl plenku kolem krku jen proto, aby náhodou neumazala značkové hadříky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.4.12 21:56

Myslela jsem že to s úklidem přeháním ale vidím, že jsem naprosto normální, to byl extrém :-) Chlapa je mi líto, na druhou stranu, pokud se mu to nelíbí, má se ozvat. Nechápu jedno, raději nakupuje značkové oblečení než aby např. našetřila na lepší auto (pokud jsem tedy viděla v ukázce dobře, takové bílé odrbané).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
20.4.12 22:03

Já jsem teda nechápala proč chlap kvůli značkovým hadrám chodil do dvou zaměstnání.Proboha vždyť těm malým dětem je to jedno jestli to mají z nextu nebo od vietnamců.To není život toto a taky to tak vypadalo.Holky z návratu maminky ani moc nadšené nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 22:03

Moc pěkně si ta malá pohrála s tou kytkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.4.12 22:04
@consi píše:

Jo, to je pravda, se divím, že jí maminka za to nevynadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 22:06

Můžu se přidat :lol: Ta rodinka s osmi dětmi byla užasná :pankac: No ta maminka s těma hadříkama, nevím na co si hrála, ale těch cácorkách sem poznala asi dvě trika a mikinu, co má dcera nosila v roce a teď je jí pět :roll: tudíž to asi žádná super aktuálka nebude a kupuje to v second handu a dělá že je něco extra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 22:07
@consi píše:

až tak si vážila toho ,že jí manžel vůbec nějako koupil…lískla ji na sedačku . To kdybych udělala manželovi :mrgreen: už by mi nekoupil nikdy nic :pankac: když jsme se poznali brzy na to mi dal dárek (na můj vkus moc drahý na to ,že jsme se skoro neznali-zlatý řetízek)a do dnes mi otloká o hlavu,že jsem od něj nechtěla dárek :lol: :lol:
ještě nutno dodat ,že to mi vyčítá většinou tehdy když zapomene koupit dárek :lol:

• Citovat
  • Upravit
355
20.4.12 22:09

chudák chlap kvůli hadrům 2 práce :zed: ,ale proti minulímu tejdnu docela slabej vodvárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 22:09
@Sněhurka a nelinka píše:
Můžu se přidat :lol: Ta rodinka s osmi dětmi byla užasná :pankac: No ta maminka s těma hadříkama, nevím na co si hrála, ale těch cácorkách sem poznala asi dvě trika a mikinu, co má dcera nosila v roce a teď je jí pět :roll: tudíž to asi žádná super aktuálka nebude a kupuje to v second handu a dělá že je něco extra :mrgreen:

a já tam poznala trika (měli je hned v úvodu -zelené s puntíky) ty jsem kupovala dceři to už je let :lol: a myslím,že v tescu ve slevě

• Citovat
  • Upravit
14809
20.4.12 22:10

Já značkový oblečení nepoznám, tohle se mi nějak obloukem vyhlo. Vím, že se o tom lidi baví, ale opravdu nemám moc šajnu, o co se vlastně jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 22:13
@sophinka píše:
a já tam poznala trika (měli je hned v úvodu -zelené s puntíky) ty jsem kupovala dceři to už je let :lol: a myslím,že v tescu ve slevě

hmmm já tam poznala tu růžovou mikču s next nápisem to byla teplákovka, a ještě to pruhovaný triko růžový to jsme taky měli :pankac: jo a ty bundičky měli letos v tescu, a loni podobné v nextu, ale tyhle mi přišly ty tescové :nevim: jako vůbec by mi to nevadilo kdyby se s tím tak hloupě nechlubila, nějaké značky hloupé, přitom ten next nic extra není, jako myslím značka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.4.12 22:13

Tak pohodička, maminka mladší trochu ujetá, u nás by umřela asi :-D
Největší rozdíl byl v tom přivítání s tatínky a dětmi. Je vidět, kde je ta láska hmatatelná a kde o ni až tak moc nejde. Raději bych vyrůstala u paní na statku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 22:14

@sophinka :mrgreen: chlapi

Já teda nevím, ale já ty svoje holky stejně neoblíkám. Jediné co mají stejné, tak vánoční svetříky a to jsem koupila jen kvůli focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 22:16

@Sněhurka a nelinka já si taky říkala, že ty bundičky má určitě z Tesca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí