Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zrovna jsem to taky chtěla napsat, že mě trochu zarazilo přivítání mladé maminky, jak už od manžela tak holčiček, aspoň té starší…a pak jak je hned napomínala. Tam je fakt jen sterilita. Aby bobek 3,5 letý měl plenku kolem krku jen proto, aby náhodou neumazala značkové hadříky ![]()
Myslela jsem že to s úklidem přeháním ale vidím, že jsem naprosto normální, to byl extrém
Chlapa je mi líto, na druhou stranu, pokud se mu to nelíbí, má se ozvat. Nechápu jedno, raději nakupuje značkové oblečení než aby např. našetřila na lepší auto (pokud jsem tedy viděla v ukázce dobře, takové bílé odrbané).
Já jsem teda nechápala proč chlap kvůli značkovým hadrám chodil do dvou zaměstnání.Proboha vždyť těm malým dětem je to jedno jestli to mají z nextu nebo od vietnamců.To není život toto a taky to tak vypadalo.Holky z návratu maminky ani moc nadšené nebyly.
@consi píše:
Moc pěkně si ta malá pohrála s tou kytkou
Jo, to je pravda, se divím, že jí maminka za to nevynadala ![]()
Můžu se přidat
Ta rodinka s osmi dětmi byla užasná
No ta maminka s těma hadříkama, nevím na co si hrála, ale těch cácorkách sem poznala asi dvě trika a mikinu, co má dcera nosila v roce a teď je jí pět
tudíž to asi žádná super aktuálka nebude a kupuje to v second handu a dělá že je něco extra ![]()
@consi píše:
Moc pěkně si ta malá pohrála s tou kytkou
až tak si vážila toho ,že jí manžel vůbec nějako koupil…lískla ji na sedačku . To kdybych udělala manželovi
už by mi nekoupil nikdy nic
když jsme se poznali brzy na to mi dal dárek (na můj vkus moc drahý na to ,že jsme se skoro neznali-zlatý řetízek)a do dnes mi otloká o hlavu,že jsem od něj nechtěla dárek
![]()
ještě nutno dodat ,že to mi vyčítá většinou tehdy když zapomene koupit dárek ![]()
chudák chlap kvůli hadrům 2 práce
,ale proti minulímu tejdnu docela slabej vodvárek ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Můžu se přidatTa rodinka s osmi dětmi byla užasná
No ta maminka s těma hadříkama, nevím na co si hrála, ale těch cácorkách sem poznala asi dvě trika a mikinu, co má dcera nosila v roce a teď je jí pět
tudíž to asi žádná super aktuálka nebude a kupuje to v second handu a dělá že je něco extra
a já tam poznala trika (měli je hned v úvodu -zelené s puntíky) ty jsem kupovala dceři to už je let
a myslím,že v tescu ve slevě
Já značkový oblečení nepoznám, tohle se mi nějak obloukem vyhlo. Vím, že se o tom lidi baví, ale opravdu nemám moc šajnu, o co se vlastně jedná.
@sophinka píše:
a já tam poznala trika (měli je hned v úvodu -zelené s puntíky) ty jsem kupovala dceři to už je leta myslím,že v tescu ve slevě
hmmm já tam poznala tu růžovou mikču s next nápisem to byla teplákovka, a ještě to pruhovaný triko růžový to jsme taky měli
jo a ty bundičky měli letos v tescu, a loni podobné v nextu, ale tyhle mi přišly ty tescové
jako vůbec by mi to nevadilo kdyby se s tím tak hloupě nechlubila, nějaké značky hloupé, přitom ten next nic extra není, jako myslím značka ![]()
Tak pohodička, maminka mladší trochu ujetá, u nás by umřela asi ![]()
Největší rozdíl byl v tom přivítání s tatínky a dětmi. Je vidět, kde je ta láska hmatatelná a kde o ni až tak moc nejde. Raději bych vyrůstala u paní na statku ![]()
@sophinka
chlapi
Já teda nevím, ale já ty svoje holky stejně neoblíkám. Jediné co mají stejné, tak vánoční svetříky a to jsem koupila jen kvůli focení.
@Sněhurka a nelinka já si taky říkala, že ty bundičky má určitě z Tesca.
a copak nás bude čekat příští pátek ?
?