Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
21.4.12 01:07

Vy naděláte, vždyť nakupuje na mmb :mrgreen: Nekupuje věci nové.. vždyť tak nakupuje spousta lidí.. :nevim: Nemá nějaké extra drahé modely..přijdou mi normální, spíš si myslím, že nechce aby to pokypaly atd. aby to mohla potom zase prodat asi na tom nejsou finančně nejlíp, když musí chodit manžel roznášet k práci ještě noviny, tak se každá kačka asi hodí..BTW. nemyslím, si, že by chodil roznášet noviny kvůli hader jak tam bylo prezentováno :lol: :lol: pořádkumilovná byla teda až příliš, já bych takové sterilno nevydržela mít ani hodinu ale posem mi to přijde v celku ok (když do toho nenutí nikdo mě :mrgreen: ) Co se mi moc nelíbilo- přivítaní a rozloučení s dětma - na to jak jsou malinké, mi přijde, že po nich ani moc nesmutnila a co víc, neměla ani moc radost, že je zase vidí :nevim: Asi moc dobře ví proč - vychovává si z nich trošku rozmazlenečky :lol: Druhá rodina - děti ok, asi mají všichni supr vztahy- co se mi moc nelíbilo - že musela koupit holkách oblečení na doma - prý jen za 400 :?: :roll: - jako to musela na ty tři dny co tam ještě bude uvalit čtyři kila za nějaké hadry, které holkám jejich mamina stejně nikdy neobleče? Malovat bych je nechala klidně v kalhotkách, když v tom patlaly rukama, a po zdech bych je teda nenechala ani čmárnout - kdybych s nima patlala v cizím prostředí, hlídala bych je jak oko v hlavě obvzlášť když ví, jaká je paní domu přecitlivělá :mrgreen: Jinak nemám co říct, myslím, že výměna byla pohodová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.4.12 09:28

Jsem taky z Vršovic a znám jí teda jen děti. Na hřiště chodí jen banička. Maminku jsem viděla asi 1× a tatínka vůvec. Výmněnu nesleduji jen dle reklamy v TV mi děti byly známé tak jsem koukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 09:34

Když maminka říkala, že mají pouze značkové hadříky, hned mě napadlo, že je má určitě „z druhé ruky“ a Kallkapa má pravdu, dělá to tak více maminek. A proč ne? Hadříky jsou fakt kvalitnější, většina vypadá jako nová a je to i levnější :potlesk: Ale co pořizuje mladá mamina, to už je fakt úlet :roll: Podle mě má její manžel dvě práce už jen proto, že mamina je déle na mateřské, což není tolik peněz do rodinného rozpočtu a hlavně i byt měli dle katalogu :lol: Ono to opravdu celé působí tak, že s ním je jen kvůli tomu, že je to ňouma, který si nechá vše líbit a dělá vše proto, aby si ji udržel :think: Ale i on k ní ten vztah nemá asi kdo ví jaký, no nedivím se, když místo pusy ho odstrčí kvůli úklidu :nevim: I celkově on s holkama neměl kdo ví jaký vztah. Náš prcek má 19.měsíců a ten jak reaguje, když přijdu já odněkud nebo hlavně taťka z práce, to je pak zbytek dne tatínkův :lol: Vždy letí ke dveřím a volá máma nebo táta a hned se chce mazlit. A tam žádná reakce ani u té starší holčičky, ale hlavně hned jak tu mladší tam okřikla. Není se čemu divit, když je tak moc rozmazluje, že i ji ty nervy ujedou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.4.12 09:38
@Veryska81 píše:
Když maminka říkala, že mají pouze značkové hadříky, hned mě napadlo, že je má určitě „z druhé ruky“ a Kallkapa má pravdu, dělá to tak více maminek. A proč ne? Hadříky jsou fakt kvalitnější, většina vypadá jako nová a je to i levnější :potlesk: Ale co pořizuje mladá mamina, to už je fakt úlet :roll: Podle mě má její manžel dvě práce už jen proto, že mamina je déle na mateřské, což není tolik peněz do rodinného rozpočtu a hlavně i byt měli dle katalogu :lol: Ono to opravdu celé působí tak, že s ním je jen kvůli tomu, že je to ňouma, který si nechá vše líbit a dělá vše proto, aby si ji udržel :think: Ale i on k ní ten vztah nemá asi kdo ví jaký, no nedivím se, když místo pusy ho odstrčí kvůli úklidu :nevim: I celkově on s holkama neměl kdo ví jaký vztah. Náš prcek má 19.měsíců a ten jak reaguje, když přijdu já odněkud nebo hlavně taťka z práce, to je pak zbytek dne tatínkův :lol: Vždy letí ke dveřím a volá máma nebo táta a hned se chce mazlit. A tam žádná reakce ani u té starší holčičky, ale hlavně hned jak tu mladší tam okřikla. Není se čemu divit, když je tak moc rozmazluje, že i ji ty nervy ujedou :nevim:

Tady to ale není o tom, že by na pořizování značkových věcí bylo něco špatného, taky kupuju značkové když na něj narazím, ale je mi fuk, jestli to pobryndá rajskou nebo zmaže od bláta. Když to vydrží, prodám dál, když ne, hodím do popelnice. Mít věci u kterých se dítě musí bát si i sednout na zem je úchylárna a pak jsou lepší hadry od ťamanů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 09:42

Jj, já vím, nedopsala jsem, že ani já i jiné maminky určitě neřeší, když se něco ušpiní, i když je to značkové, za to se omlouvám :oops: Vždyť je smutné, že ani s holkama nic doma netvoří nebo tak jen proto, že by ušpinily oblečení a nedej bože stěnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 09:44

No tak já s dětma tvořím, ale stěnu si taky nenechám pomalovat, no a? ;) .
Už jsem psala, že ta starší neměla právo jí tam zmazat zed.

A to přivítání? Možná to bylo nervozní díky kamerám…

• Citovat
  • Upravit
sophinka
21.4.12 09:45

mně nejvíc ,,vadilo,, že když se vrátila domů ,děti jí v podstatě nezajímali a co hůř ona nezajímala děti. Nijak se neradovali z toho,že se vrátila. To je tedy dost nepřirozené :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20189
21.4.12 09:50
@byron píše:
No tak já s dětma tvořím, ale stěnu si taky nenechám pomalovat, no a? ;) .
Už jsem psala, že ta starší neměla právo jí tam zmazat zed.A to přivítání? Možná to bylo nervozní díky kamerám…

Tak každý dává asi pozor, aby se nestala doma kdo ví jaká nehoda ;) Ale asi bys to tak nehrotila jako ona a raději nic s dětmi nedělala jen proto, aby ses tomu vyhla úplně :nevim: To mi moc nesedí - nervozita z kamer. Mamina je mamina a dítě to vždy dá najevo, aspoň podle mě :think:
Fakt si myslíte, že jim ušpinila stěnu? Já to pochopila, že si z ní utahujou :nevim: Podle mě by reagovala jinak po příchodu domů, kdyby to fakt bylo umazané, nemyslíte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.4.12 09:52
@Veryska81 píše:
Tak každý dává asi pozor, aby se nestala doma kdo ví jaká nehoda ;) Ale asi bys to tak nehrotila jako ona a raději nic s dětmi nedělala jen proto, aby ses tomu vyhla úplně :nevim: To mi moc nesedí - nervozita z kamer. Mamina je mamina a dítě to vždy dá najevo, aspoň podle mě :think:
Fakt si myslíte, že jim ušpinila stěnu? Já to pochopila, že si z ní utahujou :nevim: Podle mě by reagovala jinak po příchodu domů, kdyby to fakt bylo umazané, nemyslíte? :lol:

udělali na zdi asi centimetrovou čárky barvou (nechtěně se jedno dítko otřelo)

• Citovat
  • Upravit
8566
21.4.12 10:06
@Veryska81 píše:
Fakt si myslíte, že jim ušpinila stěnu? Já to pochopila, že si z ní utahujou :nevim: Podle mě by reagovala jinak po příchodu domů, kdyby to fakt bylo umazané, nemyslíte? :lol:

Jedna šmudla otiskla o stěnu prstík - takže tam je barevná čárka, což mi přijde doma oukej, ale kdybych hlídala u takové úzkostlivé paní, dala bych si na to sakra pozor.. stejně jako té od osmi dětí by vadilo kdyby ona tam začla dělat pořádky, tak té druhé by vadilo, kdyby jí doma udělala bordel..Ale nereagovala podlě mě na tu stěnu nijak hrozně, nehledě na to, že to je fakt tak dvacentimetry krat půlcentimetru - dětský pokoj je hold dětský pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 10:28
@sophinka píše:
mně nejvíc ,,vadilo,, že když se vrátila domů ,děti jí v podstatě nezajímali a co hůř ona nezajímala děti. Nijak se neradovali z toho,že se vrátila. To je tedy dost nepřirozené :nevim:

na druhou stranu takto malé děti nikdy nereagovaly ve výměnně nějak divoce.
Já bych z toho fakt žádné závěry nevyvozovala. To se takhle nedá posuzovat. Myslím, že byla normální matka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2976
21.4.12 10:36

Taky si myslím, že ta Jana zas tak moc neutrácela, prostě nakupuje ojeté oblečení jako spousta maminek a chtěla se v TV ukázat jako hogo fogo. Zřejmě to dřív neměla. To že roznáší její chlap noviny, no ona je na mateřské, tak by asi nevyšli.
Ta rodina z vesnice působila sympaticky to jo, ale já bych takhle žít nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 10:39

JInak nákup toho oblečení mi připadal zcestný- na těch pár dnnů. Měla jim sundat oblečení nebo dát plínu, vyhrnout rukávy, nevím.
Mně zas tak šíleně sympatická ta paní z vesnice teeda nebyla, ani ta z Prahy. Ani jedna nebyla tak super

• Citovat
  • Upravit
729
21.4.12 10:39

je toho každého věc:)ale já toho chlapa litovala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.4.12 10:40

No, ty noviny klidně mohla roznášet ona a pak mohl jít manžel do své práce :D

• načítám...