Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MILÍ UŽIVATELÉ ULOŽ.TO, MĚLI BY JSTE VĚDĚT, ŽE NAHRÁNÍM TOHOTO SOUBORU, PROTESTUJI PROTI SERVERU VOYO.CZ.
NELÍBÍ SE MI, ŽE ODVYSÍLANÉ POŘADY UŽ JSOU ZPOPLATNĚNÉ MĚSÍČNÍM PŘEDPLATNÝM 189 KČ, POMOCÍ SMS. PODLE MĚ JE TO ZLODĚJINA PRVNÍ KATEGORIE ! SPRÁVNĚ BY MĚLA BÝT ZPOPLATNĚNÁ POUZE ŽIVÁ VYSÍLÁNÍ, NEODVYSÍLANÉ POŘADY A FILMOTÉKA. ZBYTEK OBSAHU VOYO.CZ BY MĚL BÝT VOLNĚ K DISPOZICI. DÁLE BY SERVER VOYO.CZ MĚL BÝT ROZDĚLENÝ NA DVĚ ČÁSTI: VOYO FREE A VOYO PRÉMIUM. A TO JEDNODUŠE PROTO, ABY UŽIVATEL VOYO.CZ PŘESNĚ VĚDĚL, CO JE ZDARMA A ZA CO SI MUSÍ ZAPLATIT.
MYSLÍM SI, ŽE MĚSÍČNÍ PŘEDPLATNÉ NENÍ ŠPATNÉ, ALE MÁ TO JEDNU CHYBKU! NAPŘÍKLAD POKUD NESTIHNETE V TV „VÝMĚNU MANŽELEK“, TAK SI KVŮLI JEDNOMU DÍLU MUSÍTE ZAPLATIT CELÉ VOYO, KTERÉ PAK MOC NEVYUŽIJETE.
JÁ BYCH TO UDĚLAL TAKTO: PODLE MĚ BY UŽIVATELÉ VOYO.CZ MOHLI MÍT DVĚ MOŽNOSTI PLATBY. BUĎ, ZAPLATIT SI JAKÝKOLIV TITUL NA 24 HODIN, ANEBO MĚSÍČNÍ PŘEDPLATNÉ.
FUNGOVALO BY TO ASI TAKTO: POKUD BY UŽIVATEL NEMĚL VOYO.CZ PŘEDPLACENO NA MĚSÍC, TAK BY SE MU U KAŽDÉHO ZVOLENÉHO TITULU UKÁZALA JEDNORÁZOVÁ PLATBA.
A JAKÝ BY MĚL BÝT PODLE MĚ CENÍK ? NEODVYSÍLANÝ TITUL 30 KČ, ODVYSÍLANÝ TITUL 0 KČ, ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ 50 KČ A VIDEOTÉKA 40 KČ.
JSEM SI STOPROCENTNĚ JISTÝ, ŽE POKUD BUDE MÍT VOYO.CZ TÍMTO ZPŮSOBEM NASTAVENÉ PODMÍNKY, TAK TO PŘILÁKÁ VÍCE UŽIVATELŮ A TV NOVA BUDE TÍM PÁDEM I VÍCE VYDĚLÁVAT NEŽ DOPOSUD.
PATRIK
NAHRÁL JSEM PRO VÁS ŠESTÝ DÍL VÝMĚNA MANŽELEK KTERÝ UVIDÍTE NA NOVĚ V PÁTEK 27.4 V 20:00 HODIN.
V DNEŠNÍM DÍLE UVIDÍTE, JAK SE VYMĚNĚNÁ MAMINKA JITKA POKUSÍ ZAŘADIT DO DOMÁCNOSTI DVOU LESBICKÝCH PARTNEREK S PĚTI DĚTMI A VELMI OMEZENÝM FINANČNÍM ROZPOČTEM. NA DRUHÉ STRANĚ SE DOZVÍME, JAK KŘEHKÁ SYLVA ZVLÁDNE VÉST DOMÁCNOST, VE KTERÉ JE DENNĚ PŘÍTOMEN MUŽ, KTERÝ SE JEN TĚŽKO DOKÁŽE PŘENÉST PŘES SVÉ PŘEDSUDKY
Tak to je husté
![]()
Jj, už jsem četla, ale má pravdu a já bych si stejně Voyo nepředplatila, bych si jinak počkala
ale už stahuji ![]()
@sophinka píše:
mně to nejde![]()
co ti nejde? já už to mám stažené a frčí to
ale zatím jsem jen kontrolovala, jdu nahrát na flashku a pustím na telce ![]()
@Kallkapa píše:
pche.. vy jste nedočkavé![]()
jak nedočkavé, pro mě je to po týdnu nový díl
a je to fakt zajímavé, mě strašně zaráží, že ženská jede od dvou batolat, mě by to utrhlo vše živé ![]()
To sestříhání posledního (pátého) dílu bylo divný, hlavně to s tou zabíjačkou v pátek (druhý den výměny) a třetí den šly děti do školy (v sobotu??)… Ale to je u každého dílu, také jsem viděla diskuzi, kam psala účinkující výměny, že hádka, kterou Nova odprezentovala, byla jen sestřihem běžných dohadů během celých deseti dnů.
Osobně ale nechápu, proč na sebe na konci ti lidé tak vyjedou. Snad jdu do výměny s tím, že každý je svým způsobem jiný a nesnažím se je přesvědčit, že to, že jsou spolu, je jejich osudová chyba. Třeba s mým chlapem by nebyla moje kamarádka, kdežto já bych ho za nic nevyměnila, protože prostě vůči mně zaujímá jiný - partnerský - přístup než vůči mé kamarádce, do které rád reje, protože ona je tak trochu cholerik a jeho to čas od času baví ![]()
Prostě jdu tam na deset dní zkusit si, že když odejdu od svého chlapa, neznamená to vždy výhru (obzvlášť jde-li o malichernosti), pak si na konci dáme kafe, pokecáme o zážitcích a jede se domů a život jde dál… tak nač ty hádky na konci, kdo jaký je bordelář. A co by chtěla, s osmi dětma?
Jitka měla nějak brzo tu nejstarší dceru ![]()
No celkově teda zajímavý díl ![]()
@ncc1701 To je uplne presny. Ja jsem si taky rikala, ze kdyby u nas byly deset dni kamery, tak z toho muzeme vyjit: ja jako prvotridni hysterka a muj muz jako mouchy snezte si me. Za deset dni by se nasbiral material na vyzivnou hadku
A jak rikas: ja bych nesnesla macha, kterej dava najevo, kdo nosi v domacnosti kalhoty. Nekdo jinej by zase nechtel myho samotarskyho manzela ![]()
Jinak jak nekdo psal o tom Next. Tam slo hlavne o to mnozstvi a prezentaci.. paneboze, takovejch hadru a deti ani nededi.. I my mame par kusu Next a posledni dobou me tojenom s*e. Bundy nemaji gumy na rukavech, takye kdyz je vetsi, shrnuji se, kalhoty zase nemaji poradnou gumu v pase atd… Jinak na vesnicky mamince mi vadilo to zduraznovani: u nas na vesnici je to lepsi, zdravejsi, cistejsi.. cejtila jsem z toho takovou „moralni“ nadrazenost, jakoby davala najevo, ze oni se vic miluji (kdo si dovoli to posuzovat). Ale ty jeji deti byly uzasny, jak pekly dort.
Ale jsou to hadry jako hadry, náš malý se včera v džínech Next tak zválel, že byl jako dobytek, musí mít na ně kšandy, beru to tak, že jsou lepší střihově
Nicméně zase nejsem takový blázen, abych utrácela za nové, kolikrát je má třikrát a vyroste ![]()
Ta neodvysílaná je docela hustá, kurňa, pořád nám do toho povídal malý, takže budu muset sjet ještě jednou, abych nekřivdila, až budu pomlouvat, ovšem mamina od těch malých dětí mi vůbec nesedla ![]()
Ano mi ta Jitka taky moc nesedla, přišlo mi, že se nad tu maminu (co zůstala doma v roli manžela) že se nad ni povyšuje, jen protože je lesba
furt vyhledávala nějaký konflikt, odporovala, přitom měla v manuálu napsané co má dělat, okna umyla jen tak, aby se neřeklo
jestli kvůli ní měli doma 26° tak to bych ji taky hnala, dyť v takovém vedru se nedá žít natož spát, máme doma 22 max 23° přes den v zimě a chodíme v tričku a kalhotkách, že je horko a v noci kolem 18-20° by jsme se uvařili, ale 26° to je masakr
vařit neuměla, péct neuměla, uklízet se jí nechtělo, prát se jí nechtělo, tak na co do výměny šla? Asi jen pro tu odměnu co dostanou
celkově byla taková povýšená, ten její chlap, asi měl strach, jak budou vypadat, vše taky okecával, sice nevím co té náhradní mamině udělal na kameru to nebylo vidět, tak nevím proč měli takový konflikt nakonec, to jsem nějak nepochopila asi.
No mě také tak přišla - jako nefakčenko
právě jsem nerozuměla, ale myslím, že jí ta lesbička vadila hodně moc. Jdu do cizí rodiny, tak holt musím respektovat jejich životní „rytmus“ ![]()
Mě by i zajímalo, proč dvě děti šly s bývalým a ne s ní. Asi to nebude matka roku ![]()