Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TVtakze docela mazec
No to je teda uroven
Podil, a za co jako? Snad poprve, co jsem tady na e-miminu, pouziju bliciho smajlika, dodnes jsem se mu uspesne vyhybala. ![]()
S jakou druhou rodinou, s „nextovkou“![]()
Jo, to jsem taky nekde cetla, ze se uz vzajemne navstivili… snad jako jedna z mala rodin ve Vymene.
@Bubu25 píše:
jj s tou se obcas navstevuji a v pohode prej naprostoa i se trosku zmenila prej i kdyz maniak je porad na veci a uklid ale uz ne tak uplne moc
Je to humus mno kdyz rodice kaslou na svy deti a najednou vidi vidinu penez a takhle se ozvouona ani nechodi do zadny prace ta pani a stara se jen o ty deti a statek
jo a dostali za to 50 000 kč
Tak ona nebyla zlá, jen řádně jetá dvěma směry - úklid a oblečení
Kdybych si sáhla do svědomí, tak já ujíždím na vlně, přízi, látkách a teď ještě na pedigu,… každý máme nějakou úchylku, akorát to zní lépe, že jo. Dělám ruční práce ![]()
@Bubu25 píše:
podil z tech 50 000 tisic za to, ze nedali vedet tem biologickym rodicum a nepozadali je o souhlas s natacenim jejich deti takze chtej cast z toho zisku
No asi příspěvek na pivko a cigárka ![]()
@draga píše:
holky koukaly jste nextové šílenkini na mmb do alba na fotky? ona asi fakt normální není ona má nextový bundy snad 20× a o teplákách ani nemluvímhttp://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
A jo, to je vona
No a neprodává to? Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit, že má na 2 holky sedmero setejných bund
To pak chudák ten její starej, musí makat jak barevnej, aby si to mohla dovolit ![]()
@Gina108 píše:
A jo, to je vonaNo a neprodává to? Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit, že má na 2 holky sedmero setejných bund
![]()
![]()
To pak chudák ten její starej, musí makat jak barevnej, aby si to mohla dovolit
mě spíš zaráží, že v Praze tolik vynáší skladník a roznášení novin ![]()
holky, já na Nextu ujíždím taky,ale na tuhle fakt nemám
asi budu muset manžela vyslat ráno s letákama
![]()
@Bubu25 píše:
z rozneseni jednoho letaku, tak ma ten roznasec 60 haliru u nas v ČB![]()
sousedka je roznasi ale je duchode mno
neříkali, že roznáší noviny? Za ty je třeba malinko víc ![]()
No ty fole, jestli si roznášením lekáků vydělá na tyhle nextíkový orgie, to jdu roznášet taky
Tak skladník v Praze může mít tak 25- 30 tis, když je hodně dobrej a má pod sebou lidi, víc nedostane. I když to by tam hnedka hlásil, že je manažer skladu
to tolik ani mít nebude ![]()
@Bubu25 píše:
aha pravda to je mozny jjja si to spletla s letakama
Ale i tak, když to investují do značkového oblečení na doma
zbytečné
jednou toho chlapa udře a ještě řekne, že si nepřipadá sobecky
![]()
@IvkaH píše:
Ale i tak, když to investují do značkového oblečení na domazbytečné
jednou toho chlapa udře a ještě řekne, že si nepřipadá sobecky
![]()
vem to z druhé strany… co by dělal doma? překážel u úklidu
já myslím,že i jemu je lépe v práci
@sophinka píše:
vem to z druhé strany… co by dělal doma? překážel u úklidujá myslím,že i jemu je lépe v práci
asi tak nějak
nemusí nic leštit a je na vzduchu ![]()
@Tereza1986 píše:
Holky já to na Ulozto prostě nevidím![]()
Já ten díl s lesbičkama taky ne
jsem asi slepá…
@sophinka píše:
vem to z druhé strany… co by dělal doma? překážel u úklidujá myslím,že i jemu je lépe v práci
to je fakt, ale on chodí chudák ve 4 ráno roznášet ty noviny, to by klidně mohla jít ona a pak se doma prostřídat, že on půjde do skladu a ona bude s dětmi, ale tohle je asi nenapadlo ![]()