Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5368
24.4.12 17:28
@Bubu25 píše:
HOlky ona ma 4 deti v pestounsky peci a 4 svoje a je to moji hodne dobry kamaradky, tak sousedka pac bydli ve vesnici vedle hnedka a zrovna vcera na pisku mi to rikala, ze maji 4 svoje a 4 pestounska pece.Ale nastal pruser pac prej po odvysilani se ozvali rodice tech deti co je maji v pestounskej peci, ze rodice nedali souhlas k nataceni a chteji podil z toho co dostali od TV :cert: takze docela mazec :jazyk:

No to je teda uroven :( Podil, a za co jako? Snad poprve, co jsem tady na e-miminu, pouziju bliciho smajlika, dodnes jsem se mu uspesne vyhybala. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
24.4.12 17:29
S jakou druhou rodinou, s „nextovkou“ :think: :nevim:

Jo, to jsem taky nekde cetla, ze se uz vzajemne navstivili… snad jako jedna z mala rodin ve Vymene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:33
@Bubu25 píše:
jj s tou se obcas navstevuji a v pohode prej naprosto :kytka: a i se trosku zmenila prej i kdyz maniak je porad na veci a uklid ale uz ne tak uplne moc :pocitac:
Je to humus mno kdyz rodice kaslou na svy deti a najednou vidi vidinu penez a takhle se ozvou :cert: ona ani nechodi do zadny prace ta pani a stara se jen o ty deti a statek :pankac: jo a dostali za to 50 000 kč :andel:

Tak ona nebyla zlá, jen řádně jetá dvěma směry - úklid a oblečení :mrgreen: Kdybych si sáhla do svědomí, tak já ujíždím na vlně, přízi, látkách a teď ještě na pedigu,… každý máme nějakou úchylku, akorát to zní lépe, že jo. Dělám ruční práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:34
@Bubu25 píše:
podil z tech 50 000 tisic za to, ze nedali vedet tem biologickym rodicum a nepozadali je o souhlas s natacenim jejich deti takze chtej cast z toho zisku :cert:

No asi příspěvek na pivko a cigárka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 17:55
@draga píše:
holky koukaly jste nextové šílenkini na mmb do alba na fotky? ona asi fakt normální není ona má nextový bundy snad 20× a o teplákách ani nemluvím

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

A jo, to je vona :mrgreen: No a neprodává to? Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit, že má na 2 holky sedmero setejných bund 8o 8o 8o To pak chudák ten její starej, musí makat jak barevnej, aby si to mohla dovolit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 17:56
@Gina108 píše:
A jo, to je vona :mrgreen: No a neprodává to? Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit, že má na 2 holky sedmero setejných bund 8o 8o 8o To pak chudák ten její starej, musí makat jak barevnej, aby si to mohla dovolit :roll:

mě spíš zaráží, že v Praze tolik vynáší skladník a roznášení novin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.4.12 17:59

holky, já na Nextu ujíždím taky,ale na tuhle fakt nemám :mrgreen: :mrgreen: asi budu muset manžela vyslat ráno s letákama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.4.12 18:19
@Bubu25 píše:
z rozneseni jednoho letaku, tak ma ten roznasec 60 haliru u nas v ČB :roll: :roll: sousedka je roznasi ale je duchode mno :nevim:

neříkali, že roznáší noviny? Za ty je třeba malinko víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 18:23

No ty fole, jestli si roznášením lekáků vydělá na tyhle nextíkový orgie, to jdu roznášet taky :dance: Tak skladník v Praze může mít tak 25- 30 tis, když je hodně dobrej a má pod sebou lidi, víc nedostane. I když to by tam hnedka hlásil, že je manažer skladu :mrgreen: to tolik ani mít nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 18:32

No i tak, ŽE BY SI TÍM VYDĚLAl desítku, to pochybuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.4.12 18:34
@Bubu25 píše:
aha pravda to je mozny jj :pankac: ja si to spletla s letakama :zed:

Ale i tak, když to investují do značkového oblečení na doma :zed: zbytečné :nevim: jednou toho chlapa udře a ještě řekne, že si nepřipadá sobecky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.4.12 18:53
@IvkaH píše:
Ale i tak, když to investují do značkového oblečení na doma :zed: zbytečné :nevim: jednou toho chlapa udře a ještě řekne, že si nepřipadá sobecky :pankac: :mrgreen:

vem to z druhé strany… co by dělal doma? překážel u úklidu :mrgreen: já myslím,že i jemu je lépe v práci

• Citovat
  • Upravit
35545
24.4.12 19:01
@sophinka píše:
vem to z druhé strany… co by dělal doma? překážel u úklidu :mrgreen: já myslím,že i jemu je lépe v práci

asi tak nějak :mrgreen: nemusí nic leštit a je na vzduchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
24.4.12 19:04
@Tereza1986 píše:
Holky já to na Ulozto prostě nevidím :oops: :lol:

Já ten díl s lesbičkama taky ne :nevim: jsem asi slepá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.4.12 19:09
@sophinka píše:

to je fakt, ale on chodí chudák ve 4 ráno roznášet ty noviny, to by klidně mohla jít ona a pak se doma prostřídat, že on půjde do skladu a ona bude s dětmi, ale tohle je asi nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí