Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
25.4.12 19:40

@CokeLady Jo ta holka jak se cpala :lol: Ta byla echt divná :cert:

Tam měli ale taky vši ne?Myslím,že jí doma stříhali háro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.4.12 19:49

@CokeLady tak tu výměnu v tom pavlačovým domě jak holka tajně chodila užírat si pamatuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
25.4.12 19:52
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit vystavit tomuhle jakkoliv starý děti… je pravda, že ty malý do třeba 5 let je brutus, nechat je s někým cizím, koho v životě neviděly, najednou jim dělá maminku, prostě pro ně zmatek jak prase. Ty starší si zase uvědomují ten stres a hlavně po správném sestříhání si myslím, že mohou přijít i velké psych. problémy těch dětí.

Presne tak, to mi na tom prijde nejhorsi. Proto si porad rikam, nebudu na to cumet, ublizuje to detem. Ale hrozne me to k televizi tahne, asi mam „drbni“ povahu, jak psal tusim @kozisek :)
Dokonce kdyz jsem byla na msi na Slovensku, tak tam nabadali verici, aby nekoukali na reality show a vyslovne zminovali Vymenu, protoze tim trpi deti. Moje tchyne to dusledne dodrzuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
25.4.12 19:54
@Michaela23 píše:
tak mi 50tis za tohle zas tak vysoká částka nepříjde..já bych tam nešla ani za milion :mrgreen: a od malých dětí už vůbec ne :nevim: při představě že mi tu domů přijede taková lenivá Jitka a vysávat a vytírat bude 1 za celou dobu, nebo Míla s muňkama, to by mě asi trefilo :cert:

No, ja myslim, ze pro nekoho je 50 tis. dost vysoka castka, aby mu to asi stalo za to. Jako ted v posledni vymene- rikala jsem si, proc tam babochlap rve, ze budou po Jitcine odjezdu mrznout, kdyz vyinkasuji prachy a muzou nakoupit drevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
25.4.12 19:56

@CokeLady Nekde asi radsi zustane manzel doma, prave aby bylo vsechno pod kontrolou. Mne spis prijde divny, ze nekdo si udela z vymeneny manzelky levnou pracovni silu. Jako beznej uklid jasne, ale myt okna a pect cukrovi. Kdyby tam nebylo dost velkych deti (a navic zab), aby to udelaly samy. Na zacatku to zduvodnovala v manualu ta Sylva tim, ze bude muset nadelavat za tech deset dni, co bude pryc, ve fabrice smeny, tak by to do Vanoc nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.4.12 15:18

Ahojky, dá se někde zkouknout výměna na netu? Ty prevíti z Novy to maj za peníze :cert: :cert: :cert: 4.díl byl na you tube, ale ten pátek jsem nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
26.4.12 15:22

Na ulozto.cz to najdeš ;)

• Citovat
  • Upravit
5230
26.4.12 15:25
@Miriamm píše:
Na ulozto.cz to najdeš ;)

Už to mám :dance: , díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.4.12 18:39

Bez tak těch 50 litrů padne na značkový oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.4.12 20:12

Tak čekám na lesbickou výměnu. Asi sem jediná, co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.4.12 20:14
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
27.4.12 20:26

@Nainuva já na ní koukám znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.4.12 20:34

:mrgreen:
Mě zatím obě manželky přijdou takový divný :think: Takový zaprdlý. Ale ta lesbička mi zatím přijde sympatičtější. :think:
Ale ten chlápek vypadá sympaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
27.4.12 20:36

no uvidíš mě teda víc vadila ta nelesbička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
27.4.12 20:44

@CokeLady nojo ale tady jsou role jasný… :mavam: ta chlapice je prostě chlap :)) se vším všudy…přesto mi nejvíc vadila ta nelesba a utvrdila mě u těch 8 očí..tam se chovala jak největší hysterka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí