Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady Jo ta holka jak se cpala
Ta byla echt divná ![]()
Tam měli ale taky vši ne?Myslím,že jí doma stříhali háro.
@CokeLady tak tu výměnu v tom pavlačovým domě jak holka tajně chodila užírat si pamatuju ![]()
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit vystavit tomuhle jakkoliv starý děti… je pravda, že ty malý do třeba 5 let je brutus, nechat je s někým cizím, koho v životě neviděly, najednou jim dělá maminku, prostě pro ně zmatek jak prase. Ty starší si zase uvědomují ten stres a hlavně po správném sestříhání si myslím, že mohou přijít i velké psych. problémy těch dětí.
Presne tak, to mi na tom prijde nejhorsi. Proto si porad rikam, nebudu na to cumet, ublizuje to detem. Ale hrozne me to k televizi tahne, asi mam „drbni“ povahu, jak psal tusim @kozisek ![]()
Dokonce kdyz jsem byla na msi na Slovensku, tak tam nabadali verici, aby nekoukali na reality show a vyslovne zminovali Vymenu, protoze tim trpi deti. Moje tchyne to dusledne dodrzuje ![]()
@Michaela23 píše:
tak mi 50tis za tohle zas tak vysoká částka nepříjde..já bych tam nešla ani za miliona od malých dětí už vůbec ne
při představě že mi tu domů přijede taková lenivá Jitka a vysávat a vytírat bude 1 za celou dobu, nebo Míla s muňkama, to by mě asi trefilo
No, ja myslim, ze pro nekoho je 50 tis. dost vysoka castka, aby mu to asi stalo za to. Jako ted v posledni vymene- rikala jsem si, proc tam babochlap rve, ze budou po Jitcine odjezdu mrznout, kdyz vyinkasuji prachy a muzou nakoupit drevo.
@CokeLady Nekde asi radsi zustane manzel doma, prave aby bylo vsechno pod kontrolou. Mne spis prijde divny, ze nekdo si udela z vymeneny manzelky levnou pracovni silu. Jako beznej uklid jasne, ale myt okna a pect cukrovi. Kdyby tam nebylo dost velkych deti (a navic zab), aby to udelaly samy. Na zacatku to zduvodnovala v manualu ta Sylva tim, ze bude muset nadelavat za tech deset dni, co bude pryc, ve fabrice smeny, tak by to do Vanoc nestihla.
Ahojky, dá se někde zkouknout výměna na netu? Ty prevíti z Novy to maj za peníze
4.díl byl na you tube, ale ten pátek jsem nenašla ![]()
![]()
Mě zatím obě manželky přijdou takový divný
Takový zaprdlý. Ale ta lesbička mi zatím přijde sympatičtější. ![]()
Ale ten chlápek vypadá sympaticky
@CokeLady nojo ale tady jsou role jasný…
ta chlapice je prostě chlap
se vším všudy…přesto mi nejvíc vadila ta nelesba a utvrdila mě u těch 8 očí..tam se chovala jak největší hysterka…