Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3754
24.4.12 19:11
@IvkaH píše:
to je fakt, ale on chodí chudák ve 4 ráno roznášet ty noviny, to by klidně mohla jít ona a pak se doma prostřídat, že on půjde do skladu a ona bude s dětmi, ale tohle je asi nenapadlo :mrgreen:

no ,tak to myslím, že kdyby měla sama vstávat v půl čtvrtý minimálně, tak by jí brzo ty nextový orgie přešly a zbyl by jí jen uklízecí koníček, kdyby si na ty hadry měla vydělávat sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.12 19:12

kamarádky manžel rozvážel v noci noviny po těch třídírnách a měl za to slušný prachy…je to práce cca na 3 hodiny v noci a brzké ráno a vydělával za to slušný prachy..je to velice žádaná a prestižní práce jen tak někdo se k tomu nedostane…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 19:20
@draga píše:
kamarádky manžel rozvážel v noci noviny po těch třídírnách a měl za to slušný prachy…je to práce cca na 3 hodiny v noci a brzké ráno a vydělával za to slušný prachy..je to velice žádaná a prestižní práce jen tak někdo se k tomu nedostane…:)

Tak to by mě zajímalo, co jsou slušný prachy :think: . Kolikpa za to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 19:20
@nicolinda píše:
no ,tak to myslím, že kdyby měla sama vstávat v půl čtvrtý minimálně, tak by jí brzo ty nextový orgie přešly a zbyl by jí jen uklízecí koníček, kdyby si na ty hadry měla vydělávat sama :roll:
:mrgreen: :palec: To jsi vystihla přesně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.4.12 19:23
@IvkaH píše:
to je fakt, ale on chodí chudák ve 4 ráno roznášet ty noviny, to by klidně mohla jít ona a pak se doma prostřídat, že on půjde do skladu a ona bude s dětmi, ale tohle je asi nenapadlo :mrgreen:

jí určitě ne :lol: :lol: to asi není práce jejího gusta :lol: :lol: ale jsou ranní úklidy tam by mohla :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3003
24.4.12 20:03
Dnes odpo jsem si to z ulozto stahovala ale ted jsem koukala a uz jsem to tam nenasla.. :nevim:
@Ester13 píše:
Já ten díl s lesbičkama taky ne :nevim: jsem asi slepá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.4.12 20:12

kámoška má roznášení letáků jak přivýdělek k rodičáku, roznáší 2× týdně cca ty 2-3h a má za to 2tis. Jsme z Ostravy. takže kdyby roznášela denně, tak se dostane možná na takových 5tis…ale třeba je za noviny a v Praze víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.12 20:19

@Gina108 hele nevím ale kolem dvacetitisíc to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.4.12 20:25

@Michaela23 to ale nemusí být roznášení novin po doma…to co jsem popisovala bylo, že dojel na centrální distribuci a rozvezl to po jednotlivých místních distribučních místech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
24.4.12 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 20:39
@luckyhorse píše:
http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?…

Nepřihlášeným to nepůjde, se jim to nezobrazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.4.12 20:42
@marketta1 píše:
Dnes odpo jsem si to z ulozto stahovala ale ted jsem koukala a uz jsem to tam nenasla.. :nevim:

Tak máme asi po zábavě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.12 20:44
@Tereza1986 píše:
Tak máme asi po zábavě :cert:

http://download.hellshare.cz/…avi/6885039/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
24.4.12 20:54
@draga píše:
holky koukaly jste nextové šílenkini na mmb do alba na fotky? ona asi fakt normální není ona má nextový bundy snad 20× a o teplákách ani nemluvím

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

Jo. minulý týden jsem to sem taky psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby