Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 Jo seků tam bylo víc, sestříhaný to bylo debilně. První den ráno se holky budily společně na palandě a další den ji tatínek teprve smontovával.
tak mě se zase nelíbila ta mamina těch osmi dětí. Neustále zdůrazňovala, jak jsou děti rozmazlené, jak je mamka odbývá, jak je to hrozné, že si musí hrát v dětském koutku, jak je to hrozné, že se musí koukat na televizi, přitom jim frajerka sama zapla televizi, když si šla číst manuál, jak neustále zesměšňovala tatínka těch holčiček a vychvalovala toho svého lojzka. Zkrátka působila na mně jako domýšlivá, bezchybná frajerka, která vše ví, vše zná.
@IvkaH Též jsem podpořila tohohle týpka stáhnutím 6.dílu, páč má pravdu. Už jsem to tu psala, ta společnost CME, co vlastní Novu jsou kurwy nenažraný
tak ať si celý voyo nabouchaj ![]()
@Gina108 mě by třeba nenapdalo za to něklomu platit- prostě bych z pirncipu za to prachy nedala
Má pravdu, já beru platit za díly, které se ještě neodvysílaly, to je jasné, ale za něco, co už odvysílali? Hernajs, měli by být rádi, že k nim lezeme, že mají své diváky a ne nás škubat.
![]()
díky stahuju
ten protest je dobře napsaný…a má pravdu ..chápu placení za to co bude ale za to co bylo? ![]()
včera jsem se koukla na další díl. obě strany líný jak vši
obě strany bydleli dost bídně. obě strany mi byli nesympatické
Zlatá prima ta hned po zpoplatnění voya vydala zprávu,že u nich bude archiv vždycky zadarmo a hlavně reklama jen na začátku ![]()
@wendy1607 píše:
Zlatá prima ta hned po zpoplatnění voya vydala zprávu,že u nich bude archiv vždycky zadarmo a hlavně reklama jen na začátku
Jj, Prima je 100% lepší než celá Nova ![]()
@Gina108 píše:
@ncc1701 Jo seků tam bylo víc, sestříhaný to bylo debilně. První den ráno se holky budily společně na palandě a další den ji tatínek teprve smontovával.
Jj, já si zase říkala, že by tamta prdla ![]()
No viděla jsem ten nový díl a ta matka batolátek byla tedy reklama na lenost, šiš, tu bych musela přizabít a to tedy zdaleka nevypadám jako její lesbický „manžel“. Navíc pořád řešila takové kraviny. Já také musím nejdřív zatopit a topíme v zimě do těch osmi a pak až ráno, kolikrát jdeme hned pryč, takže okolo poledne tu je slušná kláda, ale od těch kamen je to hned vyhřáté. Nikdo neutrpěl újmu a na spaní vedro nesneseme
Zajímalo by mě, co ty dvě malé děti jí, asi jenom sušenky. ![]()
Na druhou stranu žít tím stylem, že budu mít na hlavě sluchátka jako Otík, jinak bych se zbláznila z hluku od těch větších dětí, to by se mi také nelíbilo. ![]()
@Silwinka87 píše:Nový díl už je na Ulozto.cz?
jako minulý týden ![]()
@Silwinka87 píše:Nový díl už je na Ulozto.cz?
jestli už to někdo nesmazal ![]()