Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
21.4.12 23:26

@ncc1701 Jo seků tam bylo víc, sestříhaný to bylo debilně. První den ráno se holky budily společně na palandě a další den ji tatínek teprve smontovával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karin
21.4.12 23:29

tak mě se zase nelíbila ta mamina těch osmi dětí. Neustále zdůrazňovala, jak jsou děti rozmazlené, jak je mamka odbývá, jak je to hrozné, že si musí hrát v dětském koutku, jak je to hrozné, že se musí koukat na televizi, přitom jim frajerka sama zapla televizi, když si šla číst manuál, jak neustále zesměšňovala tatínka těch holčiček a vychvalovala toho svého lojzka. Zkrátka působila na mně jako domýšlivá, bezchybná frajerka, která vše ví, vše zná.

• Citovat
  • Upravit
23847
21.4.12 23:32

@IvkaH Též jsem podpořila tohohle týpka stáhnutím 6.dílu, páč má pravdu. Už jsem to tu psala, ta společnost CME, co vlastní Novu jsou kurwy nenažraný :cert: tak ať si celý voyo nabouchaj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 23:44

@Gina108 mě by třeba nenapdalo za to něklomu platit- prostě bych z pirncipu za to prachy nedala

• Citovat
  • Upravit
17014
22.4.12 07:25

Má pravdu, já beru platit za díly, které se ještě neodvysílaly, to je jasné, ale za něco, co už odvysílali? Hernajs, měli by být rádi, že k nim lezeme, že mají své diváky a ne nás škubat. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
22.4.12 10:58

díky stahuju :) ten protest je dobře napsaný…a má pravdu ..chápu placení za to co bude ale za to co bylo? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.4.12 11:09

včera jsem se koukla na další díl. obě strany líný jak vši 8o :mrgreen: obě strany bydleli dost bídně. obě strany mi byli nesympatické

• Citovat
  • Upravit
273
22.4.12 11:39

Zlatá prima ta hned po zpoplatnění voya vydala zprávu,že u nich bude archiv vždycky zadarmo a hlavně reklama jen na začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
22.4.12 12:21
@wendy1607 píše:
Zlatá prima ta hned po zpoplatnění voya vydala zprávu,že u nich bude archiv vždycky zadarmo a hlavně reklama jen na začátku :)

Jj, Prima je 100% lepší než celá Nova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.4.12 16:56
@Gina108 píše:
@ncc1701 Jo seků tam bylo víc, sestříhaný to bylo debilně. První den ráno se holky budily společně na palandě a další den ji tatínek teprve smontovával.

Jj, já si zase říkala, že by tamta prdla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.4.12 17:00

No viděla jsem ten nový díl a ta matka batolátek byla tedy reklama na lenost, šiš, tu bych musela přizabít a to tedy zdaleka nevypadám jako její lesbický „manžel“. Navíc pořád řešila takové kraviny. Já také musím nejdřív zatopit a topíme v zimě do těch osmi a pak až ráno, kolikrát jdeme hned pryč, takže okolo poledne tu je slušná kláda, ale od těch kamen je to hned vyhřáté. Nikdo neutrpěl újmu a na spaní vedro nesneseme :nevim: Zajímalo by mě, co ty dvě malé děti jí, asi jenom sušenky. :nevim:
Na druhou stranu žít tím stylem, že budu mít na hlavě sluchátka jako Otík, jinak bych se zbláznila z hluku od těch větších dětí, to by se mi také nelíbilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.4.12 20:53

holky

:mavam: Nový díl už je na Ulozto.cz? 8o

• Citovat
  • Upravit
35545
22.4.12 20:57
@Silwinka87 píše: :mavam: Nový díl už je na Ulozto.cz? 8o