Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
21.4.12 10:42

@MUFICE

Třeba by si pak užil on víc dětí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
21.4.12 10:43
@lilaa22 píše:
je toho každého věc:)ale já toho chlapa litovala:D

no byl už od pohledu trouba, ale já ho nelituji, prostě si to tak zařídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
21.4.12 10:44

@jonatanka
Já ano právě proto že by ten trouba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 10:46

Na MMB maminka uvádí, že to prostě chtěla jen zkusit tu výměnu, že jinak doma nemají problémy :nevim: nebo že by se chtěla pochlubit bytem a věcičkama pro princezny?? :think: Na každém se najdou chybičky, třeba je fakt úplně jiná i její chlop, co my víme :lol: :nevim: Je taky fakt, že kdo ví jak to sestříhali a proto to uvítání vypadalo tak jak to na nás blbě zapůsobilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
21.4.12 10:48
@lilaa22 píše:
je toho každého věc:)ale já toho chlapa litovala:D

já ne,pokud mu to nevadí a nebo vadí,ale drží hubu a krok,tak je to jeho problém ;) Můj by mě poslal do pr..e,kdybych po něm chtěla,ať jde roznášet letáky, abych já za ty peníze mohla nakupovat Next. By mi řekl,ať si je roznesu sama ;)
Jinak já taky hodně nakupuju z nextu, ať už nové,nebo nošenější přes MMB..ale pořád je to pro mě kus hadru a jestli se umaže,tak od toho mám pračku ne?? ale třeba na doma nebo na chatu jim dávám obyčejné oblečení, třeba podědědné nebo ze sekáče za pár kaček, i tam se dají sehnat super kousky a je jedno jakou mají značku na cedulce :dance:

Rodina z vesnice super, hned bych s nima měnila..sice 8 dětí už je moc,mi by stačilo tak 4-5 :mrgreen: někde na diskuzi jsem četla,že vlastní mají jen ty 4 nejstarší,ty další 4 mají v pěstounské péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
21.4.12 10:53

@Michaela23 Přesně o tohle mi šlo,každej má svuj názor,nikomu ho neberu.Ale aby chodil muj chlap z letákama abych mohla holce koupit značkové?No se mě zeptá jestli jsem nespadla na hlavu.Jinak taky většinu hader kupuju v sekáči,ono se to ani jinak nevyplatí.Nové značkové kupuju jen minimálně jako boty do školky,do města oblečení a podobně,ale abych doma řešila značkové ponožky?To by fakt musel chodit ještě chlap s letákama:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 11:03

taky nakupuju dětem nové značkové oblečení, mají i značkové ponožky teda, mám to prostě ráda, nevidím na tom nic špatného. ale mě vadilo jak se ta paní furt prezentovala tím že mají drahé značkové oblečení, vždyť je to jedno, dělala jak kdyby měa věci od Viutta nebo Diora, navíc co z těch cácorek bude, když jim furt bude řikat ty seš drahá značková ty si něco víc, tak nějak mi to přišlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 11:07

podle mě to ona tak řeší , aby to mohla dobře prodat :roll: většina patlanců se dá vyprat, a když ne použiju vanish. na doma jim dám něco obyč a je to ne, přece je nebudu omezovat, ani čistit zoubky si sami nemohly asi aby se nezapatlaly zubní pastou :mrgreen: prostě takovýhle přístup se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.4.12 11:12
@MUFICE píše:
No, ty noviny klidně mohla roznášet ona a pak mohl jít manžel do své práce :D

No to mohla, ale byli domluvení tak jak jim to vyhovuje.. zřejmě si chtějí nějaký standart i když je paní na mateřské, tak chodí chlap ještě roznášet noviny..jako já nevím, ale to je přece na domluvě toho páru, kdo nosí prachy a kdo se stará o děti a domácnost, nebo jestli jedou ve všem napůl.. Asi to dělají tak, jak to vyhovuje zrovna jim.. :nevim: Nepřijde mi chlap jako chudák.. proč? Vždyť kolik lidí dře od rána do večera.. on třeba nechce být ráno sám doma s dětma.. třeba na ně nemá nervy a radši jde roznášet noviny.. vždyť to je přece každého věc.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.4.12 11:15
@Kallkapa píše:
No to mohla, ale byli domluvení tak jak jim to vyhovuje.. zřejmě si chtějí nějaký standart i když je paní na mateřské, tak chodí chlap ještě roznášet noviny..jako já nevím, ale to je přece na domluvě toho páru, kdo nosí prachy a kdo se stará o děti a domácnost, nebo jestli jedou ve všem napůl.. Asi to dělají tak, jak to vyhovuje zrovna jim.. :nevim: Nepřijde mi chlap jako chudák.. proč? Vždyť kolik lidí dře od rána do večera.. on třeba nechce být ráno sám doma s dětma.. třeba na ně nemá nervy a radši jde roznášet noviny.. vždyť to je přece každého věc.. :nevim: :nevim:

No, děti myslím vstávaly, až když ten chlap přišel z roznášení novin. Mně by teda vadilo, kdyby mě takhle někdo zneužíval. Když chtěla mít víc peněz, tak mohla sama přiložit ruku k dílu a udělat si nějakou brigádu a ne dělat z chlapa pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.4.12 11:17

A taky nechápu, proč jsou tady lidi na ten Next tak ulítlí :mrgreen: Vždyť to není nějaká extra značka. V Anglii je to normální konfekce :mrgreen: Za značku považuju třeba Dior, DG, CK apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.4.12 11:18
@MUFICE píše:
No, děti myslím vstávaly, až když ten chlap přišel z roznášení novin. Mně by teda vadilo, kdyby mě takhle někdo zneužíval. Když chtěla mít víc peněz, tak mohla sama přiložit ruku k dílu a udělat si nějakou brigádu a ne dělat z chlapa pitomce.

No to je ale zásadní rozdíl.. Tobě by to vadilo a jemu to nevadí..Třeba mu to nepřipadá, že je zneužívaný, třeba se cítí jako pořádný chlap, který dokáže zabezpečit rodinu a plnit jejich rozmary.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.4.12 11:19
@Kallkapa píše:
No to je ale zásadní rozdíl.. Tobě by to vadilo a jemu to nevadí..Třeba mu to nepřipadá, že je zneužívaný, třeba se cítí jako pořádný chlap, který dokáže zabezpečit rodinu a plnit jejich rozmary.. :nevim:

No, třeba mu to vadí, ale drží hubu a krok :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.4.12 11:20
@Kallkapa píše:
No to je ale zásadní rozdíl.. Tobě by to vadilo a jemu to nevadí..Třeba mu to nepřipadá, že je zneužívaný, třeba se cítí jako pořádný chlap, který dokáže zabezpečit rodinu a plnit jejich rozmary.. :nevim:

Něco na tom je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.4.12 11:21

Ježiš tak jí ho holky tak nezávidte :mrgreen: .

Žasnu, že vás to tak dráždí a že tu holku a její rodinu tak rozebíráte :lol: . Byla porstě trošku praštěná, no a?

Ta starší byla taky praštěná :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí