Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
20.4.12 23:30

Na MMB se pani haji tim,ze to tam sestrihali a ze doopravdy je v pohode,ale jak je videt,tak uplne neni.Take jsem na jiste veci uchylna,ale tohle je i na me moooc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.4.12 23:31

Tak paní s 8 děckama byla skvělá a úplně mě dojalo, jak jí dětičky udělali společně dort. Fakt jsou úplně skvěle vychovaný, sehraný a mají se všichni moc rádi - to bylo vidět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
20.4.12 23:31
@beodenka píše:
Projizdim ten MMB a tomu teda rikam posedlost. Kdybych mela vsechno takhle fotit a vystavovat a do toho urputne uklizet, tak nevim, jestli bysme se vubec dostali aspon jednou denne ven.. :think:
..neboj, myslim, ze urcite ani moc ven nechodi..mohli by se prece umazat :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.4.12 23:34
@consi píše:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
toto je už i na mne moc 8o

Co to je proboha??? 8o To už je nějaká nemoc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
20.4.12 23:35
@mari1912 píše:
Co to je proboha??? 8o To už je nějaká nemoc ne?
..se divim, ze ji to ten manzel trpi… :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.4.12 23:36

@BMRL

Je to ňouma,jak už tu někdo psal,takovej Šrek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 23:37

holky, těch úleťáren je tolik :mrgreen: Třeba moje kámoška je taky extrém, u nich doma to vypadá, že se tam snad nebydlí. Synáček dělá raději brajglík v pokojíčkách svých kamarádek, zatím co ve svém mořátkovém pokojíčku je 100% pořádek. Ona je schopná kámoškám přebírat jablka v mísách, pérovat je při pečení rohlíků, protože né všechny rohlíky jsou stejně umotaný. Když jdou někam jako rodina, tak jsou všichni sladěni do jedné barevné kombinace. A prádlo věší vždy podle barev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
20.4.12 23:37
@mari1912 píše:
@BMRLJe to ňouma,jak už tu někdo psal,takovej Šrek :mrgreen:

Shrek a Fiona??? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 23:40

@mari1912 můj chlap se do pořizování oblečení pro naše holky nemíchá, ale asi by v tomhle případě už zakročil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 23:41
@papavlinka33 píše:
Holky koukejte na tuhle, ona jí dala pod ty houby plínku aby se neušpinila…http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 23:42
@consi píše:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
toto je už i na mne moc 8o

No, přesně tohle jsem měla na mysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
20.4.12 23:48

To naseho tatku zajima co mala nosi,vse schvaluje a ma prehled.Ja treba uz od puberty miluju medvidka Me to You a taky s nim ma mala obleceni a i golfky,ale je to par kousku a nic co by jsme nestihli unosit a kdyz se zamaze fakt mi to zily netrha.A nerujnuju kvuli tomu rodinny rozpocet.
Vzdyt to ty holky ani nestihnou unosit,a pak taky kam,moc casu jit s nima ven ta maminka asi nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.12 23:52
@kathystar píše:
To naseho tatku zajima co mala nosi,vse schvaluje a ma prehled.Ja treba uz od puberty miluju medvidka Me to You a taky s nim ma mala obleceni a i golfky,ale je to par kousku a nic co by jsme nestihli unosit a kdyz se zamaze fakt mi to zily netrha.A nerujnuju kvuli tomu rodinny rozpocet.
Vzdyt to ty holky ani nestihnou unosit,a pak taky kam,moc casu jit s nima ven ta maminka asi nema.

paní to pod jednou fotkou i píše, že ty bundičky neunosí, ale že je prostě musí mít.
Tátu nebaví běhání po obchodech a tak to nechává na mně a já jsem i ráda, že mi nestojí za zadkem :lol: My jsme spolu co se týče typu oblékání holek za jedno. Ví, že bych nikdy nekoupila šílenou kombinaci od Nolity Poket :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
21.4.12 00:08

Tak Nolita Pocket mi taky nesmi do baraku,je to hruza a za silene ceny.Mala taky chodi vesmes ve znackovem,ale vse kupovane z MMB za par korun.A ma i dziny od Diora ktere jsme v akci vyhrali za 100Kc.Takze za znackove veci rozhodne neodsuzuji,ale vseho s mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.4.12 00:49

Možná, kdyby Jana musela noviny za každého počasí roznášet místo manžela sama, hned by ji tato úchylka opustila.
Nebo pět hodin ve vinohradě s motykou v ruce za tři stovky. Za dva dny by si vydělala na jeden hadřík )).
Podle mě nikdy nepracovala. Musela nastoupit mateřskou hned po škole. Pokud je jí 25 a malé skoro 4, tak po střední by toho moc nestihla. A pokud jí nepříjde sobecké dřít manžela od rána do noci kvůli nějakým hadrům, tak to je mazec. Rozhodně s ním není kvůli tomu, že by ji přitahoval a milovala ho, ale prostě našla blba, který se jí podřídí a bude skákat, jak ona píská. Už to, že kytku od něj nechá rozmlátitt dítěti o gauč.....
Jinak, já jsem chtěla pořád do města, ale od té doby, co mám děti, tak jsem za vesnici vděčná. Sice tu člověk nemůže udělat měsíční nákup, protože by zkrachoval, je tu spousta pomluv mezi lidma, protože každý ví o každým všechno. Ale..... pro děti je to ráj. Nikdy se nenudí, můžou si jít hrát ven, jezdí na kolech a na bruslích, aniž by je musel někdo hlídat. Vylezou si pro třešně na strom, podnikají výpravy do polí a lesů, prostě si běhají po venku a je jim fajn. Je fakt, že dcera od 6 let nosí ssebou mobil pro případnou kontrolu, nebo nouzové zavolání, ale kdyby nebyl, tak to asi bude stejné. Moje děti mají i „značkové věci“ na lepší příležitosti. Jinak dědíme v okruhu rodiny a přátel. Věci se nám pořád točí, takže dostanem od sestřenky věc, co nosila moje malá kdysi a pak jsem ji poslala kamarádce, a ta zase dál a nakonec skončila u nás, jako nová (a nebyla značková ))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí