Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
20.4.12 17:44

@Gina108 Už jsem to viděla a musím říct, že konečně normální slušní lidé. Osobně se mi moc líbila ta rodina s osmi dětmi, paní nextová byla ale taky hodná, akorát holt moc uklízecí maniak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.4.12 19:05

Už se těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.4.12 19:33

Taky už čekám a těším se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.4.12 19:43

taky už se těším :mrgreen: sice už jsem to viděla 2×, ale v TV je to lepší než na pc :mrgreen: stejně musím žehlit tak budu u toho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.4.12 19:58

Tak já to vydržela do dneška,takže pro mě to bude premiera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
20.4.12 20:13

Už nám to začíná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.4.12 20:24

Ty jo, to je dětí a práce :D To aby s sebou nosila manuál stále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 20:35
@Nainuva píše:
Ty jo, to je dětí a práce :D To aby s sebou nosila manuál stále :mrgreen:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
20189
20.4.12 20:52

Tak na rozdíl od té minulé výměny (bezzubá), tak i když je maminka z města, tak se fakt snaží fungovat i na statku. To se mi na ní líbí i to, že uznala, že jim to tam fakt funguje i s tolika dětma :D A to že je závislá na značkovém oblečení - holt každý má nějakou závislost, jen mi je spíš líto jejího manžela, dvě práce a je odstrkován kvůli úklidu…to je docela úlet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.4.12 20:56

jj, obě sjou sympatické. Teď třeba jak ta z vesnice říkala- jé, na to měl být bílý hadřík a pod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
20.4.12 21:21

Mně přijde,že ta mladá je trošku sobecká :nevim: Jako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
20.4.12 21:23
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobecká :nevim: Jako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!! :?

Jooo souhlas, to jsem taky nepochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.4.12 21:26
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobecká :nevim: Jako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!! :?

na druhou stranu, kdyby mu to vadil, tak to nedělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2458
20.4.12 21:28

Páni tak taky se dívám a ta mladá je na ranu, jako mám ráda pořádek a uklizeno, ale skládat jogurty etiketou dopředu do lednice by mě ani nenapadlo. S tím oblečením, no myslím že je dost snob, kdyby byli za vodou tak neřeknu, ale že její chlap musí kvůli tomu mít dvě práce??? Ty holky skoro vůbec nevidí jen aby měli hezký hadry. I s tím přehnaným úklidem, je vidět že se holka nudí a nemá nic lepšího na práci.

Ta starší paní mi připadala normálnější,ale nevím připadá mi taky trochu jednodušší i ta její rodina je víc pohodová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
20.4.12 21:34

Právě mi taky přijde,že se ta mladá musí hodně doma nudit!To by mě zajímalo,kde ten čas na každodenní gruntování bere..!?Celekm mě pobavilo,jak měla v manuále napsané,že chce,aby paní dávala pozor na oblečení a aby se neumazalo od jídla. :lol: To je přece normální,že se děti(a zvláště pak malé)umažou!
A chlap jí chce dát pusu a musí počkat,až uklidí?Úklid je přednější?!Měla by být ráda,že jí tu pusu vůbec chce dát.Pro mě by vždycky byla přednější ta pusa! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí