Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 Už jsem to viděla a musím říct, že konečně normální slušní lidé. Osobně se mi moc líbila ta rodina s osmi dětmi, paní nextová byla ale taky hodná, akorát holt moc uklízecí maniak.
taky už se těším
sice už jsem to viděla 2×, ale v TV je to lepší než na pc
stejně musím žehlit tak budu u toho ![]()
Ty jo, to je dětí a práce
To aby s sebou nosila manuál stále ![]()
Tak na rozdíl od té minulé výměny (bezzubá), tak i když je maminka z města, tak se fakt snaží fungovat i na statku. To se mi na ní líbí i to, že uznala, že jim to tam fakt funguje i s tolika dětma
A to že je závislá na značkovém oblečení - holt každý má nějakou závislost, jen mi je spíš líto jejího manžela, dvě práce a je odstrkován kvůli úklidu…to je docela úlet ![]()
jj, obě sjou sympatické. Teď třeba jak ta z vesnice říkala- jé, na to měl být bílý hadřík a pod ![]()
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobecká
Jako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!! ![]()
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobeckáJako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!!
Jooo souhlas, to jsem taky nepochopila ![]()
@suwari píše:
Mně přijde,že ta mladá je trošku sobeckáJako říct,že jí nepřipadá sobecké,že její chlap má dvě práce,aby si oni mohli kupovat značkové oblečení,je fakt síla!Chudák chlap!!!
na druhou stranu, kdyby mu to vadil, tak to nedělá ![]()
Páni tak taky se dívám a ta mladá je na ranu, jako mám ráda pořádek a uklizeno, ale skládat jogurty etiketou dopředu do lednice by mě ani nenapadlo. S tím oblečením, no myslím že je dost snob, kdyby byli za vodou tak neřeknu, ale že její chlap musí kvůli tomu mít dvě práce??? Ty holky skoro vůbec nevidí jen aby měli hezký hadry. I s tím přehnaným úklidem, je vidět že se holka nudí a nemá nic lepšího na práci.
Ta starší paní mi připadala normálnější,ale nevím připadá mi taky trochu jednodušší i ta její rodina je víc pohodová.
Právě mi taky přijde,že se ta mladá musí hodně doma nudit!To by mě zajímalo,kde ten čas na každodenní gruntování bere..!?Celekm mě pobavilo,jak měla v manuále napsané,že chce,aby paní dávala pozor na oblečení a aby se neumazalo od jídla.
To je přece normální,že se děti(a zvláště pak malé)umažou!
A chlap jí chce dát pusu a musí počkat,až uklidí?Úklid je přednější?!Měla by být ráda,že jí tu pusu vůbec chce dát.Pro mě by vždycky byla přednější ta pusa! ![]()