Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říkali, že je řidič ![]()
Bydlí kousek od tebe
Jo taky už jsem měla tu čest najít ve výměně svý sousedy
Jedni bydleli na ulici, kde jsme kdysi žili a ta druhá - v místě, kde chlap slouží u policie a u nich doma byli několikráte do měsíce na výjezdu ![]()
Mimochodem, mě se na Štěpánce nelíbil ten její postoj k lesbám, dnes už snad víme, že se s tím lidé rodí a rozhodnutí na tuto orientaci u nich buď „vzplane“ a nebo „nevzplane“. Myslím tím, že i homosexuál může prožít šťastný život ve vztahu s ženou a svých dětí. Takže mě dost rvalo za uši, když jí Štěpánka říkala, že si myslí (či myslela?), že se žena pro ženu rozhodne po špatné zkušenosti s chlapem. Zcela to nevylučuji. Jde mi spíše o to, že její postoj na mě působil jako - na vem si pilulku, ono tě to lesbictví přejde ![]()
@FairyDrumy píše:
Pro mě teda byly obě ty rodiny dost komediální. Ten chlap od zvířátek snad jezdí kamionem, myslim, že to říkali na začátku. Těch zvířátek tam měli teda požehnaně, ale nepřišlo mi, že z toho něco bylo na maso, to ukazovali, že kupují. V králikárně žili morčata, ty sice mají dobré maso, ale pochybuju, že by je tam zabíjeli.
Jinak ta Liberecká rodina, ta teda byla dost hrozná. A zajímalo by mě do které školky dávají své děti, pač bydlí kousek ode měTak aby malý pak nenosil vešky
@Larr píše:
Mimochodem, mě se na Štěpánce nelíbil ten její postoj k lesbám, dnes už snad víme, že se s tím lidé rodí a rozhodnutí na tuto orientaci u nich buď „vzplane“ a nebo „nevzplane“. Myslím tím, že i homosexuál může prožít šťastný život ve vztahu s ženou a svých dětí. Takže mě dost rvalo za uši, když jí Štěpánka říkala, že si myslí (či myslela?), že se žena pro ženu rozhodne po špatné zkušenosti s chlapem. Zcela to nevylučuji. Jde mi spíše o to, že její postoj na mě působil jako - na vem si pilulku, ono tě to lesbictví přejde
To mě taky dostala
Je vidět, že ne všichni to chápou tak, jak to je.
@tutinka píše:
To mě taky dostalaJe vidět, že ne všichni to chápou tak, jak to je.
mě taky v tomhle přišla taková mimo…
@Larr píše:![]()
Je třeba ještě nastudovat zda-li se jim opravdu daří lépe na vyholené nebo nevyholené nebo je to jednocitace] @janinka4444 píše:
Hmm tak to je hezký,už nikdy nejdu na veřejný záchody!
Vzhledem k tomu,že potřebují k životu krev,tak na tom asi tak nesejde,ale podle mě,je jim v nějaké husté beranici líp.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Vzhledem k tomu,že potřebují k životu krev,tak na tom asi tak nesejde,ale podle mě,je jim v nějaké husté beranici líp..
Hele, dneska jsem se v bazénu-sprchách rozhlédla a tedy beranic dost a dost ![]()
no vzhledem k tomu že muňka je veš a když si vezmete že veš co je ve vlasech se taky neudrží pokud má někdo krátký sestřih na pár mm, takže nějaké ty chloupky potřebuje ![]()
Míla chodí do Sanaplazmy - tam jde více o komerční účely - plazma se používá při výrobě léků. Kuřáky tam normálně potkávám. A někdy si říkám, že i „smašky“
Na krevním centru při nemocnici jsou ti lidé tak nějak společensky hezčí - zkrátka mi přijde, že tam nejsou tak cítit cigaretama, vypadají více inteligentně nadaní, ten výběr dárců tam bude určitě s větším důrazem na kvalitu jejich života, jestli mi rozumíte. Velkou roli tam určitě také hraje to, že v Sanaplazmě dostane dárce peníze ihned poté, co mu odeberou plazmu, v krevním centru se dárcovství objeví až při ročním zúčtování daně, což je pro sociálně méně rozumově nadané lidi této společnosti jistě nezajímavé a to nejen proto, že často nepracují
![]()
@CokeLady píše:
a plazma je prý nějaká větší drasťárna? jako že je po odběru člověku víc blbě než když vezmou krev? takže z té krve nějak odloučí plazmu a pak jí dají zpět nebo už při odběru odebírají jen plazmu.ptám se jako hetentot, jdu to vygůůglit
teda pozerám 5. diel čo bude teraz v piatok a to je také „piánko“ a klídeček oproti čo bolo ![]()
@Larr píše:
Míla chodí do Sanaplazmy - tam jde více o komerční účely - plazma se používá při výrobě léků. Kuřáky tam normálně potkávám. A někdy si říkám, že i „smašky“
fuj asi nebudu jíst žádné léky..to je mazec…ale jako když jsem viděla, že fakt jde na darování aby měla na cigára tak se mi chtělo blít…
Holky mám přístup na voyo.cz jsem se zaregistrovala, ale nevím jak mám z tama stáhnout tu výměnu, mi to nabízí jenom zkouknout. Musím říct, že výměna byla dobrá, taky nějak nepotřebuju každý týden vidět hádky, bylo to v klidu a docela fajn ![]()
@lucie82 píše:
Holky mám přístup na voyo.cz jsem se zaregistrovala, ale nevím jak mám z tama stáhnout tu výměnu, mi to nabízí jenom zkouknout. Musím říct, že výměna byla dobrá, taky nějak nepotřebuju každý týden vidět hádky, bylo to v klidu a docela fajn
souhlasím.. ![]()
Byla to pohodička…Paní s 8 dětmi opravdu obdivuju..Měli je dobře vychované… ![]()
Taky jsem se mrkla na další výměnu, děkuji za odkaz.
Ty značkové věci na tak malé děti i na doma jsem moc nepochopila, ale jinak se na tuto výměnu moc dobře dívalo. ![]()
Tak mě napadá mamky co budete sledovat v pátek, když už jste tenhle díl viděly ![]()