Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ww píše:
@andela Prosím tě o jakém díle to mluvíš? Mohla bys mi poslat odkaz kde na to můžu kouknout, nebo mi jen napiš číslo dílu a já si to někde najdu. My se včera koukli na díl kde byla ta mini ZOO a já i chlap jsme měli na krajíčku z té městské rodinyTo bylo hodně silný kafe
mluví Pražské mamince, která přehnaně uklízí, kupuje drahé značkové věci na doma, pak se bojí, aby je děti neušpinily, manžel musí chodit do dvou prací, aby ona mohla kupovat značkové věci dětem, obléká je jak dvojčata, Andela mluví o tom díle co půjde teď v pátek, už jsme ho viděly
![]()
Holky to mluvíte teprve o tom cu bude - v pátek?
nějak se v tom strácím
@kvaček píše:
Holky to mluvíte teprve o tom cu bude - v pátek?nějak se v tom strácím
ano o tom budoucím co půjde v pátek ![]()
@Miarei píše:
Mě by hanba honila po městě s bičem, kdybych chlapa honila do druhé práce, abych já mohla utrácet za hadříky a ještě víc by mne honila, kdybych se já nepodílela na chodu domácnosti i finančně.
Jsem taky ujetá na hadříkách, oblékla bych celou mateřskou školku a levné věci rozhodně nemám, ale furt to jsou jen hadříky. Samozřejmě dítěti nedám triko od Tommyho Hilfigera k obědu, ale zase neřeším, že se mi madam vyfintěná vyválí venku v písku. Bud to vyperu, nebo to přesunu do domácích a hotovo.
Její chorobné uklízení je taky extrém. Já raději doma bordel (provozní) a budu se věnovat dětem a muži, než furt lítat s hadrem. Navíc kdybych měla uklízet jako ona, tak se vůbec nenajím nebo nevykoupu
Ahoj Nextmaniačko!
![]()
@Nainuva píše:
No ty bláho! Koukám na ten páteční díl. Jako děsný v tý bytovce. teď se to tam začalo hádat. Ten chlap je hnusnej, jak na ní vjíždí, ať jde makat a děti ať odpočívají!no jako proč by nemohlo jedno dítě vysát, druhý posbírat hračky a pod? Vždyť je jich tam 5! A to ta jeho manželka vyžaduje po tom mlaďochovi, ať uklízí
Přesně tak ![]()
@kamak píše:
Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verzeže si mám zaplatit předplatné. Jde vám to?
případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout
Děkuji
Kamčo, poslední 2 díly jsem našla na Streamu a na Youtube.
Ty dvě holky - ta lesbička a ta Blanka, to byl vrchol hlouposti. Jak žalovala tomu tátovi na balkóně. Naprosto něco neuvěřitelného. Mě úplně mrazí, když si představím, co z toho vyroste.
@kozisek píše: čím horší tělo, tím větší sebevědomí, také známjá nervní, že se ohnu a sjíždí ručník
Jo, tohle je pravda
Čím tlustší, starší a ošklivější, tím víc se producírují a ukazují bobra ![]()
@eva valoi píše:
Ty dvě holky - ta lesbička a ta Blanka, to byl vrchol hlouposti. Jak žalovala tomu tátovi na balkóně. Naprosto něco neuvěřitelného. Mě úplně mrazí, když si představím, co z toho vyroste.
Kdyby ten chlap byl co k čemu, tak dostane pár facek za to že hulí a on jí ještě v tom podporuje
![]()
@Michaela23 píše:
já taky ne! dost stačí že mě vytáčejí co 10minut s reklamama a ještě jim budu platit za archiv? ať si ho strčí do pr…
Přesně tak
Díly jsou zdarma na Streamu nebo na Youtube ![]()
@lenulina1979 píše:
Taky bych z konzerv nevařila, nesnáším polívky z pytlíku, konzervy a podobné blafy… mimichodem nejsem zastánce i jídel od mc donald atd. přítel ten si hambáč od mc donald jednou za půl roku vyškemrá, ale já bych to do pusy nedala
U mě je to stejné ![]()
@sophinka píše:
filcky - myslím,že je dotáhla to 18ti letá co se vrátila domů .
Taky bych řekla, kdoví kde a s kým spala. Vypadala jak nějaká fetka.
Tak ta dnešní výměna bude těžce na pohodu, konečně žádný hádky a osočování.
Sice to vyapadalo slibně - 8 dětí v jedné rodině a uklízení Nextová lady v rodině druhé, ale paní byly celkem tolerantní a ty druhé rodiny nijak nebuzerovaly.