Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.4.12 09:24
@ww píše:
@andela Prosím tě o jakém díle to mluvíš? Mohla bys mi poslat odkaz kde na to můžu kouknout, nebo mi jen napiš číslo dílu a já si to někde najdu. My se včera koukli na díl kde byla ta mini ZOO a já i chlap jsme měli na krajíčku z té městské rodiny :nevim: To bylo hodně silný kafe 8o

mluví Pražské mamince, která přehnaně uklízí, kupuje drahé značkové věci na doma, pak se bojí, aby je děti neušpinily, manžel musí chodit do dvou prací, aby ona mohla kupovat značkové věci dětem, obléká je jak dvojčata, Andela mluví o tom díle co půjde teď v pátek, už jsme ho viděly :P :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.4.12 15:41

Holky to mluvíte teprve o tom cu bude - v pátek? :mrgreen: nějak se v tom strácím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.12 15:45
@kvaček píše:
Holky to mluvíte teprve o tom cu bude - v pátek? :mrgreen: nějak se v tom strácím

ano o tom budoucím co půjde v pátek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
17.4.12 17:00
@Miarei píše:
Mě by hanba honila po městě s bičem, kdybych chlapa honila do druhé práce, abych já mohla utrácet za hadříky a ještě víc by mne honila, kdybych se já nepodílela na chodu domácnosti i finančně.
Jsem taky ujetá na hadříkách, oblékla bych celou mateřskou školku a levné věci rozhodně nemám, ale furt to jsou jen hadříky. Samozřejmě dítěti nedám triko od Tommyho Hilfigera k obědu, ale zase neřeším, že se mi madam vyfintěná vyválí venku v písku. Bud to vyperu, nebo to přesunu do domácích a hotovo.
Její chorobné uklízení je taky extrém. Já raději doma bordel (provozní) a budu se věnovat dětem a muži, než furt lítat s hadrem. Navíc kdybych měla uklízet jako ona, tak se vůbec nenajím nebo nevykoupu :lol:

Ahoj Nextmaniačko! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
17.4.12 19:40

@Michaela23
ups, jsem provařená :lol: Nextu zdar! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.4.12 20:01
@Michaela23 píše:
Ahoj Nextmaniačko! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 00:08
@Nainuva píše:
No ty bláho! Koukám na ten páteční díl. Jako děsný v tý bytovce. teď se to tam začalo hádat. Ten chlap je hnusnej, jak na ní vjíždí, ať jde makat a děti ať odpočívají! 8o no jako proč by nemohlo jedno dítě vysát, druhý posbírat hračky a pod? Vždyť je jich tam 5! A to ta jeho manželka vyžaduje po tom mlaďochovi, ať uklízí :nevim:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 00:15
@kamak píše:
Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verze :think: že si mám zaplatit předplatné. Jde vám to? :think:případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout :nevim: Děkuji ;)

Kamčo, poslední 2 díly jsem našla na Streamu a na Youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.4.12 10:06

Ty dvě holky - ta lesbička a ta Blanka, to byl vrchol hlouposti. Jak žalovala tomu tátovi na balkóně. Naprosto něco neuvěřitelného. Mě úplně mrazí, když si představím, co z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 15:48
@kozisek píše: čím horší tělo, tím větší sebevědomí, také znám :mrgreen: já nervní, že se ohnu a sjíždí ručník :mrgreen:

Jo, tohle je pravda :mrgreen: Čím tlustší, starší a ošklivější, tím víc se producírují a ukazují bobra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 15:48
@eva valoi píše:
Ty dvě holky - ta lesbička a ta Blanka, to byl vrchol hlouposti. Jak žalovala tomu tátovi na balkóně. Naprosto něco neuvěřitelného. Mě úplně mrazí, když si představím, co z toho vyroste.

Kdyby ten chlap byl co k čemu, tak dostane pár facek za to že hulí a on jí ještě v tom podporuje :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 15:54
@Michaela23 píše:
já taky ne! dost stačí že mě vytáčejí co 10minut s reklamama a ještě jim budu platit za archiv? ať si ho strčí do pr… :mrgreen:

Přesně tak :pankac: Díly jsou zdarma na Streamu nebo na Youtube :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 15:56
@lenulina1979 píše:
Taky bych z konzerv nevařila, nesnáším polívky z pytlíku, konzervy a podobné blafy… mimichodem nejsem zastánce i jídel od mc donald atd. přítel ten si hambáč od mc donald jednou za půl roku vyškemrá, ale já bych to do pusy nedala :poblion:

U mě je to stejné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 16:03
@sophinka píše:
filcky - myslím,že je dotáhla to 18ti letá co se vrátila domů .

Taky bych řekla, kdoví kde a s kým spala. Vypadala jak nějaká fetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.4.12 16:39

Tak ta dnešní výměna bude těžce na pohodu, konečně žádný hádky a osočování.
Sice to vyapadalo slibně - 8 dětí v jedné rodině a uklízení Nextová lady v rodině druhé, ale paní byly celkem tolerantní a ty druhé rodiny nijak nebuzerovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí