Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Nebudu se koukat na televizi, proč?
Stačí si to tu přečíst a víš ![]()
Ne já budu ![]()
@IvkaH píše:
Tak mě napadá mamky co budete sledovat v pátek, když už jste tenhle díl viděly
Půjdeme do hospodyyyyyy
![]()
Tak doma sledujeme denně Farmu na Markíze, takže máme i v pátek o zábavu postarané
stejně bych musela výměnu vidět z archívu.
@CokeLady píše:
Já to tu čtu pravidelně, ale spíš mi to přišlo jako - co vy chudinky maminky, jejichž jedinou večerní zálibou je televize, budete dělat?
Spíš si myslím,že to bylo myšleno,co tu budeme rozebírat,když už skoro vše bylo řečeno ![]()
Mě jako těhuli moc věcí nezbývá,než si pustit tu telku a u toho třeba žehlit ![]()
A já si myslím,že to tu stejně znova zdrbneme ![]()
@CokeLady píše:
Já to tu čtu pravidelně, ale spíš mi to přišlo jako - co vy chudinky maminky, jejichž jedinou večerní zálibou je televize, budete dělat?
né tak jsem to určitě nemyslela
s tebou šijí hormony, že ![]()
mě spíš zajímalo, jak se zabavíte jinak, když už jsem nový díl viděly, jestli máte náhradní program a o chudinkách jsem si nic nemyslela, to zas křivdíš ![]()
mě to taky nepřišlo jako nijak útočná otázka
já se koukat budu…ale teď.. mám to stažený..normálně jsem nevydržela
![]()
@CokeLady píše:
ale né, já to taky tak nemyslelas Tebou šijí hormony, co?
páteční večer a program? nejradši bych se vožrala a vykouřila pár cigaret - nikdy jsem nekouřila a jsem skoro abstinent
ale budu muset počkat než vyprdnu mládě, odkojím a s mým štěstím hned zadělám na druhé
ono to máš fuk vyprdneš, odkojíš a stejně budeš muset po večerech místo kuk na tv věnovat se prckovi…:)) buď ráda, že je ještě uvnitř to je pohoda ![]()
@CokeLady píše:
koukat na vyprávěj.. to dávaj taky v pátek ![]()
@CokeLady píše:
ale né, já to taky tak nemyslelas Tebou šijí hormony, co?
páteční večer a program? nejradši bych se vožrala a vykouřila pár cigaret - nikdy jsem nekouřila a jsem skoro abstinent
ale budu muset počkat než vyprdnu mládě, odkojím a s mým štěstím hned zadělám na druhé
no vidíš hlavně, že jsme si to vysvětily, fakt to nebylo myšlené zle, zajímalo mě, jaký budete mít náhradní program
![]()
hormony mám s těch mojich cácorek co mám doma a občas mi vyletí tlak hodně vysoko ![]()
Jak dlouho máš být ještě kinder vajičko? No co třeba se rozrodíš, tě to začne bavit a budete mít doma 8 dětí podle schodů ![]()
Vážně bych si chtěla dělat starosti s tím, že kuřáci darují krev nebo plazmu a že se z té plazmy vyrobí nějaká léčiva. Ty jsou stejně jedna chemie vedle druhý, každej prášek do organismu je znát, navíc chodíme ven, dýcháme sajrajty z dopravy a průmyslu, ale pak po večerech diskutujeme, jaké je to svinstvo, když kuřák daruje plazmu. Ta se sice čistí, ale to vůbec nevadí. Kdyby to vadilo, tak by to od kuřáků nebrali. Blbě je vám z té chemie v těch prášcích, ne z toho, že zanedbatelnou tisícinu procenta by mohlo tvořit něco zapomenutého z cigaret, co vaše tělo ani nezaregistruje. Ženský, nebuďte tak úzkoprsý. A teď do mě.
V pátek máme vpráci akci takže přijdu domů až ráááááno
jinak bych koukala na vyprávěj.
@ncc1701
Nejde jen o to,že to byla kuřačka.není kuřák,jako kuřák
Já jsem nekuřačka,na plazmě jsem byla,ale hlavně jsem dárce krve a to zdarma,takže u mě je to jasné-plazmu jsem pak již nedala.
Bohužel jsem na plazmě viděla co za lidi jí chodí darovat,spíš prodávat.Není to dobrý systém,ale to už není na nás.
vyprávěj si nahrávám…koukat budu na cokoli… možná do blba
ono ty páteční večery jsou náročný ![]()