Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
když to zhrnu,tak mě by se líbil takový zlatý střed těch dvou rodin. Prostě baráček s velkou zahradou někde na vesnici,ale ne zas v nějaké ďuře,spíš kousek od města, tak 4-5 dětí. Oblečení na ven a doma bych neřešila, do školy a školky bych nakoupila pár těch značkových hadříků a v baráčku bych neměla ani sterilně naklizeno,ani takový až moc velký chaos
![]()
ale jinak se mi tahleta výměna líbila, byla sice klidnější než ta předchozí,ale to mi nevadilo,spíš naopak. ![]()
Pátý díl výměny, hezká pohodová výměna, rodiny si celkem sedly, hádat se nemuseli
na tuhle výměnu se i dobře koukalo, když se tam nekřičelo, žádné nadávky, urážky.
Pražská rodina hezký byt, ale připadalo mi to všechno moc sterilní, mají útulný, krásný byt, ale chybí mi tam život, nikdo nic nesmí, děti skoro ani dýchat, sice hezké oblečení, ale na doma je zbytečné značkové, to spíš jen ven do města, ale doma nevím teda, taky pořizujeme značkové, ale jen na parádu, doma nebo na hřiště bych to děckám nedala, taky bych raději šla pro levnější do obchodu než zničit ty značkové věci co mají, bát se, že ji ten tatínek nadá co si to dovolila poničit
stačí jeden banán, světlé tričko a zůstane tam černý nevypratelný flek, jak zaschne, co pak další barvící jídla nebo fixy, temperky a další .
Připadalo mi divné, aby tak veliké holky spaly s dudlem nebo jedly s plenkou kolem krku, min. ta Verunka, která už chodí do školky. Ty jejich děti mi přišly trošku rozmazlené, ale to bude tím, že mají všechno. Tatínek mi připomíná Shreka
.
Ta vesnická rodina, 8 dětí to je teda extrém
ale moc se mi líbilo, jak mají děti vychované, samostatné, skromné, pohodová rodinka, tatínek vtipálek, vypadají, že se mají moc rádi.
tak tedy poměrně nudný díl . Čekala jsem ,že to bude živější.
značkové oblečky bych vyřešila tak,že bych koupila v sekáči dvě trika a holkách bych to natáhla na jejich oblečení v době jídla.
Ahojky, já jsem koukala na výměnu v noci, v klidu a taky jsem si nevšimla těch paland, ani toho, že byl v jedné rodině všední den a v jiné víkend. Jsem nepozorný divák ![]()
K těm oblečkům, když měla maminka v manuálu napsáno, že je nesmí zničit a ušpinit, tak bych taky raději došla pro nějaké oblečení, aby si děti mohly hrát a já se nemusela bát, že maminka pak vyskočí jako čertík z krabičky. Vypadalo to, že holky asi v životě tempery neviděly, natož aby se jich dotkly. Smutné. Mít značkové hadry není všechno. Nextík taky kupuji ráda (většinou z druhé ruky) a když na to přijde a zmaže se, no co, je to stejně kus oblečení.
@CokeLady píše:
Přesně to si taky myslím, už mi přijde trapné, jak vždycky po 5 dnech chce maminka, aby děti přestaly tolik hrát na PC, že chce jít na společný výlet, že chce aby jedli všichni u jednoho stolu, že chce místo TV číst pohádky a přitom má doma sama taky počítačový závisláky, co se dívají na televizi, ale jinde dělají pořádky…Mně se to prostě s těma hadrama nelíbilo, přišlo mi to jako zbytečně utracený prachy, který nebyly její. Děcka měly věcí habakůk a pochopila bych spíš, kdyby si umazaly nějaké tričko od temper u toho draka, než koupit jim další hadry. Můj názor. Prostě jim mohla dát oblečení, které už měly, třeba měly i najké starší horší kousky nebo prostě dát jim přesto nějakou zástěru nebo látku, ale nekupovat 8 ks nového oblečení.
Já zase chápu,že po těch 5 dnech to tak je.Protože je dobré,když si i ta druhá rodina projde změnou režimu,protože o to přece jde.Ne jen o tu maminku,že se musí adaptovat v jiné rodině,ale jde do toho celá rodina a i ta si musí přece zkusit,jak to je v jiných rodinách co?
@Viktorie Vivien píše:
http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…
copak tam bylo, už je to smazané ![]()
Tak to byl další díl, no jo, tak to smazali, jedině by to upnul někdo pro mě ![]()
@kozisek píše:
copak tam bylo, už je to smazané
Myslím, že máme po ptákoch, voyo si to asi začne víc hlídat ![]()
Hlídají, co? klesá jim páteční sledovanost
Koukala jsem, že už to byl druhý odkaz, který byl smazaný, jeden už sem dával někdo přede mnou a taky byl pryč
A teď se asi moc neohřál. Já ho mám pořád v PC, ale jak bych Vám ho někam dala ke zkouknutí, to jaksi nevím ![]()
@Viktorie Vivien píše:
Asi bych ho mohla nahrát na ulozto![]()
tam už to smazali, ty já nevím, aby s toho nebyly nějaké problémy, neporušuje se tím něco, když to s kopíruješ a někam nahraješ a tím spíš, když to ještě nešlo v telce, neporušují se nějaké práva? Myslím, že si to budou asi víc hlídat, aby jim to neunikalo z voyo, kdyby to nechali normálně, že se člověk může podívat na archív těch dílů co už šly, jak to mají jiné televize, tak by se jim tohle nestávalo
.
Holky tak si to hodte někam, kde to bude pod zámkem. Na rajče to nejde dát?
mě tím taky nova naštvala už nejde kouknout na nic jako chápu, že díly dopředu ale proč byhc měla platit za archív…jsou to trubci..taky jsme to nestihla stáhnout…škoda..ale prostě vydržím to do pátku ![]()
@Viktorie Vivien píše:
Asi bych ho mohla nahrát na ulozto![]()
Třeba zaheslovaný a dát tam jiný název nebo žádný případně drbny ![]()
@IvkaH píše:
tam už to smazali, ty já nevím, aby s toho nebyly nějaké problémy, neporušuje se tím něco, když to s kopíruješ a někam nahraješ a tím spíš, když to ještě nešlo v telce, neporušují se nějaké práva? Myslím, že si to budou asi víc hlídat, aby jim to neunikalo z voyo, kdyby to nechali normálně, že se člověk může podívat na archív těch dílů co už šly, jak to mají jiné televize, tak by se jim tohle nestávalo.
Já také oskenuji třeba knížku a pošlu kamarádce, ale zahesluji a dám dobu trvání, jiný název, pošlu jí přímo odkaz, tak třeba jen do SZ
![]()