Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kvaček píše:
Já myslím, že ta pani s těma holkama je nezaměstnaná a on je skladník ne řidič.. Přece tam říkali, že vždycky přijde ve 3 z práce a musí být natočená vana
no ti jo,ale pisatelka se ptala na rodinu Štěpánky ![]()
@kvaček V minulým díle?Jo,to byl skladník.Natočená vana a připravená káva
![]()
@CokeLady píše:
Jo a ještě… nesnášim, když se z diváka snaží ten pořad udělat idiota… výměna začala ve čtvrtek, protože v manuálu se psalo, že v pátek je státní svátek a bude zabíjačka a ta byla hned další den.3. den výměny byla tedy sobota, ale v Jižních Čechách šly děti do školy a bylo to označeno za první všední den výměny.
3. den v Praze, kdy nová maminka už od rána vařila a pekla, tak poté holčičky vstávaly z palandy, kterou tatínek dovezl a smontoval až za několik dní.
TO JE TEN STŘIHAČ PO LOBOTOMII nebo si myslí, že je divák uplnej idiot??
vidíš, a já si ani jedné věci nevšimla
je fakt že jsem koukala jedním okem a druhým sledovala děcka, co tu dělají za bordel ![]()
No ona koupila ty levnější hadry proto,že měla strach aby holky ty drahé nezničily,tak ty levnější že klidně můžou umazat a pak se když tak vyhodí. Jako ani se jí nedivím,mi osobně příjde na hlavu kupovat holkám drahý Next na lítání po doma a hlídat je jak oko v hlavně aby se neumazaly. Já taky ráda kupuju Nextík,ale dávám ho jen když někam jdeme, prostě na parádu, na doma nebo ven na písek bych jim ho nikdy nedala. I když pochybuju že ty holčičky někdy na písku byly ![]()
Jako já být tím chlapem,tak ženušce řeknu,že když má úchylku na nakupování drahých hadříků, ať si ty letáky jde roznášet sama a za vydělané peníze ať si je klidně koupí, ale hnát chlapa do druhé práce jen aby bylo na hadříky,mi příjde trošku ujeté a sobecké ![]()
No přesně tak, taky chápu, proč koupila levné věci na doma, jako soráč, ale bát se dát dětem najíst aby nezničily oblečení musí být na palici…
Paní z vesnice byla v něčem podobná mi,taky radši koupím levnější,ale svoje, než mít půjčené drahé a třepat se, aby se to nedej bože neumazalo nebo nezničilo a pak poslouchat kecy, že jsem to zničila a jak to bylo drahé. Dovedete si představit, že by holky od té rajské ty trička a tepláčky zničily a nešlo to vyprat? To by Jana asi nevydejchala a měla by smrt.
![]()
@CokeLady Víš, mně přijde právě na těch výměnách hloupé, jak se některé maminky snaží ukázat, jak jsou lepší maminky a hospodyně
, všechno kritizují a říkají, jak by to dělaly jinka
.
@byron píše:
@CokeLady Víš, mně přijde právě na těch výměnách hloupé, jak se některé maminky snaží ukázat, jak jsou lepší maminky a hospodyně, všechno kritizují a říkají, jak by to dělaly jinka
.
Já kdybych šla do výměny, tak spíš očekávám,že tam bude stejný režim jak mají oni, proto tak jdu, abych si zkusila něco nového a ne někde jít, abych jim to tam hned nějak předělávala
To mě vadí.. to můžou sedět doma ![]()
@CokeLady to by spíš asi musela nějakou tu zástěru apod, prče horší kousky by tam asi nenašla, podle toho jak bylo v manuálu, že na jídlo omotat tu plenu kolem krku apod
tak já si pěkně na pátý díl počkám..ale už dopředu vím co bude ![]()
@Gibbo píše:
@CokeLady to by spíš asi musela nějakou tu zástěru apod, prče horší kousky by tam asi nenašla, podle toho jak bylo v manuálu, že na jídlo omotat tu plenu kolem krku apod
taky myslím, že žádné starší a horší kousky doma neměla,když musela mít obě holky i doma stejně oblečené a dokonale sladěné. Spíš myslím že i když se jí třeba jedno zašpinilo a musela nějaký kousek vyřadit,tak že automaticky vyřadila i ten druhý do páru ![]()
@draga píše:
tak já si pěkně na pátý díl počkám..ale už dopředu vím co bude
@Michaela23 píše:
taky myslím, že žádné starší a horší kousky doma neměla,když musela mít obě holky i doma stejně oblečené a dokonale sladěné. Spíš myslím že i když se jí třeba jedno zašpinilo a musela nějaký kousek vyřadit,tak že automaticky vyřadila i ten druhý do páru