Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď mě napadá holky a co udělat jeden soukromý účet na tom rajčeti, tam se dají vkládat videa, že jedna by tam vždycky vložila to video, ale přístup k tomu účtu by jsme měly všechny, aby jsme se mohly podívat?
Silwi gratuluji
chápu jaké jsi musela mít nervy ![]()
Ivko, tak uvidíme příští týden, teď už asi máme stažené, ne?
![]()
Jééé, koukám, že už tam 5.díl zase je
To má voyo asi smůlu, když sotva se amaže, tak ho zase někdo nahraje
Tak šup, šup, stahujte
![]()
Už koukám, asi tahle, tu jsem neviděla http://uloz.to/…-04-2012-avi
@kozisek píše:
Silwi gratulujichápu jaké jsi musela mít nervy
Ivko, tak uvidíme příští týden, teď už asi máme stažené, ne?
![]()
Ani mě nemluv
Jsem měla nervy jak sviňa
![]()
@Silwinka87 píše:
Ani mě nemluvJsem měla nervy jak sviňa
![]()
![]()
Tak teď to dorazilo k nám, jsem se chtěla podívat na slovenskou a hlásí aktualizaci, to bere počítač po počítači, ne
![]()
@kozisek píše:
Tak teď to dorazilo k nám, jsem se chtěla podívat na slovenskou a hlásí aktualizaci, to bere počítač po počítači, ne![]()
že?Asi jo.. ![]()
@Silwinka87 píše: že?Asi jo..
ještěže už mám tu českou, by mě muselo klepnout ![]()
@Michaela23 píše:
nova s tím nemá nic společného, je to výmysl nadnárodní společnosti CME,která vlastní většinu televizí, včetně Novy nebo Markízy. je to bordel
No to jsou swině, teda. Seeeeeru jim na celou novu a markýzu dohromady. Já chodím konečně v pátek večer pryč a v TV to nestíhám. Platit za to i v archivu - se posrali v kině
Když to nebude ke stažení, tak jdu čumět výhradně na Farmáře na Primě ![]()
@Kallkapa píše:
Mi to přijde divný, že by už v tak nízkém věku měla zuby černé.. Jak toho za 16 let dosáhnout? Leda fakt hulit jednu za druhou a zuby si nečistit vůbec.. i tak mi to přijde psycho.. asi k tomu mají nějaké „větší“ sklony
ta paní ze statku říkala, že nemají základní hygienické návyky, že si ani zuby večer nečistí. Tak možná tak ![]()
Jasně, na záchodě i z ručníku, do kterého se omylem utřeme a nebo někdo použije ten náš. ![]()
@janinka4444 píše:
Fakt??? tak to jsem opravdu nevěděla!
Je třeba ještě nastudovat zda-li se jim opravdu daří lépe na vyholené nebo nevyholené nebo je to jedno