Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
16.4.12 13:09
ano souhlasím, že je hnus darovat prvoplánově za peníze…kdyby to dávali z přesvědčení ale kvůli tomu, že dostanu 400 na cigára :poblion:
@mari1912 píše:
@ncc1701
Nejde jen o to,že to byla kuřačka.není kuřák,jako kuřák ;) Já jsem nekuřačka,na plazmě jsem byla,ale hlavně jsem dárce krve a to zdarma,takže u mě je to jasné-plazmu jsem pak již nedala.
Bohužel jsem na plazmě viděla co za lidi jí chodí darovat,spíš prodávat.Není to dobrý systém,ale to už není na nás.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.4.12 13:34

Tak já si zase myslím, že jestli za peníze a nebo zadarmo, buďmě rádi, že někdo dává…
Samozřejmě případ Výměny, kdy to chtěla vyloženě na cigarety je hodně blbý, ale pokud tam někdo jde za peníze, tak aspoň to…
Těch kdo je jenom přesvědčený, že chce pomáhat tolik neni a raději, když si někdo za to vezme peníze, než aby pak někdo kvůli nedostatku zemřel…
Upřímně jsem nebyla vůbec možná se někdy odhodlám jít, ale dělá mi blbě i obyčejný odděr krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.12 13:41

CokeLady
Vyprávěj si stáhni, je to zajímavý seriál, moji oblíbení herci, sledovali jsme doma každý díl, do té doby než začla ta Farma a teď jak se rozkrájet, když to dali ve stejnou dobu :zed: , takže Vyprávěj šlo stranou a už se nechytám co se tam děje :zed: taky si to budu muset někdy pustit v archívu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
16.4.12 13:42
já mám vyprávěj nejoblíbenější seriál a právě ty starší díly ono to na sebe navazuje takže za mě doporučuju :) ten první díl byl takový nic moc ale pak se to krásně rozjelo a ty roky kolem mého dětství jsem prožívala :) teď už jede vlastně třetí série
@CokeLady píše:
Ještě 6-7 týdnů. Mně se velké rodiny líbí, ale málokdo to umí vládnout, většinou jde ta kvalita výchovy a zabezpečení dětí rapidně dolů. Já bych to nás viděla tak na 2-3 kousky :Dholky, ohledně toho Vyprávěj… já jsem nedávno viděla 1 díl a docela se mi to líbilo, nebylo to nějak extra patetický a jednostranný… má cenu to stáhnout všecko a podívat se na to? Jsou i ty první díly dobrý? Ono už jich je habakůk, co? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.12 13:54

Farma to je jak byli Vyvolení, jen trošku jinak, chudáci občas nemají jídlo a přežívají tam jak domorodci, bez elektriky, pračky, splachovacího wc, bez topení. Musí se starat o farmu, zvířata. Chodí to každý den ve 20:20 na Markíze, teď se teda věčně hádají a intrikují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
16.4.12 15:06

slováci mají taky Farmář hledá ženu ale to teď neběží to bylo cca před půl rokem…taky dobré vyžití…

jinak jsme holky viděla už výměnu a normálně jsem si brekla…jako mě ta Pražanda nepřišla nijak zlá nebo protivná ale byla normálně prdlá s tím nextem nebo co to miluje…já jsem už taky začla na next být mírně alergická…a taky se nedivím té jiné mamce, že šla a koupila hadry na umazání.,..já jsem asi podobný typ…uklízím vše v mezích ale radši dělám jinačí věci…ta pražanda to přeháněla i s tím jak dávala věci do lednice…a taky nechápu proč holky oblíkala stejně…no nic proberu to víc až to bude v pátek v tv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.4.12 16:00

Neprisla vam ta Stepanka nejaka divna? Porad se smala jak kdyby si slehla.. A kdyz prijela domu prvni sla ke zviratum a pak az k synovi.. :nevim:

Ta druha rodina byl des.. Byt tou Stepankou tak tam uz nejdu.. Ale zase jak tu vsechny resite, ze byli nejak moc informovani o tech filckach tak si to asi nasli na netu jako vy ne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.4.12 16:06

Tak já se v pátek na výměnu klidně znovu podívám, ale stejně uspávám, takže to nestíhám. Vyprávěj sleduji od prvního dílu, vždyť je to moje dětství :mrgreen:

Jsem se tedy číhla a mám opět výhrady, mě nepřijde normální honit muže do práce kvůli oblečení pro malé dítě, které si nesmí ani umazat. Jsem z města, ale asi hodně malého, protože takový život, co vedla paní z Prahy se mi protivil, to bych nesnesla, hrací koutek a kafíčko, naklizeno a děti u jídla s plenou. Takové šikovné holčičky, bych jí přála to čuně, co máme. Těžce jsem záviděla to čištění zubů. :pankac: Doteď si o mě chlap myslel, že to s úklidem přeháním, teď už tedy ne :mrgreen: Oblečení značkové máme, ovšem bryndák nepoužívám, malý ho nesnese a pořád jsou to jen hadry - u nás nakoupené ze sekáče :mrgreen: u některých „značek“ jsem ani nevěděla, že jsou „značky“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.4.12 22:46

Mně by spíš zajímalo, kde ty lidi berou. Co to je vůbec za individua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 23:33

Holky, koukali jste na tu slovenskou výměnu alkoholik vs. gauč. povaleč??? Byla tuším 2.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.4.12 08:56
Stepanka se prvni privitala se synem,pak sla za zviraty..Preci tam stal,hned jak vylezla z auta.. :think: No podle me to zvladla skvele,co jineho delat pri srazce s blbcem nez se usmivat..Rozcilovat se a plytvat na nej energii nema smysl,pan byl zrovna prototyp ze at mu rikas co mu rikas on ma pravdu,a nikdy ho nikdo nepresvedci o opaku.. :kytka:
@penalda píše:
Neprisla vam ta Stepanka nejaka divna? Porad se smala jak kdyby si slehla.. A kdyz prijela domu prvni sla ke zviratum a pak az k synovi.. :nevim:Ta druha rodina byl des.. Byt tou Stepankou tak tam uz nejdu.. Ale zase jak tu vsechny resite, ze byli nejak moc informovani o tech filckach tak si to asi nasli na netu jako vy ne.. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
17.4.12 08:59

pražská maminka byla krapet :zed: .. přehnaná :D. jako chápu úklid, ale místo aby se věnovala manželovi a hlavně dětem - tvořila s nima, malovala a pod. tak pořád šůruje. No a vrchol je vyskládaná lednice :D značkové oblečení nesnáším … už jen právě proto, že jsme čuńata, a šla bych si to snad i hodit kdyby mi mladej, nebo já sama sobě, pokydal triko za 500,– a nešlo to vyprat. To raděj budem mít 5 triček za pár kaček a nemusíme mít obavy :)).
ty holčičky byli z toho malování úplně nadšený :) asi to doma už nikdá nezažijou, protože by mohly něco umatlat a hlavně by je potom museli umýt :(.
Tatínej je moula no … a maminku bych hnala do práce ať si na parádu vydělá sama. Je mi ho líto že má 2 práce jen proto aby ona mohla utrácet za zbytečný značkový hadry :(. Kdyby raděj prachy spořila třeba dětem ;).

Druhá megarodina byla naprosto úžasná. je krásný jak se maj všichni rádi. Děti jsou vycepovaný, zodpovědný a nespoléhaj na to že jim někdo poslouží :palec:

jinak já v pátek budu koukat na Top gear. Koukáme vždycky, tak výměnu nestíhám :).

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
17.4.12 09:03

@andela Prosím tě o jakém díle to mluvíš? Mohla bys mi poslat odkaz kde na to můžu kouknout, nebo mi jen napiš číslo dílu a já si to někde najdu. My se včera koukli na díl kde byla ta mini ZOO a já i chlap jsme měli na krajíčku z té městské rodiny :nevim: To bylo hodně silný kafe 8o

• Citovat
  • Upravit
3412
17.4.12 09:11

Mě by hanba honila po městě s bičem, kdybych chlapa honila do druhé práce, abych já mohla utrácet za hadříky a ještě víc by mne honila, kdybych se já nepodílela na chodu domácnosti i finančně.
Jsem taky ujetá na hadříkách, oblékla bych celou mateřskou školku a levné věci rozhodně nemám, ale furt to jsou jen hadříky. Samozřejmě dítěti nedám triko od Tommyho Hilfigera k obědu, ale zase neřeším, že se mi madam vyfintěná vyválí venku v písku. Bud to vyperu, nebo to přesunu do domácích a hotovo.
Její chorobné uklízení je taky extrém. Já raději doma bordel (provozní) a budu se věnovat dětem a muži, než furt lítat s hadrem. Navíc kdybych měla uklízet jako ona, tak se vůbec nenajím nebo nevykoupu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.12 09:21

Tak ta Pražačka tvrdila, že si nepřipadá sobecky, když chlap chodí do dvou prací, aby jí mohl dát peníze na její náročný koníček, že tomu prostě propadla. Zajímal by mě názor jejího manžela, jestli by byl taky tak nadšený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí