Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
15.4.12 16:20
@draga píše:
mě tím taky nova naštvala už nejde kouknout na nic jako chápu, že díly dopředu ale proč byhc měla platit za archív…jsou to trubci..taky jsme to nestihla stáhnout…škoda..ale prostě vydržím to do pátku :(

i blbá Markíza to tak má, ale ti alespoň opakují pořady třeba v týdnu, když je nestihnu večer, no ale nova to je dílo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
15.4.12 16:28

Ahojte kočky!
Pridám sa k vám do diskusie ak to nevadí… poslednú epizódu výmeny som videla normálne v tv, ale nestihlas om to úplne od začiatku :cert: tak som si to chcela dneska pozrieť na jejich webe a zostala som nemilo prekvapená že sa to nedá.. teda pardon dá, ale až keď si to predplatím?! :cert: čo to je za hovadinu?? Nieje iný spôsob ako sa to dá pozrieť? Nova ide čím ďalej tým viacej do kopru… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.4.12 16:29
@draga píše:
mě tím taky nova naštvala už nejde kouknout na nic jako chápu, že díly dopředu ale proč byhc měla platit za archív…jsou to trubci..taky jsme to nestihla stáhnout…škoda..ale prostě vydržím to do pátku :(

nova s tím nemá nic společného, je to výmysl nadnárodní společnosti CME,která vlastní většinu televizí, včetně Novy nebo Markízy. je to bordel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 16:33

http://uloz.to/…nez-v-tv-avi honem honem, kdo nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.4.12 16:33
@1miss1 píše:
Holky tak si to hodte někam, kde to bude pod zámkem. Na rajče to nejde dát?

Nebo do uschovna.cz :nevim:
Taky mě s tím pěkně štvou,jako platit za archiv… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
15.4.12 16:34
@kozisek píše:
http://uloz.to/…nez-v-tv-avi honem honem, kdo nemá :mrgreen:

Nejde to načíst…Prý probíhá aktualizace… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35545
@popletko píše:
Ahojte kočky!
Pridám sa k vám do diskusie ak to nevadí… poslednú epizódu výmeny som videla normálne v tv, ale nestihlas om to úplne od začiatku :cert: tak som si to chcela dneska pozrieť na jejich webe a zostala som nemilo prekvapená že sa to nedá.. teda pardon dá, ale až keď si to predplatím?! :cert: čo to je za hovadinu?? Nieje iný spôsob ako sa to dá pozrieť? Nova ide čím ďalej tým viacej do kopru… :pocitac:

http://uloz.to/…-04-2012-avi tady je ta páteční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528

@kozisek jéé to je super! Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 16:35
@Silwinka87 píše:
Nejde to načíst…Prý probíhá aktualizace… :nevim:

mě to dneska také blbne, zadej si výměna a ono to tam snad skočí, mě se stahuje, to byla blesková akce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.4.12 16:37
@kozisek píše:
mě to dneska také blbne, zadej si výměna a ono to tam snad skočí, mě se stahuje, to byla blesková akce 8o

Mě to právě nejde,i když si tam zadám výměna manželek a dám enter,tak se mi tam objeví,že probíhá aktualizace… :think:

• Citovat
  • Upravit
35545
15.4.12 16:39

mě to chvílemi tedy mizí, že je zadáno a čistá stránka, ale ten odkaz mi funguje, to tedy nevím, jedině zkoušet :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
15.4.12 16:47

ja už to mám stiahnuté.. vám to jako nejde stiahnuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.4.12 16:49
@popletko píše:
ja už to mám stiahnuté.. vám to jako nejde stiahnuť?

Nééé… :cert: Pořád se tam cosi aktualizuje.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3528
15.4.12 16:51

@Silwinka87 škoda že to nejde poslať cez SZ.. alebo ak chceš tak ti to pošlem do mailu (teda ak to prejde s takou veľkošťou) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 16:54

to je asi moc velké i na úschovnu :think: já to tam mám zatím pořád, stáhnuté bude za minutku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí