Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
15.4.12 10:26
Ty už máš páty díl???? Pošli kde je prosímmm
@Mahja píše:
Ten pátý díl je pohodička, žádné hádky :-) Obdivuji maminu 8mi dětí v dnešní době.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.4.12 10:29
@denca29 píše:

http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…
taky už stahuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zterzer
15.4.12 10:29

Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce.. 8o

• Citovat
  • Upravit
685
15.4.12 10:30

Chtěla jsem se prosím ještě zeptat, protože jsem asi přeslechla, oni nechodí nikam do zaměstnání ta Štěpánka a ten její přítel? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 10:31
@IvkaH píše:
je to možné, mi zubař, když jsem byla těhotná říkal, že když má těhotná zkažené zuby,tak je budou mít pak i její děti a jestli tady ta rodina tomu pomáhá tím, že od roku neučí děti čistit zuby, tak se není čemu divit, oni mají přece místo kartáčku a pasty cigarety, to jim ty zuby vyčistí dostatečně :pankac: :mrgreen:

No jistě, vždyť přece kouř dezinfikuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 10:32
@monika32 píše:
Mrkni na stranu 80, příspěvek anonymky :poblion: je odtajněn. V tebou citovaném je sice anonymní, ale původní příspěvek nee :pankac:

A joo, už to vidím ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 10:34
@draga píše:
@Kallkapaprávě jsme to taky slyšela že snad 5o.tisíc…tak to si nahrabali na cigára…:)

Jedna rodinka na cigárka (teda spíš na tabák a dutinky :lol: ) a druhá si nahrabala na nového pštrosa (možná i se pštrosicí a třemi pštrosíčaty :lol: - nevím kolik takový pštros stojí :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.4.12 10:46
@alanis píše:
Chtěla jsem se prosím ještě zeptat, protože jsem asi přeslechla, oni nechodí nikam do zaměstnání ta Štěpánka a ten její přítel? Díky za odpověď.

Štěpánka nevím,ale ten její je prý řidič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.4.12 10:47
@zterzer píše:
Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce.. 8o

je znáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 10:52
@zterzer píše:
Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce.. 8o

Mno.. něco takového jsem čekala :) . Co by z nich asi tak mohlo být, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.4.12 10:56

Týjo, koukám na ten pátý díl a to bude sranda :-D

• Citovat
  • Upravit
4742
15.4.12 12:02
@denca29 píše:

Míša byla rychlejší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.4.12 12:09

Tak si ho taky stahuju.V pátek budu naštvaná,že nemám na co koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.4.12 12:16

tak mám dokoukáno,pátý díl super, líbila se mi ta rodinka s 8 dětma, fakt bylo vidět jak jsou ty děti vychované,drží pohromadě, i jak si to dětství užívají, sice nemají značkové drahé hadry a naklizený byt jako v té druhé rodině,ale přišla mi u nich mnohem větší ta rodinná pohoda ;)

A nejlepší,mám děti vlastně skoro stejně staré jako z té rodiny z Prahy, dcerka koukala se mnou a zrovna tam byla scénka s tím jak ta straší řvala kvůli tomu dudlíku a malá na to kouká s vytřeštěnýma očima tak jí říkám že holčička pláče protože chce dudlík a ona na to: „no fůůj,holčička ale veliká,to už nemůže dudlík,já taky nemám dudlík ani Peťa nemá dudlík“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.12 12:31

Já myslím, že ta pani s těma holkama je nezaměstnaná a on je skladník ne řidič.. Přece tam říkali, že vždycky přijde ve 3 z práce a musí být natočená vana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí