Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mahja píše:
Ten pátý díl je pohodička, žádné hádkyObdivuji maminu 8mi dětí v dnešní době.
@denca29 píše:
Ty už máš páty díl???? Pošli kde je prosímmm
http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…
taky už stahuju ![]()
Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce.. ![]()
Chtěla jsem se prosím ještě zeptat, protože jsem asi přeslechla, oni nechodí nikam do zaměstnání ta Štěpánka a ten její přítel? Díky za odpověď.
@IvkaH píše:
je to možné, mi zubař, když jsem byla těhotná říkal, že když má těhotná zkažené zuby,tak je budou mít pak i její děti a jestli tady ta rodina tomu pomáhá tím, že od roku neučí děti čistit zuby, tak se není čemu divit, oni mají přece místo kartáčku a pasty cigarety, to jim ty zuby vyčistí dostatečně![]()
No jistě, vždyť přece kouř dezinfikuje ![]()
@monika32 píše:
Mrkni na stranu 80, příspěvek anonymkyje odtajněn. V tebou citovaném je sice anonymní, ale původní příspěvek nee
A joo, už to vidím
![]()
@draga píše:
@Kallkapaprávě jsme to taky slyšela že snad 5o.tisíc…tak to si nahrabali na cigára…:)
Jedna rodinka na cigárka (teda spíš na tabák a dutinky
) a druhá si nahrabala na nového pštrosa (možná i se pštrosicí a třemi pštrosíčaty
- nevím kolik takový pštros stojí
)
@alanis píše:
Chtěla jsem se prosím ještě zeptat, protože jsem asi přeslechla, oni nechodí nikam do zaměstnání ta Štěpánka a ten její přítel? Díky za odpověď.
Štěpánka nevím,ale ten její je prý řidič.
@zterzer píše:
Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce..
je znáš???
@zterzer píše:
Holky jsou známé liberecké zlodějky již z dětských let. Kradly v obchodech i ve škole. Starší byla celostátně hledaná vloni policií ČR. Ještě se přihlásí to televize!!! Chudáci děti ve školce..
Mno.. něco takového jsem čekala
. Co by z nich asi tak mohlo být, že ![]()
@denca29 píše:
Ty už máš páty díl???? Pošli kde je prosímmm
Míša byla rychlejší. ![]()
Tak si ho taky stahuju.V pátek budu naštvaná,že nemám na co koukat ![]()
tak mám dokoukáno,pátý díl super, líbila se mi ta rodinka s 8 dětma, fakt bylo vidět jak jsou ty děti vychované,drží pohromadě, i jak si to dětství užívají, sice nemají značkové drahé hadry a naklizený byt jako v té druhé rodině,ale přišla mi u nich mnohem větší ta rodinná pohoda ![]()
A nejlepší,mám děti vlastně skoro stejně staré jako z té rodiny z Prahy, dcerka koukala se mnou a zrovna tam byla scénka s tím jak ta straší řvala kvůli tomu dudlíku a malá na to kouká s vytřeštěnýma očima tak jí říkám že holčička pláče protože chce dudlík a ona na to: „no fůůj,holčička ale veliká,to už nemůže dudlík,já taky nemám dudlík ani Peťa nemá dudlík“
![]()
Já myslím, že ta pani s těma holkama je nezaměstnaná a on je skladník ne řidič.. Přece tam říkali, že vždycky přijde ve 3 z práce a musí být natočená vana ![]()