Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
14.4.12 21:11
@Larr píše:
Sanaplazma používá plazmu při výrobě medikamentů a tam je to asi jedno. Podle toho, že vím o hodně kuřáků, co chodí dávat 8o :roll:
ä kouření nemá vliv na okysličení krve? :think:
nejsem zdravotník,ale myslela jsem,že jsou na to přísný kritéria :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.4.12 21:13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@byron píše:
Teda já si jdu vyčistit zuby nití a mezizubním kartáčkem, mám zas hrůzu, že přijdu o zuby, když jsme viděla ten její chrup. Mít půlku držky vymletou, to je mazec
  • Citovat
  • Upravit
14.4.12 23:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 01:44

5 díl výměny byl :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.4.12 06:29
@mari1912 píše:
Holky,umíte si představit,že daruje plazmu někdo takový jako ta Míla???? 8o :zed:

Hlavně se mně hnusí, že když bych potřebovala, berou plazmu od takovýchto individuí :poblion: :poblion: Za to by se nemělo platit, toto je děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.4.12 06:43
@Kallkapa píše:
Proč se nepodepíšeš ? :mrgreen:

Už ji hrdinku podepsal admin, trapka. Asi stejnej typ jak Míla, dříč, smrdutej kuřák a tak nechtěla, aby jsme věděly kdo je. No jo, i Míla má dlouhé vedení, to u těchto „lidí“ tak bohužel je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.4.12 06:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.4.12 07:14
@monika32 píše:
Ponížené děkuji :hug: :* :dance:

Taky díky za odkaz, už se stahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
15.4.12 07:22
@momi33 píše: ä kouření nemá vliv na okysličení krve? :think:
nejsem zdravotník,ale myslela jsem,že jsou na to přísný kritéria :think:

To ma,ale kyslik se vaze na cervene krevni barvivo,plazma je „ta druha cast“ krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.4.12 07:50

Jo, to je úplně nový díl, joooo! Paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.4.12 09:06

děkuju za odkaz… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.4.12 09:12
já myslím že máš pravdu, a nejhorší je když se po tomto zamyslíš že je spousta existencí co to dává jen kvůli penězům… já krev po tom co mě kdysi zjistili hyperfunkci šž dávat už nemohla a stihla jsem jen 5 odběrů
@IvkaH píše:
třeba mě není moc příjemné, když vím, že nějaký kuřák dává plazmu a s jeho hnusu vyhuleného dělají léky, není mi to prostě příjemné, tak proto a můžu být klidně slepice pošahaná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.4.12 09:16
@Viktorie Vivien píše:
http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…

chááá a už to jede, tak jsem zvědavá :-) Jinak včera jsem si pustila ještě jednou i tu předešlou výměnu - tu romskou a narážím na více a více věcí, které mě fakt udivují :-) Dostala mě tam i ta část s tou starou utěrkou, nejdřív ji zjebe, že si dovolila jim zničit jednu utěrku, aby mohla v páře udělat knedliky a pak, když se s nima ládoval, tak najednou, že jestli si nevyhodila a že super, že on ty knedliky taky bude takhle dělat… Patlal jeden… :zed:

• Citovat
  • Upravit
74217
15.4.12 09:17
@CokeLady píše:
díky za odkaz, prý je tam o 3 vteřiny posunutý zvuk… tak jsem zvědavá, zda se na to bude dát koukat.

ano je to posunuté, včera jak jsem koukala na ten 4tý díl, tak mi to dost trhalo uši, ale dá se to vydržet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 09:27
@monika32 píše:
Už ji hrdinku podepsal admin, trapka. Asi stejnej typ jak Míla, dříč, smrdutej kuřák a tak nechtěla, aby jsme věděly kdo je. No jo, i Míla má dlouhé vedení, to u těchto „lidí“ tak bohužel je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidím pořád jako anonymní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky