Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:ä kouření nemá vliv na okysličení krve?
Sanaplazma používá plazmu při výrobě medikamentů a tam je to asi jedno. Podle toho, že vím o hodně kuřáků, co chodí dávat![]()
@byron píše:
Teda já si jdu vyčistit zuby nití a mezizubním kartáčkem, mám zas hrůzu, že přijdu o zuby, když jsme viděla ten její chrup. Mít půlku držky vymletou, to je mazec
@mari1912 píše:
Holky,umíte si představit,že daruje plazmu někdo takový jako ta Míla????![]()
Hlavně se mně hnusí, že když bych potřebovala, berou plazmu od takovýchto individuí
Za to by se nemělo platit, toto je děs ![]()
@Kallkapa píše:
Proč se nepodepíšeš ?
Už ji hrdinku podepsal admin, trapka. Asi stejnej typ jak Míla, dříč, smrdutej kuřák a tak nechtěla, aby jsme věděly kdo je. No jo, i Míla má dlouhé vedení, to u těchto „lidí“ tak bohužel je
![]()
@Viktorie Vivien píše:
http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…
Ponížené děkuji
![]()
@monika32 píše:
Ponížené děkuji![]()
![]()
Taky díky za odkaz, už se stahuje…
@momi33 píše: ä kouření nemá vliv na okysličení krve?
nejsem zdravotník,ale myslela jsem,že jsou na to přísný kritéria
To ma,ale kyslik se vaze na cervene krevni barvivo,plazma je „ta druha cast“ krve.
@IvkaH píše:
třeba mě není moc příjemné, když vím, že nějaký kuřák dává plazmu a s jeho hnusu vyhuleného dělají léky, není mi to prostě příjemné, tak proto a můžu být klidně slepice pošahaná
@Viktorie Vivien píše:
http://www.ulozto.cz/…nez-v-tv-avi?…
chááá a už to jede, tak jsem zvědavá
Jinak včera jsem si pustila ještě jednou i tu předešlou výměnu - tu romskou a narážím na více a více věcí, které mě fakt udivují
Dostala mě tam i ta část s tou starou utěrkou, nejdřív ji zjebe, že si dovolila jim zničit jednu utěrku, aby mohla v páře udělat knedliky a pak, když se s nima ládoval, tak najednou, že jestli si nevyhodila a že super, že on ty knedliky taky bude takhle dělat… Patlal jeden… ![]()
@CokeLady píše:
díky za odkaz, prý je tam o 3 vteřiny posunutý zvuk… tak jsem zvědavá, zda se na to bude dát koukat.
ano je to posunuté, včera jak jsem koukala na ten 4tý díl, tak mi to dost trhalo uši, ale dá se to vydržet ![]()
@monika32 píše:
Už ji hrdinku podepsal admin, trapka. Asi stejnej typ jak Míla, dříč, smrdutej kuřák a tak nechtěla, aby jsme věděly kdo je. No jo, i Míla má dlouhé vedení, to u těchto „lidí“ tak bohužel je![]()
![]()
Vidím pořád jako anonymní.. ![]()